Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 234 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Χωρίς να θέλω να ανοίξω κάποιου είδους πολεμική με τα εξαίρετα μέλη που έχουν αναρτήσει τα πονήματά τους προκειμένου να συμβάλουν στην ενημέρωση-πληροφόρηση (και που ειλικρινά τα ευχαριστώ γι΄ αυτό), θα ήθελα με την σειρά μου να εκφράσω κάποιες εκτιμήσεις, με βάση τα προσωπικά μου κριτήρια, και σύμφωνα με την προσωπική μου εμπειρία.

Ένα “θέμα” που έχει τεθεί και από άλλα μέλη, είναι η εμφάνισή της, και που για αρκετά εξ΄ αυτών παραπέμπει σε “κορίτσι της διπλανής πόρτας”. Εδώ θα ήθελα να επισημάνω πως άλλο είναι να ανοίξεις την πόρτα σου και να αντικρίσεις μια ελαφρώς μακιγιαρισμένη και ελαφρά αρωματισμένη κοπέλα με σχετικά αδιάφορο πρόσωπο, και που ενδεδυμένη με συνήθη αλλά κομψά ρούχα προσήλθε στο ραντεβού σας με σκοπό να πλασάρει ασφάλειες, κάρτες υγείας, βιβλία, τηγάνια, τάπερ, έξυπνες σίτες κλπ, και άλλο είναι ανοίγοντας την πόρτα να αντικρίσεις μια κακοβαμμένη και βαριά αρωματισμένη κοπέλα με όχι και τόσο ευειδές πρόσωπο, και που ενδεδυμένη ακαλαίσθητα κατέφθασε με το ΚΤΕΛ Πρωκτομαγούλας στο ραντεβού σας με σκοπό την παροχή ερωτικών υπηρεσιών.

Το άλλο θέμα στο οποίο επιθυμώ να σταθώ, είναι η όχι και τόσο αρμονική “κοψιά” του σώματός της, που τα μόνα στοιχεία που το κάμνουν αποδεκτό είναι η ισχνότητα του και η σχετικά καλή υφή της επιδερμίδας. Εν γένει κυριαρχεί μια γενική χαλαρότητα ομού με πτωτικές τάσεις, που με οδηγούν στο να εικοτολογώ ότι αν είχε έστω και κάποια ελάχιστα κιλά παραπάνω, το οπτικό ερέθισμα θα ήτο εντελώς απογοητευτικό. Περιττό βέβαια θεωρώ να αναφέρω ότι ο επιθετικός προσδιορισμός “πιπίνι”, δεν ισχύει ούτε κατ' ελάχιστον.

Κατά τα άλλα η συμπεριφορά της δεν απείχε από αυτό που έχουν αποτυπώσει οι συντάκτες των προηγούμενων κριτικών. Μειλίχια, ευδιάθετη και χαμογελαστή, προσπαθεί φιλότιμα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πελάτη, κινούμενη πάντα σε “φιλεναδίστικο” επίπεδο. Κατά την προσωπική μου άποψη όμως η απόδοση της σε αυτόν τον τομέα, αν και καλή, δεν στέκεται από μόνη της ικανή στο να ισοφαρίσει κάποια πράγματα και να ανατρέψει την αίσθηση που σου αφήνει το ραντεβού μαζί της. Επιστρατεύοντας την επιείκεια μου, θα αρκεστώ να γράψω ότι ίσως να δικαιολογεί (έστω και οριακά) το αντίτιμο που ζητά για τις υπηρεσίες που προσφέρει, και μόνον αυτό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
The Saint*
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
90
Likes:
32.519
Πόντοι:
24.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, panagos7, batsos και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Σεπτεμβρίου, 2016
Η κριτική σου Άγιέ μου είναι ότι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Μερικές φορές ίσως τα πιο ξεκάθαρα λόγια να βοηθούν στην ενημέρωση καλύτερα. Εμένα με "έφαγε" το φιλότιμο και η ευγένεια..
(Updated: 16 Σεπτεμβρίου, 2016) 14 Σεπτεμβρίου, 2016
Θα συμφωνησω αδιαφορη εμφανιση κοντα στο ασχημο και σιγουρα δεν θα ξαναπληρωνα για να παω μαζι της.
Το αντιθετο ισως! να το σκεφτομουν.
Εχω πηδηξει απειρως καλυτερες δωρεαν. Y
ποτιθεται οτι πληρωνεις για κατι ωραιο κ ουτε ωραια ειναι κ σιγουρα ουτε πιπινακι!!!
14 Σεπτεμβρίου, 2016
σιγουρα men πηγες με την Αννα το πιπινακι?η κοπελλα δεν εχει τιποτα πεσμενο αντιθετως εχει ενα βυζι τουμπανοΧμμμ;
14 Σεπτεμβρίου, 2016
Μια χαρα τα πες...μαζι σου! Αντεβγτ εδω μεσα κανουν την καθε μετρια προς κακη, καλη προς παααρα πολυ καλη. Δεν εχω προβλημα με την κοπελα ,απλα ΕΙΝΑΙ ακριβως οπως περιεγραψες
14 Σεπτεμβρίου, 2016
ΚΤΕΛ Πρωκτομαγούλας! 'Αψογο!
15 Σεπτεμβρίου, 2016
εχει ενα βυζι τουμπανο ενα γλυκο προσωπο με μπλε ματαρες υπηρεσιες αψογες μοσχοβολαει απο πανω μεχρι κατω.σιγουρα τυπε πηγες με την Αννα το πιπινακι??
21 Σεπτεμβρίου, 2016
οχι τιποτα αλλα νομισα οτι εβγαινα κακος.
23 Δεκεμβρίου, 2016
μπράβο Άγιε.
27 Απριλίου, 2017
Οταν γερασει ο ανθρωπος γινεται μισηκακός.........Καπέλο
Z
z4
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9