Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 3 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Σχετικά αργά το βραδυ με αρκετές ορέξεις ξεκινάω τα μηνύματα με σκοπό να χτυπήσω κάποιες από τις πρωινές επιλογές...αρχίζουμε με GDE αλλα τζίφος...οι μισές κοπέλες σε ρεπό και οι άλλες μισές απασχολημένες....συνεχίζουμε Your Angels...καμια απάντηση...προβληματίζομαι προς στιγμήν η ώρα περνάει και σκέφτομαι να το κάψω...οι καύλες όμως πολλές...τελευταία λύση Glamour Escorts αν και τελευταία οι κριτικές δεν ήταν καλές με αρκετά επεξεργασμένες φωτογραφίες...είπα να το ρισκάρω...

Έχοντας διαβάσει πρόσφατη κριτική με πολύ καλές εντυπώσεις και καλή τιμή 120 euro διαλέγω τη Lola...τυπικότατο το πρακτορείο και πάντα στην ώρα τους στέλνουν τη κοπέλα όπως είχαμε συμφωνήσει...

Ανοίγοντας τη πόρτα πρέπει να ομολογήσω ότι δεν ήταν ακριβώς όπως στις φωτογραφίες αλλα πολύ κοντά...αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η αμεσότητα της και ο γλυκός τρόπος επικοινωνίας...αγγλικά ελάχιστα αλλα σου βγάζει μια ζεστασιά και μια οικειότητα που σου αλλάζει τη διάθεση.

Η κοπέλα παίρνει γρήγορα μπροστά και είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ το τονίζω γιατί σπανίζει και για μένα προσωπικά είναι το μεγάλο ατού!!!!

Μαγευτική πίπα όπως ο προκάτοχος δυστυχώς δεν ένιωσα...ένα συνηθισμένο έως αδιάφορο τσιμπούκι...όμως στο καβάλημα είναι όλα τα λεφτά καθότι μικροσκοπική και μανιτζεβελη προσφέρεται για αεροπλανικά κόλπα και δεν λέει όχι σε τίποτα!!!

Προσφέρεται κυρίως για GFE και λάτρεις τον petit κοριτσιών με μηδενικό στήθος που το σώνει ίσως η "ρογιτσα" της...γενικά έχει ένα τρόπο να σε κάνει να νοιώθεις καλά χωρίς να χρειάζεται να κανεις όλες τις προσπάθειες εσύ!

Ο επίλογος του προκατόχου αντικατοπτρίζει ακριβώς το πως πρέπει να φερθείς και τι θα πάρεις από τη Λόρα!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
21 Σεπ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
777
Πόντοι:
991
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter, Gingos, blizardeye και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού