Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 117 10
Call-Girls 230765
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Δεσποινα της ηδονης με την εννοια της δεσποινιδος βεβαιως η οποια αν και μικροδειχνει εχει τα χιλιομετρα της στο χωρο αφου η γνωριμια μας προυπηρχε απο αρκετα παλαιοτερα χαμενη καπου στα βαθη της ακολαστης ζωης μου.
Αν με ρωτησει καποιος πως πηγε η συνευρεσης θαντου απαντουσα παρα πολυ καλα αφου βρισκομουν και εγω παρων ...και εννοω πως παρολο που το μυαλο μου ταξιδευε λογω δραματικου γεγονοτος το σωμα μου βρισκοταν σε πληρη ετοιμοτητα μιας και η κορασιδα ξερει να σε φερνει στα νερα της χαλαρωνοντας σε απο το ανοιγμα της πορτας με ενα θερμο φιλι...
Τα φιλια συνεχιζονταν και στο κρεβατι αλλα μεσολαβησε διακοπη επταλεπτου με την δικαιολογια του φρεσκαρισματος της, πραγμα εκτιμητεο και απαραιτητο για την υγιεινη της συνουσιας.
Κατα την διαρκεια της ερωτικης πραξης η κορασις επιχεικνυει αριστη γνωση της τεχνικης της πεολειχιας με διαφορες εναλλαγες και μπολικο σαλιο . Βαθια μελετη της καμασουτρα και των στασεων κουταλοπιρουνο και λοιπων κουζινικων που με κινησεις της μεσης της τον καταπινει στην κυριολεξια επιδιωκοντας βαθυτερη διεισδυση.
Δεχεται αδιαμαρτυρητα και με χαμογελο την προτροπη για εναλλαγες στασεων ,οπων και ταχυτητων μιλωντας ταυτοχρονως χαμηλοφωνα χρησιμοποιωντας εκφρασεις οπως :α)σκισε με πουτσαρα μου β) χτυπα μου την μητρα γ) ναι ετσι γαμησε με δυνατα
Αν σε ολα αυτα προσθεσεις το οτι μπορεις να τραβηχτεις και να τον βαλεις οπου θες προκειμενου να τελειωσεις ,συνιστα ενα πακετο vfm αλλα και easy comes easy goes που δυσκολα το βρισκεις χωρις καν να το ζητησεις στην αγορα αυτη και σε αυτη την τιμη.
Ηλικιακα αν την τοποθετουσα σε κλιμακα Μινομετρου που δηλωνει 32 ( και διαφοροι παππουδες με σιελορροια συμφωνουν) γυρω στα 23 , αλλα αν μιλησουμε σοβαρα μεταξυ 28-30.
Προτεινεται καταρχας λογω ευκολιας στην επικοινωνια και την προσβαση στα νοτια προαστεια ,για τον λογο του χαλαρου της διαθεσης της και την συμβουλευω να μην το επιτηδευσει το συνολακι γιατι οσες φορες το επιχειρει της βγαινει κρυο.
Παντα ορθιοι συντροφοι και συντροφισες και η ζωη συνεχιζεται στους δρομους της απωλειας....



Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
NITRO
Τιμημένος
Εγγραφή:
1 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
161
Likes:
5.815
Πόντοι:
37.127
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dady28, wired77, jimy.m. και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Οκτωβρίου, 2016
Καλημέρα αρχηγέ. Σου είναι ευκολο να μου δώσεις οδηγίες διερεύνησης του πολυπόθητου τηλ. της ?
22 Οκτωβρίου, 2016
Φιλε αν θες στειλε μου το τηλ να γαμησουμε και μεις οι παντρεμενοι ......Με Αγαπη και καλά μουνιά στη πούτσα σου .....
N
nikbel2000
23 Οκτωβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Νέες υπαρχει τηλεφωνο τυπε. Η Λιζα επιλέγει τα αρσενικά της απο το φόρουμ, επικοινωνεί μαζι τους και τους ζητάει ραντεβου.
Αυτοί απλα πανε με το παράβολο στη τσέπη. "Αν εχεις τύχη διάβαινε"
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3