Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 174 10
Call-Girls 228805
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Με την Αντζελα ειχα συναντηθει 3 φορες νομιζω αλλα η τελευταια ηταν πανω απο ενα χρονο πριν επειδη δεν με ενθουσιαζε(σαν προσωπο και στην επικοινωνια)στα ραντεβου μας..Μη εχοντας αλλη επιλογη σε αυτα τα λεφτα αυτες τις μερες ειπα να την ξανατιμησω παρασυρομενος και απο τους διθυραμβους απο πολλους στο σαιτ..

Το ραντεβου κλειστηκε απο το πρωι για το μεσημερι..Μιση ωρα πριν το ραντεβου εστειλε ακυρο ζητωντας πολλες φορες συγνωμη..Δεν χαλαστηκα τοσο και το κανονισαμε για την επομενη μερα την ιδια ωρα..Την επομένη αφου περασε κοντα μισαωρο απο την προκαθορισμενη ωρα επικοινωνησα κ μου ειπε ερχεται(προφανως το ξεχασε το ραντεβου)..Εφτασε στην περιοχη 1 ωρα ακριβως μετα την ωρα που συμφωνησαμε αλλα πηγε σε λαθος νουμερο!!Διαβασε λαθος το μνμ μου με την διευθυνση και ετσι φαγαμε αλλο ενα 20λεπτο μεχρι να ερθει στο σωστο σπιτι..

Με ολα αυτα 2 μερες μου χαλασε λιγο την διαθεση αλλα δεν το εδειξα και ημουν πολυ φιλοξενος περιμενοντας και απο αυτην να ανταποδωσει με το προγραμμα της σε ολα αυτα..Ακυρο και παλι,ηταν απολυτως διεκπεραιωτικη σε οτι εκανε,μπορει να τελειωσα 2 φορες αλλα στην φαση που ημουν θα τελειωνα με οποιαδηποτε 2 φορες..Στο 40λεπτο η Αντζελα ηταν ντυμενη να φυγει βιαστικα παροτι δεν ειχε ραντεβου αμεσως μετα..Αυτο βεβαια δεν με πειραξε και ιδιαιτερα απλα ειναι η συνεχεια της ολης συμπεριφορας..

Ο τοσος ντορος που γινεται για παρτη της φαινεται την επηρεασε παροτι ειναι καλος ανθρωπος..Μπορει βεβαια να ηταν και μεμονωμενο το γεγονος αλλα 2 μερες ηταν τελειως φαουλ παροτι σε ολα τα ραντεβου μας ειμαι κυριος..Δεν θελω να αποθαρρυνω κανεναν και ακομα πιστευω οτι στα 80 ευρω συνεχιζει να ειναι απο τις λιγες vfm αλλα με εμενα ο κυκλος εκλεισε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Dr Lecter
Μέγας
Εγγραφή:
15 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
2.284
Πόντοι:
4.655
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, satyrus, lastfallen και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Αυγούστου, 2016
φιλε ειναι πολυ σχετικο με αυτο που λες το οτι προσφερει πολλα σε καλη τιμη και τωρα το καλοκαιρι ηταν απο τις λιγες επιλογες στα 80 ευρω που ηταν εδω το αυγουστο ... μπορει να τα εφτυσε απο την δουλεια... εγω παντος που την ειχα παρει περασα καλα... δεν εχω μετρο συγκρισης σαν εσενα που την εχεις παρει 3 φορες , εμενα ηταν πρωτη... κριμα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1