Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 5 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η συνάντηση έγινε πριν λίγες μέρες και εύκολα καθώς το γραφείο είναι πάντα άψογο στην επικοινωνία. Ακριβώς στην ώρα της η κοπέλα, μπήκε μέσα λίγο βιαστική. Όπως αναφέρει και ο τίτλος η γυναίκα είναι της λατρεμένης ρώσικης σχολής όπου όλοι θαυμάζουμεΠροσκύνημαΈρωτας. Απίθανη κορμάρα (μετά από δύο παιδιά όπως υποστήριξε και απλά λίγη γιόγκα), κολάρα για ατέλειωτες πιπιλιές, βυζάκι μέτριο αλλά ωραίο και πρόσωπο κλασσικό ρώσικο. Δήλωσε 30 όπου τόσο φαίνεται. Ένα μεγάλο μείον το ότι δεν γνωρίζει σχεδόν ούτε τα στοιχειώδη αγγλικά και η επικοινωνία δυσκολεύει τρελά, γι αυτό έβαλα τόση χαμηλή βαθμολογία.

Γενικά στον αγώνα πολύ λίγες πρωτοβουλίες από μέρους της και με τρέλανε στην πίπα. Ίσως ήταν κουρασμένη και δεν ήθελε να κουραστεί στο κούνημα τι να πω????? ήταν και λίγο αργά το ραντεβού και μου είπε ότι προηγήθηκαν αρκετά μες την ημέρα..Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!.. Μπορώ να πω ότι δεν ήταν και τόσο ζεστή κατά την διάρκεια του ραντεβού, αλλά τι να πω μπορεί να φταίει η κούραση, εγώ απλά γράφω τι εισέπραξα..

Εν κατακλείδι δεν θα το έλεγα άσχημο ραντεβού, αλλά σίγουρα όχι και αξέχαστο. Ίσως να πέτυχα κακή μέρα της ποιος ξέρει??
Αυτά από μένα καλή συνέχεια...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
210€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
25 Ιουλ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
234
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 satyrus, Herculas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού