Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 105 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ημερομηνία ενδεικτική.
Τη Νάντια την είχα βάλει στο μάτι αρκετό καιρό και τελικά την πήρα μέσα στον Οκτώβρη. Συνεννόηση πολύ εύκολη και ραντεβού σε ξενοδοχείο του κέντρου.
Η γυναίκα ήρθε στην ώρα της, χαμογελαστή και έτοιμη να σου δείξει τι μπορεί να σου προσφέρει! Έχει πολύ ωραία σώμα με το στήθος να είναι το δυνατό της σημείο. Στο πρόσωπο λιγάκι με χάλασε, αλλά έχει μια γλυκίτητα που με έκανε να το προσπεράσω.
Με το που μπήκε στο δωμάτιο με άρχισε στα φιλιά και αμέσως πήγε για μπανάκι. Τέλειωσε, βγήκε από το ντουζ και κατευθείαν μου άρχισε μία πολύ ωραία και υγρή πίπα. Στη συνέχεια εναλλαγή στάσεων και τέλος πρώτης κατάθεσης.
Στο ενδιάμεσο μπήκα για ντουζ και εγώ και αυτή και στη συνέχεια πιάσαμε κουβέντα. Ήθελε τσιγάρο και με ρώτησε αν μπορεί να καπνίσει, έστω και στο μπαλκόνι ή αν δε θέλω να μην το ανάψει (πολύ θετικό από εμένα). Την άφησα κανονικά καθώς δεν είχα πρόβλημα, αράξαμε κανένα πεντάλεπτο και στη συνέχεια όρμισε για το δεύτερο γύρο όπου αφού την πήρα λίγο στα τέσσερα, στη συνέχεια έβγαλα το προφυλακτικό να με αναλάβει με το στόμα της όπου και κατέθεσα.
Γενικά για την εμπειρία έμεινα ικανοποιημένος, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το κόστος της συνάντησης. Μου έφυγε η περιέργεια όμως και δεν ξέρω κατά πόσο θα την ξαναέπαιρνα. Ίσως σε καμιά δύσκολη μέρα που θα θέλω κάτι καλό σε χαμηλό κόστος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 01, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Δεκ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
163
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 billgun, chris1955, kwstasxat και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού