Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 1 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τριαντάρα Ουκρανέζα, (καμία σχέση με το 24 που γράφει στο Glamour) που μεγάλωσε στην Ρωσσία και διαμένει στην Βαρκελώνη, αλλά τον περισσότερο χρόνο λείπει γιατί ταξιδεύει πολύ....Χμμμ;
Η πρώτη, η δεύτερη και η προτελευταία photo δείχνουν το σώμα όπως είναι τώρα. Αυτές με φόντο το το κουνελάκι μάλλον είναι παλαιότερες. Το σώμα είναι καλό. Αδύνατη με flat κοιλιά, ωραίο βυζί, όπως το βλέπετε και ωραίος κώλος. Ύψος 1.60 – 1.62 περίπου. Το πρόσωπο από την άλλη μόνο καλό δεν το λες... Φαίνεται και στις photos κάπως απλά επειδή από photo σε photo υπάρχουν διαφορές δεν ήξερα τι ακριβώς να περιμένω.
Ήρθε ντυμένη με ένα μάξι (μέχρι το πάτωμα) strapless ασπρόμαυρο φόρεμα και γόβες. Μπήκε μέσα με υφάκι, έκατσε και μου έκανε παρατήρηση γιατί δεν της προσέφερα νερό και γιατί το κλιματιστικό, κατα την γνώμη της, έπρεπε να είναι σε χαμηλότερη θερμοκρασία Κεφάλι σε τοίχο!. Φέρνω το νερό και σκέφτομαι να περιμένω ακόμα 2-3 λεπτά πριν την διώξω, για να δω που θα το πάει... Μάλλον το κατάλαβε ότι ο χρόνος τελείωνε και ξαφνικά με καβαλάει και με πλακώνει στα γλωσόφιλα. Και στο ενδιάμεσο των δύο γύρων η συμπεριφορά της ήταν τελείως αλλάγμένη από την αρχική. Ήταν χαμογελαστή και πολύ φιλική. Δεν ξέρω αν είναι παλιά στο κουρμπέτι την πήρε χαμπάρι και το γύρισε το έργο ή απλά δεν ξέρει πως να συμπεριφερθεί. Τα Αγγλικά της είναι αρκετά καλά. Καθαριότητα σε όλα ΟΚ.
Στον αγώνα : Βαθιά γλωσσόφιλα και γλυψίματα. Πίπα καλή, όχι κορυφαία αλλά καλή, με dt και αρκετά καλό γλύψιμο της γύρω περιοχής. Στο sex ακολουθούσε ευχάριστα και σε χαμηλές και σε υψηλές στροφές, χωρίς πρωτοβουλίες αλλά και χωρίς αντιρήσεις.Πολλές εναλλάγές στάσεων, γενικά καλή στον χειρισμό, με καλά στησίματα. Δάχτυλα μπροστά άνετα, πίσω δεν πολυγούσταρε και δεν την ζόρισα.
Συμπερασματικά : Αλλοπρόσαλη κοπέλα, με καλό σώμα και πολύ μέτριο (sic) πρόσωπο. Η όλη συνάντηση μου άφησε μέτριες εντυπώσεις και δεν θα την ξαναέβλεπα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 18, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
old boy
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
6 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
88
Likes:
13.199
Πόντοι:
25.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, doc_lin, jimy.m. και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού