Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 54 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Χρωστάω μια κριτική εδώ και καιρό στη Νάγια που συναντηθήκαμε περίπου προ διμήνου.

Με απλά λόγια να πω ότι τέτοιο γαμήσι δεν έχω ξανακάνει. Και αυτό δεν ξεκινάει από το γεγονός ότι η Νάγια είναι ένας δίμετρος μούναρος με φοβερά στητές βυζάρες και κωλί που κολάζει και άγιο, αλλά κυρίως από το ότι είναι ένα κορίτσι που μπορείς να μιλήσεις άνετα για τα πάντα μαζί του, σε ρωτάει τι σου αρέσει και τι όχι και γενικά σε κάνει να αισθανθείς πολύ άνετα και χαλαρωτικά από το 1ο κιόλας λεπτό, αρκεί να είσαι κι εσύ κύριος απέναντί της, όπως αρμόζει σε γυναίκες της δικής της κλάσης!

Πέρα λοιπόν από τις φιλοσοφικές μας συζητήσεις, που όχι απλά βοήθησαν να σπάσουμε τον πάγο, αλλά να νιώσουμε ότι είμαστε και 2 fuck buddies που βρέθηκαν για να βγάλουν τα μάτια τους, πρέπει να πω ότι η Νάγια το σεξ το έχει αναγάγει σε επιστήμη. Καταρχάς το κάνει γιατί το γουστάρει απόλυτα και το κάνει επιλεκτικά όποτε και με όποιον θέλει αυτή, γεγονός αξιοπρεπέστατο κατά τη γνώμη μου, καθώς έτσι απολαμβάνει κι αυτή τα ραντεβού της. Η πίπα της είναι αεροπλανική! Ανεξαρτήτου μεγέθους και πάχους, που στη δικιά μου περίπτωση ισχύουν και τα 2, μπορεί και τον εξαφανίζει μέχρι το λαρύγγι της, και όταν την ακούς να "υποφέρει" από το gagging αλλά παράλληλα να γουστάρει τόσο πολύ και να σε πιπώνει ακόμη πιο δυνατά, είναι αδύνατο να μην χύσεις μέσα στο θεσπέσιο αυτό στοματάκι. Το γυρίσαμε σε 69, οπού εγώ απολάμβανα το μοσχομυριστό και καλοσχηματισμένο της μουνάκι, κι αυτή συνέχιζε αδιαλείπτως το έργο της με την κατάποση του εργαλείου.

Στη 2η γύρα, έγινε ο χαμός. Καβλώσαμε και οι 2 τόσο πολύ, που ένιωθα το μουνί και το σώμα της Νάγιας να σπαρταράει όταν την είχα ανάσκελα κι εγώ σφυροκοπούσα με όλη μου τη δύναμη την μουνότρυπά της, ενώ εκείνη έτριβε την κλειτορίδα της. Την γυρνάω στα 4 και αρχίζω τρυπανάτο γαμήσι με εκείνη να συνεχίζει να παίζει με το μουνάκι της και να φωνάζει από κάβλα "σκίσε με, χύνω πουτσαρά μου"... η θέα στον καθρέφτη ήταν από μόνης της απολαυστικότατη. Σαν πρωταγωνιστές σε ταινία πορνό υψηλού επιπέδου. Αφού χύσαμε και οι 2, καθίσαμε να απολαύσουμε ένα τισγάρο και συνεχίσαμε την κουβεντούλα που είχαμε πιάσει από την αρχή.

Ειλικρινά, επόμενος στόχος μου είναι να κλείσω ένα 2ωρο παρτούζα Νάγια-Μαριαλένα και να βογγήξει το ξενοδοχείο από τα γαμήσια!

Νάγια, είσαι το καλύτερο γαμήσι που έχω κάνει στη ζωή μου και σύντομα θα τα ξαναπούμε!!!

Σε ευχαριστώ!
Σταύρος

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 07, 2016
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
230€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Σεβαστός
15
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ni xao, nagia, xifious7 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Σεπτεμβρίου, 2016
ωραια η κριτικη.ο τιτλος ακυρος.πιστευω οι μοντ πρεπει να τον αλλαξουν.ειμαστε καφροι αλλα οχι και ετσι
24 Σεπτεμβρίου, 2016
Δεν θέλω να θίξω το θρησκευτικό ήθος κανενός και αν έγινε κάτι τέτοιο, ζητώ συγγνώμη.
Σκοπός μου ήταν απλώς να τονίσω ότι πρόκειται για ένα κορίτσι που συνδυάζει την τέχνη του έρωτα με την καλοσύνη και την φροντίδα για τον άνθρωπο με τον οποίο συνεβρίσκεται. Και πάλι συγγνώμη αν ένιωσες θιγμένος από τον τίτλο, αλλά σίγουρα δεν είχα τέτοια πρόθεση!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2