Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 235 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντηση με την Άννα αρχή καλοκαιριού. Πριν γραφτεί κριτική από κάποιον. Γράφω καθυστερημένα κριτική γιατί δεν έχω την ίδια ακριβώς άποψη με τους υπόλοιπους. Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός με σεβασμό προς τις κοπέλες αλλά και προς όφελος του πελάτη (που ουσιαστικά είμαστε όλοι εμείς).

Εμφάνιση: Η Άννα ήρθε τυπικότατα στην ώρα της στο ραντεβού. Ανοίγω πόρτα και βλέπω μια κοπέλα καθημερινή με τελείως απλό ντύσιμο. Σίγουρα σαν πρώτη εικόνα λοιπόν δεν εντυπωσιάστικα αλλά ούτε και χαλάστηκα. Σίγουρα δε μου έδωσε την εντύπωση πάντως για πιπινάκι. Μια 30 αρα την έκανα στο νερό. Πολύ φιλική και επικοινωνιακή. Ευγενέστατη μου ζητάει την άδεια να πάει για ντουζάκι. Στο σώμα είναι ακριβώς όπως οι φωτογραφίες και αυτό ειναι προς τιμή της. Το σώμα της δεν είναι σφριγηλό, είναι αδύνατη μεν και με ωραία επιδερμίδα αλλά σωματικά μοιάζει λίγο "μη fit" να το πω. Στήθος όμορφο, με ελαφρώς πτωτικές τάσεις. Πισινός και αυτός αδύνατος. Γενικά είναι μια αδύνατη μη γυμνασμένη όμως κοπέλα.

Υπηρεσίες: Φιλάει υπέροχα, με γλώσσα, σε έχει πασά στα Γιάννενα που λέμε. Στοματικό πολύ καλό, βαθύ, υγρό. Πάντα σε ρωτάει τι σου αρέσει έτοιμη να σε ικανοποιήσει σε κάθε σου επιθυμία. Με έξυπνα και καβλωτικά κόλπα με τα πόδια της χάιδευε τον ήδη σηκωμένο "φίλο μου". Σεξάκι καλό, πάνω κάτω χωρίς μα και μου. Μια χαρά συνεύρεση.

Συμπέρασμα: Η Άννα είναι μια φιλότιμη, ευγενέστατη Ελληνίδα από αυτές που θέλουν πάση θυσία να περάσεις καλά. Σαν εμφάνιση δεν είναι στα δικά μου γούστα. Από την άλλη όταν διαβάζω πιπινάκι θέλω να δω και πιπινάκι και στη συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω δεν ταιριάζει ακριβώς ως nickname. Ίσως αυτό το στοιχείο λίγο να με χάλασε. Περισσότερο θα ταίριαζε ένα Αννούλα. Σε γενικές γραμμές πάντως είναι μια τίμια επιλογή για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 06, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Noah_1
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
17 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
570
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Giannis5gr, O.Y.K, xprncseeker και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού