Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 57 10
Call-Girls 116906
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση με την πολυπόθητη Βερόνικα λοιπόν. Το ραντεβού κλείστηκε πολύ εύκολα μέσω του forum με μερικά PM, για την επόμενη μέρα.

Ακριβώς στην ώρα που είχαμε κανονίσει, (ισως με 1-2 λεπτά καθυστέρηση, δεν πρόσεξα), κτυπάει η πόρτα, ανοίγω και μένω μαλάκας. Οκ λέγανε όλοι οτι είναι όμορφη αλλά δεν πέρίμενα τέτοιο πρόσωπο. Μου θύμισε την στικούδι αλλά στο πιο όμορφο..

Ανταλλαγή μερικών χαιρετούρων και μπαίνει για μπάνιο όσο εγώ σκεφτόμουν τι μουνί θα γαμίσω..
Βγαίνει από το μπάνιο φορώντας μόνο το string και μένω μαλάκας για δεύτερη φόρα. Το σώμα πραγματικά αψεγάδιαστο.
Πάμε στο κρέβατι και με αρχίζει στα γλωσσοφίλα και σίγα σίγα κατεβαίνει να μου πάρει πίπα.

Μια μικρή παρένθεση, της είχα ζητήσει στα PM για πρώτο γύρω edging blowjob, ιε πολύ αργή πίπα, και της είχα στείλει κάποια βίντεο για να καταλάβει τι θέλω. Σε ένα απο αυτά που τις έστειλα η κοπέλα φόραγε γυαλιά, και η Βερόνικα κράταγε μαζί της ένα ζευγάρι μήπως ήταν και αυτά στην φαντασίωση μου! (Δεν ήταν, αλλα 10+ για την σκέψη).

Ξεκιναει την πίπα, αργή, χωρίς χέρια, πολύ γλώσσα, eye contact, και φοβερή περιποίηση στα μπαλάκια. Γύρω στο δεκάλεπτο την σηκώνω και πάω και κάθομαι σε μια πολυθρόνα που ειχε το δωμάτιο και ειχε φάτσα τον καθρέφτη. Συνέχεια στην πίπα και να μην ξέρω που να κρυφοκοιτάξω, την κολάρα από τον καθρέφτη, ή το θέαμα στον πούτσο μου. Κοντά στο μισάωρο από την εκκίνηση (Είχα τραβήξει μια μαλακια μια ώρα πριν για να μην τελειώσω στο 5λεπτο..) τέλειωσα στο στοματάκι της οπού πήγε και τα έφτυσε.

10 λεπτα πολύ καλό σοσιαλ μια και είναι ελληνιδα και δεν χρειαζόταν η νοηματική και δεύτερος γύρος. Λίγη πίπα, Pornstar φαση αυτή την φορά, πέρασμα προφυλακτικού και με καβάλησε. Κάπου εδώ η μνήμη μου με αφήνει στις πολλές λεπτομέρειες για τον δεύτερο γύρο. Διάφορες εναλαγγές, ενα 5λεπτο διάλυμα ανάμεσα για 69 (τέλειο μουνάκι) γιατί δεν είμαι πια 20 χρονών, και τελείωμα μέσα της, αυτή ξαπλωμένη στο κρεβάτι και με τα πόδια της γύρω από το κεφάλι μου.

Αλλα 10 λεπτά σοσιαλ, και ξεκίνημα 3ου γύρου. Λίγο πίπα, και γύρισμα σε doggy όπου περιποιήθηκα το μουνάκι της και το κωλαράκι της πριν την γαμήσω. Γύρισμα σε ιεραποστολικό, και 10 λεπτά μετα την έκοψα να μου πάρει ξανά πίπα γιατί διαπίστωσα ότι δεν πρόκειται να τελειώσω έτσι και τέταρτή φορά σε μια λίγες ώρες. Απίστευτή PSE πιπα με φτυσίματα και όλα τα συναφή, αλλά μια και πάλι δεν μπορούσα να τελειώσω την έβαλα να ασχοληθεί με τα μπαλάκια όσο έπαιρνα την υπόθεση στα χέρια μου

Άψογη συνάντηση, με 3ς γεμάτους γύρους και με υπερβάλλοντα ζήλο ότι και να της έκανα
Σαν μόνο αρνητικό θα έβαζα ότι η συνάντηση τελείωσε. Γλώσσα. A και ίσως τα βογγητά τα οποία ήταν λίγο υπερβολικά, αλλά γούστα είναι αυτά.
Αν φέρει και κάποια στιγμή καμία κοπέλα για duo μαζί της, και το πάρω, νομίζω ότι θα έχω ολοκληρώσει την καριέρα μου σαν άντρας.

Αν το σύστημα με αφηνε θα έβαζα σε όλα 10

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 06, 2016
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
240€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Ιαν 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
165
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Anunnakos, PhantomQ, pacwman και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Αυγούστου, 2016
Οχι η πρώτη μου κριτική, οι άλλες δυστυχώς δεν ανέβηκαν ποτέ..Εμμμμ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1