Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 16 10
Call-Girls 41459
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Λατρης του πρωκτικου εψαχνα εδω και καιρο ποια κωλοτρυπιδα θα ανοιξω...

Επικεντρώθηκα, μετα απο κριτικες συναγνωνιστων, στην Μπετουλα και απο αυτα που διαβαζα αποφασισα συναντηση μαζι της.
Η συνεννοηση πολυ ευκολη και η Μπετυ αρκετα ευέλικτη στο να καθοριστει το ραντεβου, αρκει να της το ζητησεις 2-3 μερες πριν.

Μπαινει στο *δωματιο και αντικρυζω ενα ομορφο ψιλολιγνο μωρακι με πολυ προστυχη φατσα που αμεσως σε φτιαχνει για να την χυσεις στη μαπα. Μαλλι ξανθο πιασμενο κοτσο και τραβηγμενο πισω, για να τονιζει της γωνιες του προσωπου της και τα μεγαλα εκφραστικα ματια της. Σενιαρισμενη, μοσχομυριστη με πολυ ωραια βαμενα δαχτυλα χεριων-ποδιων.

Μου εκανε μεγαλη εντυπωση η εξαιρετικη της ομιλια, στα ελληνικα και το ποσο ωραια πλασσαρεται στον πελατη για να σπασει τον παγο!

Με τα λιγα, βρεθηκαμε καθιστοι στο κρεβατι να μπαλαμουτιαζομαστε και με αστραπιαιες κινησεις τον πεταει εξω και αρχιζει ενα τρελο τσιμπουκι.
Με αιφνιδιασε οταν ξαφνικα εκανε πνιγμους στην προσπαθεια της να τον καταπιει. Δεν μου ειχε ξανασυμβει ομολογω!
Αιθιστηκα τοσο πολυ σε αυτο που αναλωθηκαμε για κανα 20λεπτο στο στοματικο σε διαφορες στασεις, οπως αυτη που προεξεχει το κεφαλι της απο το κρεβατι και της τον εχωνα μεχρι να την σκασω κλεινοντας της παραλληλα και την μυτη! Η σκροφα το γουσταρε τοσο πολυ που μετα την μπουκωνα με τ'αρχιδια μου μεχρι να την πνιξω. Το σκηνικο σαν σε τσοντα!

Λογο της μιας ωρας που επελεξα μου εμενε περιπου κανα 40λεπτο οποτε και περασαμε αμεσως στο γαμησι. Καποτουλα και ετοιμος. Αν και δεν το περιμενε της ζητησα να της σκισω την μουναρα της πρωτα και γουσταρε τρελα! Δεν ηθελα να το παρατεινω ομως και περασα στο κυριως πιατο που ειναι ο κωλος της. Την ξεσκισα σε πολλες στασεις αδυμαρτυρητα και με πολλα βογγητα!
Να την εχω βαλει στα 4 στο πατωμα και να την σφυροκοπάω ασταματητα κι αυτη να φωναζει! Μετα να ριχνω καπως τον ρυθμο και να της τον βαζω-βγαζω αργα αργα.
Αντεχει η Μπετυ σε τετοια γιατι ειναι κομαντο! Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως η σουφρα της δεν εχει ανοιξει ακομα...

Η ωρα πλησιαζε και την βαζω να κατσει κατω με τα ποδια λιγυσμενα και εγω να τον παιζω μπροστα της εχοντας βγαλει το σκουφο. Τα πηρε ολα στην μαπα της και μαλιστα ενα βολι την πετυχε στο ματι.

Ηταν απο ενα γαμησι που το ευχαριστηθηκα πολυ.

Θα ηθελα να αναφερθω εν συντομια στο οτι η Μπετυ δεν δινει φιλια και γενικα κινειτε σε αποστηρωμενη φαση (Οχι γλωσσα, δαχτυλα). Εμενα αυτο μου δημιουργει μια ασφαλεια και το εκτιμω. Μου δειχνει εμπρακτως οτι πρωτα σεβεται απολυτα τον εαυτο της και μετα τον πελατη της. Ειναι πεντακαθαρη και για να δωσω εμφαση σε αυτο, οταν πηγα να της κατεβασω το μαυρο δαντελωτο βρακακι της, μοσχοβολουσε!!!

Εαν της δειξεις σεβασμο θα σου το ανταπωδωσει.

Οποιος επιθυμει σεξ με μια επαγγελματια που καταλαβαινει τι θελει ο πελατης της και θα του το κανει, τοτε πρεπει να κλεισει ενα ραντεβου μαζι της!

*Το δωματιο ηταν στο Lacoba, οπου ειχαν βαλει τον κλιματισμο στο 25C αλλα μεσα ειχαμε ιδρωσει παρα πολυ. Ο κλιματισμος καθολου καλος και θα το σκεφτω εαν θα ξαναπαω στο συγκεκριμενο hotel.

Ελπιζω να σας βοηθησα με την κριτικη μου.

Να γαματε καλα.
Lecastel

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
lecastel
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Δεκ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
519
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 varieme, TurboLover, SEXTYRHOON και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Αυγούστου, 2016
Όταν λες "όχι γλώσσα" εννοείς οτι αρνείται το γλυφομουνι ?
26 Αυγούστου, 2016
η Μπέτυ δεν είναι που χέστηκε πάνω σε πελάτη ή θυμάμαι λάθος ?
26 Αυγούστου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εννοώ ότι δεν θέλει γλωσσόφιλα και ούτε καν φιλια
29 Αυγούστου, 2016
Το ότι δεν την πέτυχες με την σούφρα ανοιχτή είναι πολύ περίεργο αφού ο κώλος της από το πολύ γαμήσι χωράει τα πάντα !
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4