Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 31 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η Μάρτα ήταν ένα μιλφ που είχα μπανίσει σχεδόν ένα χρόνο απλά λόγω ότι προτιμώ τις μασαζοκαταστάσεις, δεν την είχα συναντήσει έως τώρα.
Τελικά, μέσα στον Αύγουστο, κυρίως λόγω του ότι οι επιλογές είναι περιορισμένες, κανονίσαμε συνάντηση.
Επικοινωνία εύκολη και ραντεβού σε ξενοδοχειάκι της Καλλιθέας.
Έφτασε με μικρή καθυστέρηση δέκα λεπτών για την οποία όμως με ενημέρωσε. Άνοιξα την πόρτα και είδα μια ψηλή, ώριμη κυρία με ένα αεράτο φόρεμα το οποίο φορούσε χωρίς σουτιέν και οι καυλωμένες της ρόγες ξεχώριζαν! Έρωτας
Πρόσωπο πολύ γλυκό και όμορφο για την ηλικία της (οι φωτογραφίες της την αδικούν) και σφιχτό σώμα (πάντα δεδομένου της ηλικίας της). Ήταν αρκετά χαμογελαστή, κάτι πολύ θετικό για εμένα και γενικά επικοινωνιακή και δεκτική.
Μπήκε για ντουζ και ξεκινήσαμε μετά τον αγώνα όπου μου έκανε μια αρκετά καλή πίπα. Στη συνέχεια όμως λίγο ξενέρωσα καθώς έβγαζε γενικά μια παθητική στάση και ειδικά την ώρα του σεξ. Δεκτική ήταν στα πάντα και σε ό,τι στάσεις τη γύρισα, όμως δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες.
Μετά την πρώτη κατάθεση πλυθήκαμε και πιάσαμε μια κουβεντούλα όπου γενικά έδειχνε άνετη και φρόντισε να με κάνει και εμένα να νιώσω άνετα μαζί της.
Στη συνέχεια πήγαμε για το δεύτερο γύρο με την ελπίδα ότι θα έχει μια πιο "επιθετική" συμπεριφορά όμως τζίφος. Πιπούλα, σεξάκι σε διάφορες στάσεις και δεύτερη κατάθεση. Στη συνέχεια ντουζ, ντύθηκε την πλήρωσα και έφυγε.
Για να μην παρεξηγηθώ, η γυναίκα ήταν δεκτική σε όλα και επικοινωνιακή, απλά δεν βγάζει αυτό το πρόστυχο που περιμένεις. Δεν θα ξενερώσεις τα λεφτά σου αλλά αν περιμένεις ένα μιλφάκι που θα έρθει και θα σε βάλει κάτι τότε μην πας στη Μάρτα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Δεκ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
163
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, fouxter, doc_lin και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Νοεμβρίου, 2016
κωλο οχι ε;Χμμμ;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1