Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 85 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επέστρεψε στην Αθήνα μετά από πολύμηνη απουσία και - όπως διατείνεται - θα μείνει μαζί μας. Έχει ομορφύνει, γιατί πάχυνε 2 με 3 κιλά - και της πάει, έχει μαυρίσει υπέροχα πολύ και μας έλειψε περισσότερο.
Εξαιρετικά όμορφη γυναίκα, με ιδιαιτέρου κάλλους χαρακτηριστικά προσώπου, υπέροχα μάτια και "αέρινο" σωματότυπο, πάντοτε φροντισμένη, καλοντυμένη και καθαρή. Δύσκολο να εντοπίσεις κάποιο ψεγάδι στην εμφάνισή της. Αν ήταν πιο ψηλή, μετά βεβαιότητος θα διέπρεπε στο modeling. Ευγενική και κοινωνική, ομιλεί πλέον καλά την ελληνική γλώσσα. Θα εκτιμήσει ένα κέρασμα, ειδικά ένα ποτήρι καλό λευκό κρασί, που λατρεύει.
Η προσωπική και κατά συνέπεια υποκειμενική εμπειρία μου από τις ερωτικές της υπηρεσίες είναι άριστη. Για τις "επιδόσεις" της η πλειοψηφία των προηγούμενων κριτικών υπήρξε κατ' εμέ δικαιολογημένα διθυραμβική. Σαν γενική θεώρηση εξαίρω τον διαχεόμενο και υπερβατικά μεθυστικό ερωτισμό που καταλαμβάνει την συνεύρεση μαζί της και έτσι ικανοποιεί την έμφυτη ανάγκη για την ψευδαίσθηση της μετουσίωσης των απλών σαρκικών ηδονών σε ανώτερα επίπεδα αισθησιακής τέρψης. Με απλά λόγια είναι ένα εξαίσια ερωτικό πλάσμα. Ειδικότερα επισημαίνω την άριστη τεχνική της στην πεολειχία καθώς και την αδιαλείπτως ενεργητική συμμετοχή της στα υπόλοιπα ερωτικά παιχνίδια, όπου εισπράττεις και την - ίσως (επιτυχημένα) προσποιητή - δική της ηδονική ευφροσύνη. Παρατηρεί δε συχνά τα "δρώμενα" και το κάλλος της στα κάτοπτρα με ναρκισσιστική ικανοποίηση.
Σε τι ωφελεί την αναζήτηση ημών των ερωτύλων η διαπίστωσή μου ότι τυγχάνει υψηλού δείκτη νοημοσύνης και δη συναισθηματικής? Τις ηδυνήθη υποψιάζεσθαι την ικανότητα εμβάνθυσης εις τας ψυχάς ημών? Εξ ου και η διάφορος αντιμετώπιση ενός εκάστου, εικάζω. Άλλωστε - για όσους δίνουν βάση στα χαρακτηριστικά των ζωδίων - είναι "ιχθύς", δηλαδή άτομο με αυξημένη διαισθητικότητα.
Προ αμνημονεύτων ετών είχα αξιολογήσει ως καλύτερη citytour την Zafira. Όσοι είχαν την τύχη να την συναντήσουν στο μοναδικό της tour στην Αθήνα καταλαβαίνουν.
Η Valeria δεν ανήκει σε κάποια "κατηγορία" προς σύγκριση με άλλες του χώρου. Είναι πράγματι "ανεξάρτητη", μια "κατηγορία" από μόνη της. Ειδικά με την τιμή, που χρεώνει τις υπηρεσίες της, την θεωρώ αξεπέραστη. Για τον λόγο αυτό "μοιράστηκα" μαζί σας τις παραπάνω εκτιμήσεις μου. Και γιατί μας έλειψε.

Υ.Γ.: https://www.youtube.com/watch?v=L-igFzyauAo (ένα από τα κρυμμένα διαμάντια της δισκογραφίας του αξέχαστου ποιητή-στιχουργού Μανώλη Ρασούλη).

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 29, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Τιμημένος
Εγγραφή:
5 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
60
Likes:
279
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 james034, PETROSANAL1, KING 69 και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Αυγούστου, 2016
Ώστε επέστρεψε.....αααααχχχχ
02 Αυγούστου, 2016
Αντε και καλά στεφανα φίλος. ...Γερο-μύστης
02 Αυγούστου, 2016
Για τη Valeria Ind δεν εχω να σχολιάσω κατι. Ενα call girl με 2 πρόσωπα. Αυτο ομως που εχω να σχολιάσω και μάλιστα με χαρα ειναι η επιστροφη του Varnalis ενός από τους κορυφαίους αξιολογητές του site, σε κριτική μετά από 5 χρόνια. Μεγάλη της η χάρη της Valeria Ind. Ίσως να μην είναι επιστροφή αλλά απλά ένα tribute. Πάντως κριτικές όπως η Marsz Marscz Dobrowski παραμένουν αχτυπητηες απο πλευράς. καλλιτεχνικόπορνογραφικης αρτιότητας. Ναι!
02 Αυγούστου, 2016
Το τηλέφωνο της κοπέλας πως θα το βρω??
03 Αυγούστου, 2016
Εξαιρετική η γραφή σου !!!Καπέλο
12 Αυγούστου, 2016
Με ποιο τρόπο κλείνουμε συναντηση
13 Αυγούστου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

το χασαμε το κορμι πατριωτη......
πηγε πατριδα......Χμμμ;
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7