Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 4 10
Call-Girls 7018
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Συνάντηση με τη Νικολ την προηγούμενη βδομάδα.

Καταρχήν, επικοινωνία με το γραφείο πανεύκολη και η κοπέλα στην ώρα της.

Η Νικόλ έχει αψεγάδιαστο κορμί(ύψος 1.75+, σφυχτό σώμα, απαλή επιδερμίδα, κώλος ποιημα, ρώγα "african" κατά δήλωσή της) με ένα ταττού στα πλευρά. Από πρόσωπο αδιάφορη για τα δικά μου γούστα.

Τα αγγλικά της λίγα, για στοιχειώδη συνεννόηση, αλλά ευχάριστη διάθεση και ορεξάτη. Έχει μια ναζιάρικη girlfriend συμπεριφορά που δεν συμβαδίζει με το "αλογίσιο" παρουσιαστικό της που προδιαθέτει περισσότερο για pse.

Στα του σέρβις με απογοήτευσε λίγο.
Στον πρώτο γύρο είχε καλή συμμετοχή αλλά σε λειψές υπηρεσίες. Φιλί με ελάχιστη γλώσσα, απαγόρευση δακτυλοσκόπησης, άρνηση για cof παρόλο που είχε αναφερθεί από το γραφείο στις υπηρεσίες.
Πίπα μέτρια με χέρι. Κατόπιν δικής μου προτροπής τον πήρε πιο βαθειά και ασχολήθηκε λίγο με τις μπάλες με μία μικρή δυσανασχέτηση.

Στο διάλειμα μπόλικο χαμούρεμα(ελλείψει καλών αγγλικών), όπου είχε την καλύτερη συμμετοχή και έδειξα να το απολαμβάνει ιδιαίτερα.

Δεύτερος γύρος με mouthfuck για γρήγορη εκτόνωση λόγω έλλειψης χρόνου. Ανταποκρίθηκε αρκετά καλά αν και με λίγο δόντι, όμως στο τέλος το κατέστρψε.
Μου είπε όχι cim,cof και της είπα θα τραβηχτώ πριν τελειώσω. Όμως σε κάποια φάση άρχισε να πετάγεται προς τα πίσω ανά 2 διεισδύσεις σαν να την χτυπούσε ρεύμαΚεφάλι σε τοίχο!, φοβούμενη μην τελειώσω στο στόμα της. Την 3η φορά που το έκανε ξενέρωσα και η συνάντηση έλειξε άδοξα.

Νομίζω ότι το service της δεν δικαιολογεί πάνω από 100 την ώρα. Είναι σίγουρα από τα καλύτερα κορμιά του επαγκέλματος αλλά για όσους αρέσκονται σε gfe.

υ.γ. Κάτι που με προβλημάτισε.
Κατά το 2ο γύρο, αφού με αναστήλωσε με πίπα, της άπλωσα μια κουβέρτα κάτω για να γονατίσει να της γαμήσω το στοματάκι. Εντωμεταξύ αυτή έβγαλε προφυλακτικό.
Της λέω ότι δεν χρeιάζεται, θέλω mouthfuck. Οπότε λέει οκ, το ξαναβάζει στην τσάντα, μου γυρνάει πλάτη και στήνεται στα 4 στην κουβέρταΧμμμ;Money Mouth
Γενικά ήταν πολύ καθαρή και απέφευγε δάκτυλα,βαθειά φιλιά,cof,cim οπότε θεωρώ ότι απλώς σάστισε αλλά νομίζω θα ήταν χρήσιμη μια επιβεβαίωση από κάποιον συναγωνιστή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
damiano17
Σπουδαίος
Εγγραφή:
10 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
5.152
Πόντοι:
2.280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 NOTIS47, satyrus

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού