Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 19 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα

Ναι ναι κι όμως........
Λίγες φορές έχω ενθουσιαστεί τόσο πολύ με κοπέλα της δουλειάς και περιδιαβαίνω σε ξενοδοχεία εδώ και αρκετά χρόνια. Και ειδικά με κοπέλα από γραφείο.
Υπήρχαν βέβαια κοπέλες με τις οποίες είχαμε καλή χημεία και είχα περάσει φοβερά με γαμήσια που θα τα θυμάμαι μια ζωή, αλλά με κάποιο τρόπο ποτέ δεν βρήκα μία που να έχει τόσο φοβερή ενέργεια και διάθεση και να είναι και αστέρι(πάντα για τα δικά μου δεδομένα) εμφανισιακά. Να με φτιάχνει δηλαδή και μόνο που θα μπαίνει στο δωμάτιο και θα κινείται, θα μιλάει, θα "παίζει" με τα μάτια. Σχεδόν πάντα, όταν μια κοπέλα είναι φοβερά όμορφη κι ερωτική, δεν θα είναι τόσο καλή στις επιδόσεις.
Εδώ έχουμε μια πραγματικά πολύ όμορφη και σέξι-ερωτική γυναίκα που εκπέμπει ερωτισμό σε κάθε της κίνηση. Πολύ έντονο και παιχνιδιάρικο βλέμμα από τις ματάρες της.
Ατέλειες υπάρχουν. Κάποια σημάδια στο σώμα, κοντά στην κοιλιά, προς τα πλάγια. Είναι κοντούλα. Είναι μπαμπάτσικη. Ζουμερούλα θα έλεγα. Όποιοι δεν γουστάρουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά μπορούν να απέχουν.
Είχαμε φοβερή χημεία αμέσως και μιλήσαμε κι αρκετά. Ωραίο τυπάκι. Η μία ώρα πέρασε νεράκι. Απίστευτη διάθεση, καλώς εννοούμενη τρέλα και δυναμίτης στον αγώνα.
Η τιμή, όπως πάντα στα γραφεία, είναι τσουχτερή, αλλά προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω αν είναι να έχω τέτοιες υπηρεσίες απ' το να μου μείνουν 20 ή 40 ευρώ στην τσέπη και να ξενερώσω ή να φύγω χλιαρός. Χίλιες φορές λιγότερες συναντήσεις, αλλά ποιοτικές.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
184
Πόντοι:
896
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 varavas1, Ιάσωνας 40, lougkridion και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Οκτωβρίου, 2016
16:00-20:00 ειναι 100 ευρω. Οποιος αντεχει σωματικα κ οικονομικα να την παρει duo με Ζεττα
ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα
27 Οκτωβρίου, 2016
και επικίνδυνα χοντρή Γλώσσα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2