Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 235 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ας κάνω την αρχή κι από εδώ λοιπόν, αφού άνοιξε καρτέλα στην δεσποινίδα. Ουσιαστικά αντιγράφω αυτά που είχα γράψει στο θέμα της με την επισημείωση ότι η ημερομηνία της συνάντησης είναι ενδεικτική:
"Καταρχάς να πω ότι από πλευράς εμφάνισης η κοπέλα δεν είναι ο τύπος μου. Το σώμα της είναι μοντελέ με μοναδικά καμπυλοειδή στοιχεία το ωραίο μεγάλο αναλογικά με το υπόλοιπο σώμα στήθος, ενώ εγώ προτιμώ τις πιο δεμένες νταρντάνες. Παρόλα αυτά είπα να δοκιμάσω γιατί είχα δει καλές κριτικές για την διάθεση και την προθυμία της κοπέλας, γεγονός που παίζει πρωταρχικό ρόλο πια για μένα.
Δεν βγήκα χαμένος λοιπόν. Το πρόσωπο είναι όμορφο με πολύ ωραία μάτια, παρεπιπτόντως. Η Αννούλα είχε τρελή διάθεση. Με ξεζούμισε κυριολεκτικά, στα όρια της επιθετικότητας θα έλεγα, κάτι που απόλαυσα φυσικά πάρα πολύ, μιας και μου αρέσουν τέτοιου είδους καταστάσεις. Έκατσε παραπάνω μιας και πιάσαμε την συζήτηση, κάναμε μπανάκι μαζί και γενικά μου φάνηκε και πολύ ξηγημένη και ντόμπρα κοπέλα.
Βλέπω κάποιος να σχολιάζουν το αν είναι Ελληνίδα ή αν είναι 25 ή 30 ή 35. Τι σημασία έχει? Λες και έχουν δει πιστοποιητικό γέννησης. Αφού ιδρώνει η φανέλα όλα τα άλλα μας περισσεύουν κατά τη γνώμη μου.
Εγώ το μόνο που έχω να πω για την κοπέλα είναι Καπέλο"

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
184
Πόντοι:
896
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 imitheos, mixalis mixoy, chris1955 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού