Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 100 10
Call-Girls 114001
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ήθελα προ πολλού να συναντηθώ με την Adelina, αλλά στα 120 ευρώ και πιο κάτω για να είμαι ειλικρινής έβρισκα άλλες κοπέλες εξίσου καλές, και όλο το άφηνα στο διηνεκές . Όταν ποσταρε DUO με την φίλη της Marina στα 150 το βασικό πρόγραμμα, μου φάνηκε μια πολύ καλή ευκαιρία, αλλά και οικονομική να συναντήσω την ίδια αλλά και την marina. Το ραντεβού κλείστηκε πολύ εύκολα χωρίς nickname, σκαναρισμα προφίλ και άλλες μαλακιες, πολύ σημαντικό για κάποιον που θέλει να συναντήσει κοπέλες σήμερα και όχι κάποια στιγμή αύριο....
Χτυπάει λοιπόν η πόρτα του ξενοδοχείου, ανοίγω και βλέπω μπροστά μού δύο πολύ όμορφες κούκλες. Πραγματικά η Adelina είναι πολύ όμορφη χωρίς ωστόσο να υστερεί η φίλη της Marina, είναι έτσι ακριβώς όπως στις διάφορες φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει οι κοπέλες. Ακολούθησε social στα Αγγλικά με την Adelina σαν καθηγήτρια να μεταφράζει στην μαθήτρια, το σκηνικό είχε ομολογουμένως πολύ χιούμορ. Αφού ήπιαμε τα ποτά μας οι κοπέλες γδυνονται για ντουζ. Η Adelina έχει πολύ ωραίο γυμνασμένο σώμα με ωραία τατουάζ και τριάρια φτιαχτα στήθη πολύ ωραία στην υφή. Η Marina από την άλλη είναι με καλοσχηματισμενες καμπύλες, δεν έχει δηλαδή αυτό το fit σώμα της φίλης της, ενώ το δέρμα της είναι σοκολατενιο με δυάρι φυσικό στήθος που θα ήθελα να είναι πιο γεμάτο και σφιχτό. Έπειτα το θέαμα ήταν άκρως ερωτικό βλέποντας να χαιδευονται και να φιλιούνται έντονα και με πάθος, ήρθα κοντά τούς. Αυτές άρχισαν να με αγκαλιάζουν και να με φιλούν τρυφερά, τώρα και οι τρεις γλώσσες μας κάνανε παιχνίδια. Η Adelina πήρε τον πούτσο μου που είχε γίνει πέτρα και άρχιζε να γλύφει με την γλώσσα της και κοιτάζοντας με στα μάτια με ένα λάγνο ύφος , ενώ η Marina εγλειφε ελαφρά τις μπάλες μου και χαϊδεύοντας με. Και κάθε φορά που οι γλώσσες τους συναντιοντουσαν στο πέος μου η μια έδινε γλωσσοφιλα στην αλλη με μεγάλο πάθος, λες και γουσταραν η μια την άλλη.
Η Marina ξάπλωσε και έκανε νόημα στην Adelina να έρθει πιο κοντά τής, ενώ εγώ περίμενα καυλωμενος να αρχίσει το show. Η γλώσσα της έπαιζε περίτεχνα το γατάκι της, ενώ με έναν δονητή έκανε την Marina να αναστενάζει γλυκά και να χαϊδεύει τα μαλλιά της. Βλέποντας να έχει αρχίσει η τσόντα δεν μπορούσα να περιμένω σαν Μαλακας να μου τρέχουν τα σαλια. Πήγα κοντά στην Marina και άρχιζα να την φιλάω και να γλυφω τις ερεθισμενες ρόγες της καυλωνοντας την περισσότερο. Η ώρα είχε έρθει, η καυλωμενη Marina δεν μπορούσε να περιμένει άλλο, με μια κίνηση μπήκα μέσα της, ενώ η Adelina έπαιζε το αιδιο της Marina αλλά και το δικό τής. Αργότερα ήταν η σειρά της Adelina που φυσικά στα τέσσερα χάλαγε κοσμο, απίστευτη πραγματικά απίστευτη. Ακολούθησαν στην συνέχεια Πολύ ερωτικές σκηνές με την ενεργή συμμετοχή και των δύο κοριτσιών.
Εν κατακλείδι η Adelina λειτουργεί ως μια πολύ καλή επαγγελματίας ξέρει να διαβάζει τον παίχτη, ενώ η Marina έχει συμπεριφορά amature. Έτσι λοιπόν η μια συμπληρώνει την άλλη κάνοντας ένα DUO απίστευτο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
company of heroes tho
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
28 Μαϊ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
183
Likes:
18.461
Πόντοι:
30.558
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 borbi2525, maniouel, LanciaRallye037 και 33 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Οκτωβρίου, 2016
Έφτιαξε η Αντελίνα το στήθος? Χμμμ;
20 Οκτωβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Oh yeah Μεγάλο χαμόγελο
20 Οκτωβρίου, 2016
duo μονο 150? δηλαδή +30. πολυ καλή προσφορά
H
hdi43
20 Οκτωβρίου, 2016
Κωλο δίνει καμιά τους? Στις παλιές κριτικές ή Αντελινα έδινε, τώρα καιρο έχω να διαβάσω, αντίθετα ακούω για άρνηση...
B
Boldoras
20 Οκτωβρίου, 2016
μπραβο παντα τετοια
S
swadow
22 Οκτωβρίου, 2016
Αγαπητε εδελφε! Ναι εσυ που υπερηφανευεσαι για τα πραγματα που κανεις!
Αντι να σταματησεις, εσυ δεν εχεις τελειωμο στην κατρακυλα σου! Παιδι μου γιατι? Γιατι?
Ειναι μεγαλη αμαρτια αυτο που εκανες με 2 γυναικες αδελφε! Εχεις αρχισει να διαυρωνεσαι εσωτερικα πλεον. Εχει αρχισει ηδη η εσωτερικη σου αποσυνθεση! Παλια επεφτες στην αμαρτια και δεν το ηθελες...Τοτε σε ελεγα ανθρωπο. Μετα στεναχωριοσουν για αυτα τα ασχημα κολασμενα πραγρατα που εκανες και σε ελεγα , αγιο! Ομως σημερα που πενευεσαι για τις αμαρτιες σου απλα θα σε αποκαλεσω , διαβολο! Δεν υπαρχει πλεον ελπιδα για σενα ρεμαλι!
22 Οκτωβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γέροντα μη με αποπαίρνεις, σκοπός τις εξομολόγησης μου είναι να αποτρεψω άλλους αδελφούς του Φόρουμ και όχι μόνο από την επιθυμία, των πειρασμό και συνάμα την αμαρτία από τα παράνομα θηλεα. Αυτά λοιπόν που βίωσε το σώμα μου και η ψυχή μου είναι το ομολογώ παράδειγμα προς αποφυγή. Ας αναλογιστούμε λοιπόν το κέρδος που θα έχουν οι αδερφοί μας στο άκουσμα της ομολογίας μου αλλά και κατ'επέκταση την απαλλαγή από την αμαρτία σαρκός.

Ο ταπεινός σου Μαθητής
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7