Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 12 10
Call-Girls 58343
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καταρχάς παρόλο που γράφω την κριτική μήνες μετά, η ημερομηνία είναι ακριβής, διότι έχω τον διάλογο μαζί της στο φβ και θυμήθηκα λεπτομέριες. Το κανόνισμα το έκανα μαζί της από το φατσοβιβλίο όπως είπα, και τη συνάντησα στο μαγαζί που δουλεύει στη βουλιαγμένης στο μασατζίδικο. Είχα διαβάσει κριτικές πιο πριν και ήμουν κάπως διστακτικός. Όλοι περιέγραφαν μια κοπέλα κούκλα, με τέλειο σώμα αλλά από συμμετοχή έτσι και έτσι.

Το μόνο θέμα με το κανόνισμα είναι ότι καθαρά δεν πας όποτε σου γουστάρει. ΠΡέπει να μιλήσεις μαζί της και να κλείσεις ραντεβού. Δεν είναι δύσκολο αλλά είμαι λίγο τύπος που δε μπορώ να σκεφτώ αν σε 2 ώρες θέλω να πληρώσω για να γαμήσω. Τέλος πάντων. Ρίχνω και μια παχιά πριν πάω γιατί είχα ακούσει ότι είναι μουνάρα, και είχα να τα δώσω και καιρό και πάω. Παρκάρω κάπου κοντά που μου είπε και την παίρνω τηλ. Μου λέει να κατευθυνθώ προς έναν δρόμο και να φτάσω στο νούμερο τάδε. Έτσι και έγινε. Μου είπε να την ξαναπάρω τηλ όταν φτάσω για να μου πεί το κουδούνι. Υπάκουος εγώ και με τα πολλά είχα μπει στην πολυκατοικία. Έψαχνα εν τω μεταξύ τα κουδούνια αλλά οκ.
Η όλη ιστορία είναι ότι προσέχουν πάρα μα πάρα πολύ. Από τη μια καλό αυτό γιατί δεν έχουν μείνει και πολλά μαγαζιά προς τα κάτω. Αλλά λίγο εκνευριστικό.

Μπαίνω μέσα λοιπόν και παθαίνω αμόκ !!! Βλέπω ένα μουνί σα να βλέπω τσεκαδόρισα σε μαγαζί. Υποδοχή σε κλάμπ. Τραγουδίστρια μαγαζιού. Μουνί που το κοιτάς στο δρόμο και μέσα σου ξέρεις ότι πλήρωνες για να το γαμήσεις. Η κοπέλα είναι ότι πιο εμφανίσιμο έχω δεί ποτέ μου στον χώρο μακράν !!! Το σώμα είναι γυμνασμένο τέρμα ! Παίζουν βυζιά καθότι πλαστικά, θα τα ήθελα προσωπικά και άλλο πιο μεγάλα και λίγο πιο φυσική όψη (είναι πολύ γυμνασμένη και φαίνεται ξαφνικό φούσκωμα), πρόσωπο άγρια ομορφιά.

Στα του αγώνα. Υπήρχαν κάποιες διακοπές. Μια για να ανοίξει σε έναν. Μια για να ανοίξει στη συνάδελφο που ήρθε μετά (μπάζο), και σε γενικές γραμμές ένιωθα λίγο ότι όλο μας διακόπτουν. Αλλά με τέτοιο μουνί πραγματικά δε χρειάζεσαι και πολλά για να σε πιάσουν καύλες. Ούτε προεργασία ούτε τίποτα.

Με τα πολλά το μασάζ ήταν συμπαθητικό, λόγω διακοπών που ανέφερα δε θυμάμαι και πολλά, όταν ξεκίνησε όμως η μάχη αυτό που μου έμεινε έντονα ήταν η πίπα της που την ώρα που με ρούφαγε είχε γυρίσει και με κοίταζε με τις ματάρες της και το θέαμα ήταν τέρμα καυλωτικό. Μια μουνάρα μπουκωμένη να σε κοιτάζει όλο καύλα....
Από στάσεις με καβάλησε στην αρχή και έδινε πόνο, μετά στα όρθια ήμουν από πίσω της και την κάρφωνα δυνατά. Άντεχε και συμμετείχε καθώς είχε ανεβάσει και το ένα πόδι πάνω στο κρεβάτι και άνοιγε τον κώλο της. Μετά με καβάλησε ανάποδα για να βλέπω την κωλάρα της. Έβλεπα δύο κωλομάγουλα σαν κορόμηλα, το καυλί μου να της τα χωρίζει, και μια κωλότρυπα που την επόμενη φορά οπωσδήποτε θα της την ανοίξω. Ναι ξέχασα να πω, πως δίνει κώλο.......

Έχυσα πολύ γρήγορα και για την επόμενη φορά παίζει να τον έχω παίξει και 2η φορές σερί πριν πάω.

Προσωπικά ήταν ότι καλύτερο σύμφωνα με τη δική μου κρίση. Επειδή πραγματικά θεωρώ πως γεμίσαμε μπαζόλες, η κοπέλα είναι ότι καλύτεορ κυκλοφορεί εμφανισιακά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 09, 2016
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
80€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
hitman7771
Μέλος
Εγγραφή:
15 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
95
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter, Gingos, Υπουργός83 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιουλίου, 2016
Για πες μας μερικές από τις Μπαζολες που έχεις πάει τελευταίωςΧμμμ; Ετςι απλα για να μην τη πάθουμε.Οι δυο κριτικες που εχεις δεν ειναι διαφωτιστικές
29 Ιουλίου, 2016
Τηλ επικοινωνιας παιζει για εμας που δεν εχουμε fb?? Βοηθησε λιγο ρε παιχτη!
29 Ιουλίου, 2016
που την βρισκουμε την κοπέλα;
30 Ιουλίου, 2016
που την βρίσκουμε?
30 Ιουλίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πρώτον τι εννοείς δεν είναι διαφωτιστικές? Πόσο πιο ξεκάθαρος να γίνω? Ένα γαμήσι περιέγραψα δεν είναι και πυρηνική φυσική. Όσον αφορά τις μπαζόλες που ανέφερα, δεν είπα ότι πήγα με τις μπαζόλες. Αλλά όταν μπαίνω σε ένα μασατζίδικο και βλέπω στο ρόστερ να κάνουν περατζάδα γκόμενες που και να με πλήρωναν δεν της γάμαγα, τότε καταλαβαίνεις ότι κάνω μεταβολή και φεύγω. Μπορεί να είμαι εγώ επιλεκτικός. Αλλά αυτός είμαι.
30 Ιουλίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Οκ, μπάζολες σε μασαζαδικο. Ναι όντως ισχύει. Νόμισα οτι αναφέρεσαι γενικώς σε όλο το φάσμα.
30 Ιουλίου, 2016
Αδερφέ μου μπορείς να μου στείλεις το προφίλ της στο φατσοβιβλίο??? Ευχαριστώ
30 Ιουλίου, 2016
ρε φιλε ..αυτο ειναι "το μουνι"..θα μας τρελανεις?? για τις εμπειρίες σου ...εκανε καλο γαμησι για σενα..αλλα μην υπερβάλλεις!
20 Απριλίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν κατάλαβες φιλαράκι. υπάρχουν και καλύτερες στις υπηρεσίες. Εγώ αναφέρομαι καθαρά για το εξωτερικό κομμάτι. Ναι τέτοια σώματα δε βρίσκεις και γενικότερα την εμφάνιση. Τώρα για τις υπηρεσίες όντως ήταν καλά. Δε ξέρω αν ημουν τυχερος ή απλά συμπίπτει με τα γούστα μου αλλά αυτή ειναι η γνώμη μου. Καλά πέρασα εν τέλη.
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9