Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 57 10
Call-Girls 116908
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ο τιτλος τα λεει ολα !!! Απλα τα σπαει η κοπελα !!! Ειναι αυτο που λεμε " οταν εχει κεφια ο Θεος φτιαχνει αγγελους " !!! . Κατα την γνωμη μου η κοπελα ειναι Θεα !!!! (Προσωπικη παντα αποψη διοτι ο καθενας εχει τα γουστα του) .

Πρωτον, ευχαριστω την Βερονικα αλλα και τον φιλο συναγωνιστη που σχεδον ταυτοχρονα απαντησανε στα pm που τους εστειλα και μπορεσα να βρω το τηλεφωνο επικοινωνιας .

Δευτρον. ευχαριστω τις κοπελες που ενω εστειλα pm δεν μου απαντησαν και ετσι συναντησα την Βερονικα μια ωρα νωριτερα .

Τριτον , Bερονικα αλλαξε τις φωτο στο προφιλ σου κουκλαρα μου γιατι σε αδικουν. Εισαι 1000 φορες πιο ομορφη !!!!

Τεταρτον , Βερονικα θελω να σου βαλω σε ολες τις κατηγοριες 10 αλλα δεν με αφηνει το site !!!

Στα του ραντεβου τωρα . Το κλεισιμο του ραντεβου εγινε ευκολα με 3-4 sms . Η Βερονικα ηρθε με μια μικρη καθυστερηση αλλα σαν σωστη επαγγελματιας εμεινε και λιγο παραπανω για να αναπληρωσει αν και δεν της το ζητησα (προσωπικα αν μπορουσα θα την κρατουσα για ολο το βραδυ , δεν το χοτρανεις αυτο το πλασμα ). Μολις μπηκε στο δωματιο εμεινα μαλακας οπως εγραψε σε κριτικη πιο κατω ενας συναγωνιστης !!!! Ματαρες απιστευτες , κορμι θεικο , βυζαρες τελειες , δερματακι απαλο , σοκολατενιο και βελουδινο . Μουνακι τελειο ,περιποιημενο, πεντακαθαρο , μοσχομυριστο το οποιο το τιμησα δεοντως . Δεν ηθελα να ξεκολλησω το στομα μου απο αυτο το μουνακι. Πρωτος γυρος αφου περιποιηθηκα το μουνακι της , πηρε τον πουτσο μου στο στομα της και μετα απο ενα πολυ καλο deep throat και με αυτες τις ματαρες να σε κοιτανε δεν αντεξα και εχυσα στο στομα της . Μπανακι , κουβεντουλα για χαλαρωμα και αρχισε ο δευτερος γυρος . Φιλια , χαιδεματα και μου εγινε παλι καταρτι . Φορεμα προφυλακτικου και σεξ σε διαφορες στασεις . Προσωπικα μου σρεσε να ειναι απο πανω μου ,να βλεπω τις ματαρες τις και να πιανω τις βυζαρες της . Τελειωσα μεσα της με την Βερονικα κολλημενη πανω μου . Στον τριτο γυρο εγινε ενα φοβερο 69 (αυτο το μουνακι δεν χορταινα να το γλυφω) , η Βερονικα περιποιηθηκε τον πουτσο μου και ολη την γυρω περιοχη και τελειωμα στο στομα της .

Το σημερινο ραντεβου για 2 ωρες ηταν πολυ μικρο για μια κοπελα σαν την Βερονικα .Το επομενο ραντεβου εχει κλειστει ηδη . Θα καθυστερησει λιγο αλλα θα ειναι για πολυ περισσοτερες ωρες , αν και αυτο το πλασμα δεν το χορταινεις οσες ωρες και αν το εχεις διπλα σου !!!! Απιστευτη κουκλαρα !!!!

Καλη συνεχεια Βερονικα !!! Να εισαι παντα καλα !!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
240€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
ioannisp71
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Αυγ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
2.014
Πόντοι:
1.781
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 PhantomQ, Emanuel, bonior_n και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού