Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 9 10
Call-Girls
22009
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μιας και δεν έπαιζε τίποτα στην πόλη πέρα από την χιλιογαμημένη Tina του rich
,
(Μάπα μάπα λέμε...η Eva κλάσεις ανώτερη σε συμπεριφορά-υπηρεσίες) είδα ότι ο spice έχει μία κοπέλα στη Χαλκιδική και μία στη Λάρισα.
Αυτή της Χαλκιδικής ίσως προτιμηθεί κάποια άλλη στιγμή.
Ξεκινάω το μίνι-ταξίδι για L.Arisa,το χοτέλ κεντρικότατο και πεντάστερο μέσα στο κέντρο της πόλης.
Το HERE Maps,η εφαρμογή με έβγαλε πανεύκολα,αυτή η εφαρμογή βρε παιδιά με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο από το L.A έως στο LArisa
Ο κύριος από το γραφείο ευγενέστατος μου άφησε περιθώριο μιας κ έφαγα πολύ νταλίκα στο δρόμο
και άργησα αρκετά να φτάσω στο ραντεβού.
Η κοπέλα είναι πολύ συμπαθητική,δεν την λές καμιά μουνάρα,είναι προστυχούλα πάντως και ανάβει φωτιές με το στυλάκι της.
Μια χαρά προσωπάκι επομένως, γλυκό-συμπαθητικό
και λίγο πιό κάτω ΒΥΖΑΡΕΣ-ΒΥΖΑΡΕΣ-ΒΥΖΑΡΕΣ
ΟΚ,δεν είναι τόσο σφιχτές και αυτές και έχουνε κ λίγες ραγάδες(λίγες όμως,δεν είναι αντιαισθητικές),2-3 κιλάκια πάνω και λόγω καλοκαιριού-ήλιου κτλπ κάποια σπυράκια στο σώμα,αυτό ίσως είναι προσωρινό,ελπίζω να με συγχωρέσει η κοπέλα για την περιγραφή-κριτική
Εγώ δεν είχα θέμα κανένα,απλά να είμαι κ λιγάκι αυστηρός.
Αγγλικά άψογα,πάρα πολύ ευγενική,ενέργεια στο φούλ και σούπερ διάθεση να περάσω καλά.
Για αυτή την τιμή,υπηρεσίες,συμπεριφορά και εμφάνιση κοπέλας όπως κ το χοτέλ που ήτανε άριστο,πιστεύω πώς το όλο πακέτο άξιζε
,(Μάπα μάπα λέμε...η Eva κλάσεις ανώτερη σε συμπεριφορά-υπηρεσίες) είδα ότι ο spice έχει μία κοπέλα στη Χαλκιδική και μία στη Λάρισα.
Αυτή της Χαλκιδικής ίσως προτιμηθεί κάποια άλλη στιγμή.
Ξεκινάω το μίνι-ταξίδι για L.Arisa,το χοτέλ κεντρικότατο και πεντάστερο μέσα στο κέντρο της πόλης.

Το HERE Maps,η εφαρμογή με έβγαλε πανεύκολα,αυτή η εφαρμογή βρε παιδιά με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο από το L.A έως στο LArisa

Ο κύριος από το γραφείο ευγενέστατος μου άφησε περιθώριο μιας κ έφαγα πολύ νταλίκα στο δρόμο
και άργησα αρκετά να φτάσω στο ραντεβού.Η κοπέλα είναι πολύ συμπαθητική,δεν την λές καμιά μουνάρα,είναι προστυχούλα πάντως και ανάβει φωτιές με το στυλάκι της.
Μια χαρά προσωπάκι επομένως, γλυκό-συμπαθητικό
και λίγο πιό κάτω ΒΥΖΑΡΕΣ-ΒΥΖΑΡΕΣ-ΒΥΖΑΡΕΣ
ΟΚ,δεν είναι τόσο σφιχτές και αυτές και έχουνε κ λίγες ραγάδες(λίγες όμως,δεν είναι αντιαισθητικές),2-3 κιλάκια πάνω και λόγω καλοκαιριού-ήλιου κτλπ κάποια σπυράκια στο σώμα,αυτό ίσως είναι προσωρινό,ελπίζω να με συγχωρέσει η κοπέλα για την περιγραφή-κριτική

Εγώ δεν είχα θέμα κανένα,απλά να είμαι κ λιγάκι αυστηρός.
Αγγλικά άψογα,πάρα πολύ ευγενική,ενέργεια στο φούλ και σούπερ διάθεση να περάσω καλά.
Για αυτή την τιμή,υπηρεσίες,συμπεριφορά και εμφάνιση κοπέλας όπως κ το χοτέλ που ήτανε άριστο,πιστεύω πώς το όλο πακέτο άξιζε

Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 29, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Λάρισα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιουνίου, 2016
υπάρχει και η Λάρισα στις επιλογές σιτιτουρισμού

pezoporos
30 Ιουνίου, 2016
Μπήκε Πόλη συνάντησης Λάρισα που έλειπε. 

antisthenis
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2