Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 9 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Λοιπον συναθλητες αυτο ειναι το 1ο review μου & θα προσπαθησω να σας καλυψω ολους για να μην κλαιτε τα λεφτα σας. Το κοριτσι ειναι το ιδιο με την Emily απο Glamour Escorts. Εχει αρκετα ωραιο προσωπο (6η φωτογραφια ειναι ακριβης) και καλο σωμα. Αδυνατη χωρις πολλες καμπυλες. Οτι πρεπει για εμας που ζηταμε αρνακια γαλακτος! Βζι ουτε για δειγμα. Σαν να επιανα το δικο μου. Κωλος καλος και γενικα ωραια επιδερμιδα. Καθαρη κοπελα αλλα με το google translator στο χερι. Δεν μιλαει με την καμια! Γενικα υπηρχε θεμα επικοινωνιας. Αλλα τις ελεγα αλλα εκανε και σιγα-σιγα. Τωρα ειτε μου το επαιζε είτε καιει αμμοχαλικο. Καθως κανει μια διεκπεραιωτικη πιπα του στυλ να βαλω κοκκινο μαγιο αυριο ή μαυρο μπικινι παω να τις τα δωσω στο στομα ενω το γραφειο μου ειπε οτι κανει CIM και με λεει no..no...no και τραβιεται λες και την χτυπησε κολωνα της ΔΕΗ. Γενικα μαγκες η γκομενα ειναι κομοδινο. Υπαρχουν καλυτερες επιλογες εκει εξω. Απλα οταν κανετε ξεφορτωμα γραφτε καμια κριτικη και για εμας τους αλλους. Σκεψου οτι μπορει να εισαι εσυ ο τυχερος που θα σου κατσει η ανεραστη στο μελλον. Ελπιζω να σας κατατοπισα. Το γραφειο ειναι μετριο κυριως λογω οτι γραφει υπηρεσιες που δεν τηρουνται αλλα και γιατι ανεβαζει φωτογραφιες τιγκα στο Photoshop που δινουν λαθος ιδεα στον αγοραστη...χμ στον πελατη θελω να πω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
12 Οκτ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
198
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Οκτωβρίου, 2016
Καλησπέρα σας. Αν το γραφείο ειναί μέτριο επειδη ανεβαζει φωτογραφιες με photoshop τοτε θα σας ενημερωσω οτι όλα τα γραφεια προσθετουν photoshop αν και ειλικρινα ειναι ακαταλαβιστικα οσα λετε (δλδ η κοπελα ειναι ιδια με την 6 φωτογραφια αλλα κατα τα αλλα ειμαστε μετριοι γιατι σας παραπλανησαμε ) με τι σας παραπλανησαμε με την φωτογραφια που ειναι ιδια η κοπελα? Τελος παντων η υπηρεσιες ειναι οπως αναγραφονται και αν καμια φορα δεν μπορει η κοπελα να τις τρησει καλυτερα να αναρωτηθειτε μηπως φταιει μερικες φορεσ κατι αλλο και όχι η κοπελα. Ευχαριστουμε
15 Οκτωβρίου, 2016
Και με όλα αυτά βάζεις 6/10 στη γενική συμπεριφορά
και 5/10 στο value for money;

Για κάτι πιο χαμηλό , πρέπει να φας και ξύλο ;
Να σε έχει σε απόσταση 3 μέτρων ;
Z
zeljko
15 Οκτωβρίου, 2016
Ξαναλεω. Η κοπελα ειναι αρκετα ομορφη. Δεν την εδιωξα επειδη ηταν ωραια. Η χαμηλη βαθμολογια εγινε λογω της συμπεριφορας της και των υπηρεσιων της. Καποιες ρε παιδι μου δεν το εχουν. Λειτουργουν σαν δημοσιοι υπαλληλοι. Ειπα ειναι κομοδινο! Σχεση αποδοσης τιμης 5 ειναι μολις βαση. Και ειναι λογικο με αυτα που ειπα. Αν ειχε καλη συμπεριφορα και οι υπηρεσιες της οπως αρμοζουν σε call girl τοτε η βαθμολογια θα ηταν στο 8. Και ενα tip στους αλλους φιλους που γραφουν κριτικη. Ρε παιδια βλεπω κατι 10αρια σε εμφανιση σωμα. Χαλαρωστε λιγο δεν γαμησατε την Δουκισσα. Βαλτε πιο λογικες βαθμολογιες.
16 Οκτωβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γραφείο δείξε λίγο σεβασμό και ζήτα και καμιά συγγνώμη ... τι πάει να πει δηλαδή η σπόντα "μήπως φταίει μερικές φορές κάτι άλλο και όχι η κοπέλα" ??? Πες μου ένα λόγο που η κοπέλα κάνει στοματικό χωρίς προφυλακτικό αλλά δε δέχεται CIM !!! Μόνο ένας λόγος υπάρχει ... ότι δε θέλει. Σε 8 κριτικές εδώ μόνο σε δύο δέχθηκε να τα πάρει στο στόμα. Να γράψετε στις υπηρεσίες τότε ότι CIM δέχεται μόνο αν ερωτευθεί τον πελάτη. Ήμαρτον πια. Σταματήστε να δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα !!!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4