Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 4 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πρωτη μου κριτική αν και ειμαι παλιός στο χώρο και εχω πάρει αρκετές κοπέλες...ο λόγος για τον οποίο πήρα την απόφαση να γράφω κριτικές ειναι ο ίδιος για τον οποίο θελω και εγω να τις διαβάζω..η ενημέρωση!!!στο θεμα μας...


Συνεννόηση με το γραφείο με 1-2 sms.κλείσιμο ραντεβού σε γνωστό ξενοδοχείο της Γλυφάδας για το απογευματάκι.το γραφειο άριστο οπως πάντα..
Φτάνω στο χώρο 1 ωρα νωρίτερα και αφου κάνω τα απαραίτητα και ιδια καθε φορά..μπανια,τσιγαρο,χαλαρωση,στο +3λεπτο χτυπάει η πορτα...κανω τον σταυρό οπως πάντα Μεγάλο χαμόγελο και ανοίγω...η κοπέλα που αντίκρισα δεν μπορώ να πω πως δεν ήταν η κοπέλα των φοτο...αλλα σίγουρα δεν είχε αυτη την φρεσκάδα αυτο ναζι αυτα που τεσπα διέκρινα εγω για να πείσω τον εαυτό μου πως ειναι ωραία....σίγουρα δεν την λες άσχημη αλλα οχι και κάτι το ιδιαίτερο και ιδικά σε αυτα τα χρήματα...
Αφου πέρασε μεσα και γνωριστήκαμε πήρε τα χρήματα που τα ειχα αφήσει στο κομοδίνο και αποχώρησε για μπανακι....στα του αγώνα τώρα,η γκόμενά δείχνει να το γουστάρει,αντέχει σφυροκόπημα και δίνει φιλια με γλώσσα που τα επιδιώκει κιόλας...μονο που εμενα με χαλασανε τα δόντια της και τα απέφευγα...(οχι τιποτα τραγικά,αλλα ηταν ψιλομαυρα)
Αφου έλαβε τελος ο 1ος γύρος με αυτη στα 4 και εγω να τελειώνω μεσα της,καναμε μπανακια εκατέρωθεν και ακολούθησε ενα αρκετά καλο μασαζακι απο μερους της που μπορω να πω με εξέπληξε.(σπάνια μου κανουν καλο μασαζ)κουβεντα δεν υπήρξε καθως το κορίτσι δεν μιλάει αγγλικα.πολυ μέτρια.
Ο 2ος γυρος περιλάμβανε μονο πίπα που παίρνει αρκετα καλή και αυτο για να γεμίσω τα τελευταία 20 λεπτα που ειχανε μείνει..

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Ιουν 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
576
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 satyrus

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού