Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 6 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Συνάντηση με την κοπέλα αρχές Αυγούστου, με το πορνοτοπίο να είναι αρκετά στεγνό. Αποτελούσε την τέταρτη ή πέμπτη επιλογή μου, αλλά τα υπόλοιπα πουτανάκια έλειπαν διακοπές. Το γραφείο εξυπηρετικό όπως πρέπει και με την Κασσάνδρα να φτάνει στην ώρα της.
Η πρώτη εντύπωση με το άνοιγμα της πόρτας πολύ θετική, το πρόσωπο καυλιάρικο και το κορμί καμπυλάτο (περισσότερο απ' τις φωτογραφίες). Πέρασμα στα ενδότερα, λίγο μπαλαμουτάκι και γδύσιμο για μπανάκι. Σ' αυτό το σημείο αποκαλύφθηκαν και κάποιες ατέλειες στο κορμί, χωρίς όμως να με χαλάει κάτι. Απλά δεν ήταν το τέλειο.
Ξεκίνημα πρώτου γύρου, κάπως σφιγμένα μπορώ να πω, με τα φιλιά να δίνονται με φειδώ. Πίπα καλή, χωρίς να είναι καταπληκτική και ενασχόληση με τις μπάλες μετά από παρότρυνση. Γενικά εκτελούσε εντολές με προθυμία. Προσπάθεια για ισπανικό δύσκολη, καθώς το βυζί ήταν αρκετά σκληρό και δεν με τρέλανε γενικώς. Δεν ασχολήθηκα πολύ μαζί του παρόλο που είμαι λάτρης. Το γαμήσι καλό με διάφορες στάσεις και χύσιμο στο στόμα(;)(δε θυμάμαι). Γενικά πρώτος γύρος καλούτσικος, λίγο χλυαρός και χωρίς πολύ πάθος.
Διάλειμμα με τα γνωστά μπανάκια και λίγο σόσιαλ. Ξεκίνημα δεύτερου γύρου, όπου αυτή τη φορά φάνηκε κάπως πιο χαλαρή και άνετη. Φιλιά περισσότερα και πιο βαθειά. Μου τον σηκώνει με πίπα ξανά και αρχίζουμε ένα γαμήσι πιο βίαιο που το κύριο στοιχείο του ήταν το βαθύ και έντονο σφυροκόπημα με φτυσίδια και σκαμπήλια. Αυτή τη φάση φαινόταν να τη γουστάρει περισσότερο και να είναι στο στοιχείο της. Εκεί ήταν που πήρε και περισσότερες πρωτοβουλίες και με έστηνε για τον τρώει καλύτερα και εντονότερα. Μέχρι που κουράστηκα σε κάποια φάση απ' το πολύ drilling και της τον έδωσα στο στόμα για να με τελειώσει. Ο αγώνας έληξε με ένα μεγαλοπρεπές χύσιμο στα βυζιά-μάπα συνοδευόμενο από βυζοπουτσοσκάμπιλα.
Ξανά μπάνιο και ετοιμασία για αποχώρηση με λίγη κουβεντούλα. Σ' αυτό το σημείο έγινε και ένα φάουλ από μεριάς της, αφού δεν είχε ρέστα και της άφησα ένα δεκάευρω παραπάνω. Μου πρότεινε βέβαια να πάει να χαλάσει αλλά ήμουν σε σπίτι και δεν ήθελα πολλά μέσα έξω (μην μας πάρουν και χαμπάρι).
Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν έχω να πω τα εξής. Μέτρια εμπειρία για μένα, αναλογικά και με τα λεφτά πάντα, που δεν μου έδωσε το έναυσμα να την επαναλάβω, δεν είχε αυτό το κάτι παραπάνω που θα ήθελα έστω να την ξαναπάρω. Να σημειώσω βέβαια ότι οι προτιμήσεις μου κλείνουν περισσότερο προς το gfe, τουλάχιστον στην αρχή της συνεύρεσης, για να φτιαχτώ εγκεφαλικά και να το ευχαριστηθώ, πράγμα που δεν υποστηρίζει πολύ καλά η Κασσάνδρα. Απ' την άλλη μεριά, η έφεσή της στο pse πιστεύω θα ικανοποιήσει τους λάτρεις του, σε συνδυασμό και με το γεγονός ότι με λίγο χρήμα παραπάνω μπορούν να τρυγήσουν την κωλάρα της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 08, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
antifa
Σπουδαίος
Εγγραφή:
15 Αυγ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
374
Πόντοι:
2.272
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 satyrus, topscorer, muffer35

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού