Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 57 10
Call-Girls 116894
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καταρχην η ημερομηνια ειναι ενδεικτικη καθως επισης και το οτι ραντεβου ηταν 24ωρο αλλα δεν ειχε επιλογη για 24ωρο, για αυτο εβαλα και το ανωτερο των επιλογων που ηταν 6ωρο.Το κοστος δεν το συμπηρωσα γιατι στα μακρας διαρκειας ραντεβου ειναι διαπραγματευσιμα, οποτε ο καλος παιχτης κανει και σωστα παζαρια...!!
Εχουμε και λεμε λοιπον... Το ραντεβου ειχε κλειστει πολυ ευκολα αφου μεσολαβησε και φιλος που ειδη την ειχε παρει μεσω email...Ηταν κανονισμενο να ρθει στις20:00 στο σπιτι... ειχα δωσει διευθυνση και μετα τις 18:00 οι δεικτες του ρολογιου δεν γυρναγαν με τιποτα!!
Κατα τις 19:30 λαμβανω μηνυμα στο κινητο οτι σε 15 λεπτα φτανω... Πραγματικα μου ειρθαν μνημες πανελληνιων εξετασεων... Για το τι θα δω..τι θα αντιμετωπισω... Ειναι αραγε τοσο καλη??? Που θα παμε??? για φαγητο?? για ποτο?? ερωτησεις που δεν εδινα απαντησεις... Βαζω ενα ουσικυ να χαλαρωσω... Αραζω στον καναπε και απλα καθομαι αμιλητος εως οτου ακουγεται ο χτυπος του κουδουνιου...Παταω το κουδουνι ανοιγω την πορτα και περιμενω... Ο ηχος των τακουνιων ακουγονταν στις σκαλες... Μια μελωδια που θα ειναι για παντα στα αυτια μου... Ενας ηχος που νοιωθεις οτι το βραδυ θα ειναι ατελειωτο!!!
Και ξαφνου αρχιζει να ξεπροβαλει η σιλουετα της Βερονικας... Μια μαυρη κολλητη φουστα που τονιζε το τελειο κωλομερι της και διακρινοταν τα πανεμορφα ποδια της..απο πανω φοραγε κατι που το μονο που θυμαμαι ειναι οτι τονιζε το πανεμορφο μπουστο της.
-καλησπερα , μου λεει. Ειμαι η Βερονικα.
-Γεια σου της λεω και εμεινα να την χαζευω μπαινοντας μεσα.

Κλεινοντας την πορτα γυρναει με κολαει στον τοιχο και μου δινει ενα γλωσσοφιλο, για να σπασει ο παγος οπως μου ειπε.
Της ειπα αμα θελει να την κερασω κατι καθως η καβλα μου ειχε χτυπησει κοκκινο. Θα βαλω μονη μου μου ειπε και με πλησιασε αισθησιακα και ναζιαρικα ταυτοχρονα... Θα βαλω κατι αφου σε γευτω πρωτα , συνεχισε να λεει... και αφου με εγλυφε ακουμπησε τον ετοιμο να σπασει απο την καβλα πουτσο μου.
Χαμουρευομασταν σαν 15χρονα που θελουμε απεγνωσμενα ο ενας τον αλλο. Αρχισα να τρεμω απο καβλα... δεν θυμαμαι ποτε το ειχα παθει τελευταια φορα. Και ξαφνικα αρχιζει ναξεκουμπωνει το παντελονι.

Το καβλι πεταχτηκε και η βερονικα καθισε στα γονατα. της ειχα αφαιρεσει μονο το πανωφορι. Η πιπα της ηταν ολα τα λεφτα. Τον εξαφανιζε τελειως. Με ολη την σημασια της λεξης, χωρις ιχνος υπερβολης. Χρησιμοποιουσε πολυ την γλωσσα, το ρουφηγμα της επιανε λαρυγγι .... το ενοιωθα πνιγοταν . Το τελος δεν αργησε να ερθει. Εχυσα μεςστο στομα της και τα χυσια ξεχειλιζαν απο αριστερα και δεξια. Αυτη συνεχιζε να τον εχει στο στομα.Οταν στραγγιξα τραβηχτηκε και πηγε στο μπανιο. Εγω στον καναπε αναψα τσιγαρο προσπαθωντας να συνειδητοποιησω τι ειχε συμβει.
Θα μπορουσα να γραφω για ωρες, να γραψω ολοκληρο βιβλιο για αυτο που μου συναιβει αυτες τις 24ωρες.Να μην τα πολυλογω το μικρο με ειχε κερδισει.Εδω θα ηθελα να αναφερω οτι εξ αρχης το μωρο κατι μου θυμιζε, της το ειπα , και εσπαγα το κεφαλι μου. Τελικα το μωρο δουλευε στο φραντζελικο για καποιους μηνες πριν σχεδον 1,5 χρονο οταν και ειχε εξαφανιστει απο το μπου...εγω ειχα παει σε μπατσελορ φιλου, το μωρο ειχε καψει καρδιες εκεινο το βραδυ. Μαλιστα πηρα τηλ τον φιλο που παντρευοταν τοτε και τρελαθηκε οταν του ειπα οτι πηδαω εκεινο το μωρο ΚουλΚουλΚουλ
Μετα απο λιγη ωρα με το μωρο φυγαμε για φαγητο προς παραλια. Εστιατοριο που αρμοζει της περιστασης. Τα κεφαλια ολων γυρισμενα στο μωρο, οι γυναικες να την χαζευουν και οι αντρες να ξερογλυφονται και εγω να κορδωνομαι. Το αγχος πλεον μου χε φυγει. Λες και την γνωριζα χρονια. Αστειακια απο μερια της πειραγματα και σεξουαλικα υποννοουμενα για το τι θα επακολουθησει μετα. Μετα το φαγητο πηγαμε για ενα χαλαρο ποτακι. Το βραδυ φανταζε μακρυ. Στο μπαρακι που πηγαμε για ποτο δεν μιλησαμε και πολυ. Περισσοτερο χαμουρευτηκαμε. Δεν καθισαμε πολυ. Φυγαμε στο μισαωρο. Ηθελα να την γλυψω. Στο δρομο εσκυψε οπως οδηγουσα και τον εβαλε στο στομα. Εκοψα ταχυτητα και μου τον επαιρνε βαθια... Δεν εβλεπα αλλα ενοιωθα... Ποσο ομορφη αισθηση. Το σπιτι μου κανα μισαωρο μακρυα... Δεν θα αντεχα. Στο πρωτο πουτσοχοτελ κανω σταση και σαν μαθητουδια πηραμε δωματιο. Χαμουρευομασταν σε ολη την διαδρομη. Ασανσερ, διαδρομους παντου. Δεν μπορουσα να βαλω το κλειδι στην πορτα απο την καυλα. Μπηκαμε μεσα και αρχισα να της αφαιρω τα ρουχα με μανια. Την ριχνω στο κρεβατι , της βγαζω το εσωρουχο και αρχιζω το γλυφομουνι. Δεν θελω να περιγραψω,... οποιος δεν γλυψει αυτο το μουνι δεν εχει γλυψει τιποτα.Ηθελα να το φαω. Φοραω καποτα και την στηνω στα 4 ... ενα σφυρκοπημα τρελο ... το μωρο να φωναζει να καβλωνει και να σταζει ταυτοχρονα... Γαμα με να φωναζει , μην σταματας να συνεχιζει... Γαμησα κανα δεκαλεπτο και στο τελος της τα εριξα πανω στον κωλο της.Επεσα στο κρεβατι και κουβεντιασαμε περι ανεμων. Δεν περασαν 15 λεπτα και το μωρο ειχε σκυψει και τον εβαλε στο στομα.... χωρις κουβεντα χωρις μα χωρις μου... εσκυψε τον πηρε και δεν αργησε να τον σηκωσει... Ο γυρος επαναλειφθηκε.. Της ειπα να αραζαμε εκει να κοιμομασταν λιγο και να φευγαμε το πρωι.... Ετσι και εγινε ξυπνησαμε κατα τις 7 και αφου της εριξα αλλο εναν φυγαμε 8 και κατι.

Η Βερονικα μπορει να κλεισει σπιτια. Θελει προσοχη απο τους αδυναμους παιχτες. Χωρις να σου ζητησει κατι αυτο το μωρο το πληρωνεις απο μονος σου. Και μπορει να πουλησεις οικοπεδα και σπιτια για να το κρατησεις εναν μηνα διπλα σου.
Οι υπολοιπες ωρες μεχρι να κλεισει το 24ωρο (που εν τελει εγινε 26ωρο) περασαν με γαμησι καφε -φαγητο παραγγελια στο σπιτι... Αν θυμαμαι καλα πρεπει να εχυσα μαζι με την πρωτη πιπα 7 φορες.... Χωρις χαπι, χωρις βοηθεια!!!!
Οταν ηρθε το τελος ανανεωσαμε το ρεντεβου μας... Την επομενη φορα τριημερο οπως ειπαμε!! Στην τιμη δεν θα τα χαλασουμε ...
Εννοειται η βαθμολογια ειναι οτι μου επιτρεπει το συστημα, καθως ειναι χαλαρα 10ρια σε ολα.. Νιοτη φρεσκαδα ομορφια ορεξη για πηδημα.... τι αλλο θες?????
Εχω παρει αρκετες βιζιτες απο εδω μεσα. Ουδεποτε εχω γραψει κριτικη. Για την Βερονικα απλα θα ηταν αδικο να μην γραψω κατι... Εχουν ειπωθει τοσα πολλα για αυτην και αρνητικα και θετικα!!!Θεωρω πως επρεπε να γραψω για να μπουν τα πραγματα σε μια ταξη. κατ εμε δεν υπαρχει αρνητικο.. οσο και να εψαξα δεν βρηκα αρνητικο. ουτε στην συμπεριφορα ουτε στην εμφανιση ουτε στις υπηρεσιες. Αυτος ειναι και ο λογος που γραφω... προς αποκατασταση της αληθειας!!!!
Βερονικα σε ευχαριστω.!!ΈρωταςΈρωτας
Θα τα ξαναπουμε!!!!ΜατάκιΜατάκιΜατάκι

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 25, 2016
Διάρκεια
6 ώρες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
17 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
228
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 vassilismmm, Anunnakos, company of heroes tho και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Σεπτεμβρίου, 2016
του χρονου προβλεπω να εχεις μικροτερο ενφια Μεγάλο χαμόγελο
01 Οκτωβρίου, 2016
Αυτό είναι το real girlfriend expirience...βλ.σειρά
01 Οκτωβρίου, 2016
Καλημερα και καλο μηνα φιλε . Μπραβο για το ραντεβου σου με την Βερονικα !!!! Το κοριτσι ειναι σουπερ και τα σπαει , πολυ καλος χαρακτηρας και ανθρωπος !!! ΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλο
01 Οκτωβρίου, 2016
φιλε, ποσο κοστισε το 6ωρο?
01 Οκτωβρίου, 2016
Ωραιος ο παιχτης,αν θες πες τιμη να ξερουμε!Θα το δοκιμασο αλλα πανω απο 3χιλιαρικα δεν δινοΝαι!
02 Οκτωβρίου, 2016
ποσο πηγε το μαλλι πες μαςΚατσικογάμηςΕμμμμ
02 Οκτωβρίου, 2016
Πόσο σου κόστισε το όλο ραντεβού μαζί με τα κεράσματα? και πόσο προβλεπεις να σου κοστίσει το επόμενο που σχεδιάζεις?
B
Boldoras
03 Οκτωβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ουτε η εφορεια τετοιες αποριες!
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8