Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 114 10
Call-Girls 161607
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Όπως λέω και στον τίτλο μου, δεν έχω κάτι νέο να προσθέσω! Απλά γράφω την κριτική για επιβεβαίωση όσων λέγονται για την νεαρά (25 ετών μου είπε ότι είναι και δεν έχω κανένα λόγο να μην την πιστέψω)...
Έχουμε κ λέμε, απλό καθημερινό κορίτσι με μέτριο αλλά γλυκό πρόσωπο, ήρθε μέτρια ντυμένη με μια κοντή φουστίτσα και ένα μπλουζακι με τιράντες! Μάλλον όχι κ το πιο καυλωτικό!!
Μιλήσαμε λίγο να γνωριστούμε, amateur κατάσταση, σαν να γνωρίζεις κάποια κάπου έξω, ντροπαλή μάλλον στην αρχή, με την αμηχανία μιας τέτοιας κατάστασης(εμένα δεν με χάλασε, μάλλον με καυλωσε). Ηπιαμε το ποτό μας και την έκανε λιγο αργότερα για ντουζάκι όπου εμφανίστηκε μετά από λίγο με το γνωστό κοκκινο διχτυωτό κορμάκι(αυτό των φωτογραφιών, ναι!). Έχει ώραιο κορμί, γάμable...με μικρό βυζάκι, ωραίες ρόγες που ανταποκρίνονται και μεγαλώνουν-καυλώνουν πολύ, δεκτικό στην κακομεταχείρηση όπως και η ωραία κωλάρα της η οποία είναι όπως ακριβώς την βλέπετε στις φωτο της κοπέλας! Ακριβέστατες όπως και αυτες στο γλόμπεο...Κωλάρα για πολύ γαμήσι και χαστούκια!

Πίπα με προσπάθεια για dt αλλά δεν τα κατάφερε (ήταν πολύ μεγάλος μου είπε) και γάμησι όπως το περιγράφουν όλοι, εγώ χωρίς πρωκτικό αλλά με σφήνες ή 3-4 δάχτυλα στην κωλοτρυπίδα της, χαστούκια δυνατά και γενικά γαμήσι με ένταση! Το γουστάρει και το προσφέρει χωρίς δισταγμούς! 2 γύροι και η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τον 2ο καθώς είχε περάσει η ωρα και είμασταν έτοιμοι να φύγουμε...

Κάτι με καύλωσε όμως, η κωλάρα της νομίζω κάτω από την κοντή φουστίτσα της και το ξανα γάμησα το ξεκωλάκι!

Αυτά τα ολίγα από μένα...θα την ξαναγαμήσω σίγουρα γιατί έχει τρομερές προοπτικές για άγριες καταστάσεις το μικρό το οποίο και με εξιτάρει πολύ... Θέλω να δω μέχρι που μπορεί να φτάσει η φάση και νομίζω ότι αν σε γνωρίσει και αφεθεί...είναι για τρελά γαμήσια η Μαριαλένα μας!!!

Να γαμάτε καλά και πάντα με προσοχή και υπεύθηνα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 01, 2016
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
james034
Ανώτερος
Εγγραφή:
24 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
9.550
Πόντοι:
7.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Annapurna, maradona7, olddog και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού