Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 22 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Θα ειμαι συντομος , καθως μονο να επιβεβαιώσω την κριτικη του συναγωνιστη μπορω.

Συνεννοηση με το γραφειο αριστη, η κοπελα που απαντα στο τηλεφωνο ή στα μηνυματα ευγενεστατη οπως παντα, μπορω να πω απο τις καλυτερες συμπεριφορες τηλεφωνητριας γραφειου.

Ειχα παει στο ξενοδοχειο με μετρια διαθεση , και μολις ανοιξα την πορτα επαθα και γω την πλακα μου πραγματικα με το ομορφο και γλυκο προσωπακι της Σαρας που λεει οτι ειναι 24 αλλα την κανεις για 19 τουλαχιστον!!!! Απο αυτην την ωρα αρχισα να εχω πολλες ελπιδες για το ραντεβου Έρωτας. Συστασεις , μπηκε αμεσως για μπανιο, πολυ ευγενικη και γλυκια παροτι φαινοταν να ειναι λιγο κουμπομενη. Ειναι καινουρια στην δουλεια απο οτι μου ειπε και μετρησε θετικα για μενα που παροτι καινουρια , σου βγαζει εναν αερα ανεσης χωρις αυτο το υφακι που εχουν οι περισσοτερες νεες κοπελες!!!

Μπηκε για μπανιο αμεσως και μολις βγηκε με περιμενε ξαπλωμενη στο κρεβατι. Απο την αρχη, φιλακια , χαδακια που της αρεσουν πολυ ΈρωταςΈρωταςΈρωτας, και ταυτοχρονα σοσιαλ. Πιπα μετρια , δεν εδωσα πολυ σημασια αφου ειχα σκοπο να φαω ολοκληρο το μωρο και δεν νοιαστηκα πολυ για τα κλασσικα. Στο σεξ θα συμφωνησω με τον συναγωνιστη θελει βελτιωση αλλα, αντεχει σε ολους τους ρυθμους , σε ρωταει τι σου αρεσει περισσοτερο, εχει προοπτικες για καλα στησιματα και θελει να σε ικανοποιησει οτι και να γινει. Με αναψαν πολυ τα κομπλιμεντα για τον Μικρο Τζο που μου εκανε απο την ωρα που βγηκα απο τον μπανιο. Στο δευτερο γυρο, που δεν μπορουσα να τελειωσω λογο κουρασης , παροτι χτυπησε το κινητο της οτι ειχε τελειωσει η ωρα, το μωρο εκανε τα παντα για να τελειωσω και δευτερη φορα και τα καταφερε.Μεγάλο χαμόγελο

Στο φιλι εβαλα χωρις γλωσσα γτ στην αρχη θελει λιγο να σπασει ο παγος μεχρι να αρχισει να φιλαει με γλωσσα κτλπ. Γενικα ειναι μια κοπελα πολυ γλυκια, ειναι οτι πρεπει για αυτους που θελουν GFE και για πιπινολατρεις αλλα και για αυτους που θελουν πιο αγριες καταστασεις και εχουν ορεξη να καθοδηγησουν το μωρο λιγο πιο πολυ.

Να σημειωσω οτι σοσιαλ γινεται λιγο στα ελληνικα , λιγο στα αγγλικα αλλα συννενοησε μια χαρα. Δεν λεει οχι σε τπτ , μονο στο δακτυλο δεν ηθελε, ισως και γω να μουν λιγο αποτομος. Παρολα αυτα μια πολυ ευχαριστη ωρα με προοπτικες Ματάκι.

(ΤΛΚ δεν ημουν και τοσο συντομος)

Καλο καλοκαιρι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 01, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Spirouklas
Μέλος
Εγγραφή:
8 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
88
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, Bartender 74, THV και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού