Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 117 10
Call-Girls 230740
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντηση πριν λίγο καιρό. Εύκολη επικοινωνία μέσω π.μ. και sms και κλείσιμο ραντεβού σε ξενοδοχείο στο κέντρο. Ευγενέστατη και με καλή επικοινωνία σε προδιαθέτει θετικά για αυτό που θα ακολουθήσει.
Με το άνοιγμα της πόρτας αντίκρισα μία όμορφη κοπέλα ντυμένη απλά αλλά και με τρόπο που τόνιζε το όμορφο σωματάκι της. Έκανε το μπανάκι της και ανταλλάξαμε κάποιες πρώτες κουβέντες μέχρι να έρθει η ώρα της "επίθεσης" με ένα ωραίο στοματικό, στην αρχή από την μεριά της και, μετά από μένα να ανταποδίδω σε ένα πεντακάθαρο , μυρωδάτο και με όμορφα χειλάκια αιδοίο.
Για να μην μακρηγορώ και οι δύο ώρες πέρασαν με σεξ , ευχάριστα και με καλή επικοινωνία μεταξύ μας , αν και λόγω της πρώτης συνάντησης υπήρχε μια κάποια αμηχανία στην συμπεριφορά και των δύο.
Δεν είμαι ο τύπος του "πάρτα μωρή άρρωστη" και προτιμώ πιο GFE καταστάσεις και σε αυτό ανταποκρίθηκε περίφημα. Όμορφο σωματάκι με δυνατό σημείο τον κώλο της τόσο σε αφή όσο και σε σχήμα και μέγεθος. Το δε στήσιμο στα 4 θεϊκό. Δεν πήρα πρωκτικό ... αλλά θα πάρω την επόμενη φορά. Όχι βέβαια ότι τα υπόλοιπα σημεία του σώματος πάσχουν, αλλά προτιμώ ένα μικρότερο στήθος με όμορφες ρόγες και υφή από ένα ψεύτικο.
Δεν είναι λίγα τα 80 ( + 20 με το πρωκτικό) αλλά δεν είναι και υπερβολικά πολλά όταν μπαζάκια από γραφεία και με attitude καρδιναλίων ζητάνε παραπάνω.
Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
veneto
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
1.323
Πόντοι:
6.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iraklis 53, satyrus, neptun και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού