Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 57 10
Call-Girls 116918
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Στις υπηρεσίες της κοπέλας δεν θα αναφερθώ, έχουν ειπωθεί πολλά και απλώς τα επιβεβαιώνω.

Επικοινωνία.
Δοκιμάζοντας την τύχη μου δυο μέρες μετά την επιστροφή της έστειλα ένα pm στην ίδια και λέγοντάς της ότι αυτόν τον μήνα έχω γεννέθλια και θα ήθελα να τα γιορτάσω μαζί της, μου απάντησε άμεσα και καταφατικά προτείνοντάς μου να το κλείσουμε μέσω πμ μιας και μόλις ξεκινήσει να δίνει τηλέφωνο το σηκώνουν άλλοι και είναι κομματάκι δύσκολο να βρεθεί κενό. Με τρια μηνύματα συνολικά είχαμε λύσει το θέμα με την ημερομηνία. Δεν έπαιξα και τόσο με την τύχη μου να ζητήσω να το τραβήξουμε μέχρι τις 18 του μήνα που με έκανε μια μάνα και εμένα. Της είχα πει 10-12 του μήνα μιας θα έχουμε συναντηθεί. Δεν ξεχνάει τι λέει και τι κλείνει και μάλιστα μιας και ζήγωναν αυτές οι ημερομηνίες και εγώ καμία φωνή καμία ακρόαση, με βλέπει onlain και μου στέλνει pm ρωτώντας με αν της έχω στείλει μήνυμα με ημερομηνία. Είναι πάρα πολλά μου είπε και δεν είχε το κουράγιο να γυρίζει σελίδες και να τα διαβάσει όλα. Προσκύνημα

Η συνάντηση.

Αφού έχω πάρει το τηλέφωνο και της στέλνω sms που θα γίνει η συνάντηση και ώρα (αντιπρότεινε άλλο hotel, ώρα και δέχτηκα). Φτάνω και είκοσι λεπτά πριν στέλνω sms για αριθμό δωματίου. Δέκα λεπτά αργότερα μου απαντάει ότι είναι στο δρόμο και ίσως αργήσει 5-10 λεπτά. Την έκανε πράξη την καθυστέρηση, αλλά είχε πέσει ενημέρωση όπως είπα. Χτυπάει η πόρτα, ανοίγω. Το τι είδα μπροστά μου; Είπαμε τα έχουν περιγράψει άλλοι, αλλα κάντε υπομονή μέχρι το τέλος της κριτικής για την δική μου Εκδοχή.
Ενώ ξεκινάει να γδύνεται, την ρωτάω αν θέλει κάτι να παραγγείλω. Αρνητική απάντηση. Μπαίνει για μπάνιο. Καθώς φρεσκαρίζόταν ακούω χτύπημα πόρτας. Δεν δίνω όμως σημασία, μιας και δεν περίμενα κανέναν άλλον και δεν είχα παραγγείλει και τίποτα. Υπέθεσα ότι κάτι θα χτύπησε στο μπάνιο η Βερόνικα και έτσι μου φάνηκε.
Άνοιξε, μου λέει, έχουν φέρει ένα κρασί! Με τα χέρια γεμάτα το βλαμμένο, λες και ήρθε επίσκεψη σπίτι μου να μου ευχηθεί ή είχαμε ξανασυναντηθεί πολλάκις. Ντροπή Της είχα ζητήσει μιάμιση ώρα. Έκατσε δυο ώρες. Ήμουνα όπως είπε το τελευταίο της ραντεβού γι αυτό μου πρότεινε να συναντηθούμε αυτήν την ώρα. Καθόλη την διάρκεια της συνάντησης δεν χτύπησε κανένα τηλέφωνο. Ευγενική και μαγκάκι αλλά όχι από αυτά τα μπας κλας με στραβωμένο στόμα και κλειστό μάτι, ναούμ.

Ο τίτλος της κριτικής είναι εμπνευσμένος από την ταινία του Ang Lee "Lust, caution" όπου η πρωταγωνίστρια, Wei Tang, δίνει ρέστα, ως τολμητή, γοητευτική και επικίνδυνη. Μια τέτοια γυναίκα είναι και η Βερόνικα που συνάντησα. Πόθος!
Αυτά, όσων αναφορά τον επαγγελματισμό της.

Και ναί. Μοιάζει στην Κατερίνα Γερονικολού. Αυτήν, μωρέ, που έπαιξε τον ρόλο της κόρης του Λάκη του γλυκούλη. Σπασίκλας

Στις πληροφορίες συνάντησης μην λάβετε υπόψιν την ανώτερη επιπτρεπτή για εμένα βαθμολόγια από το σύστημα. Στην γενική συμπεριφορά, (10) επικοινωνία, (10) διάθεση στο σέξ/συμμετοχή (9)

Από τις λίγες φορές που έχω ευχαριστηθεί γεννέθλια. Έστω και πρόωρα στον εορτασμό. Θα την ξανασυναντήσω ξανά και ξανά και ξανά... ΚΑΙ ΞΑΝΑ!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 11, 2016
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
25.664
Πόντοι:
25.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, alpula, vltepdr και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Αυγούστου, 2016
Συμφωνω μαζι σου φιλε , η Βερονικα ειναι μια απο τις καλυτερες (αν οχι η καλυτερη) κοπελες !!!!!
12 Αυγούστου, 2016
αν επιτρεπεται τι ωρα ηταν το ραντεβου? για να δω περιπου τι ωρα σταματαει..
16 Αυγούστου, 2016
Καλημέρα. Πως θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί της;
19 Αυγούστου, 2016
Μακαρι να ηξερα τροπο να βρω το τηλ της...
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4