Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 57 10
Call-Girls 116908
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την Βερονικα την ειχα παρει μολις ξεκινησε σαν ψευτοανεξαρτητη . Ωραιο κορμακι, το στηθος το ατου της, ομορφη , με διαθεση για σεξ και απο τοτε θυμαμαι τις εμπειριες μου. . Διαβαζοντας μια κριτικη του φιλου μου που την εξυμνουσε , παιρνω τηλ. και κλεινω για σημερα το μεσημερι. Μεσολαβουνε ομως τα σαββατιανα πουστριλικια και στελνω μηνυμα χτες " ισχυει το αυριανο ραντεβου ? " . "Βεβαιως" η απαντηση . Για ασφαλεια στελνω μηνυμα στο νημα που ανοιξε και ρωταω την ιδια αν αλλαξε κινητο . Καμια απαντηση απο την κοπελα. Σημερα το πρωι 11 παιρνω τηλ. Μουγκο αλλα μου ηρθε sms οτι ολα καλα οπως τα ειπαμε και σημερα απανταει η Μαρια (?) και αυριο ο Γιωργος. Ξεκιναω και παω ρισκαροντας στο Ωνασειο. Εεε ακομη περιμενω.
Δια ταυτα δεν μας χεζεις ρε κοριτσακι με τις ιντριγκες και τους πολλαπλους νταβαδες σου. μαθε πρωτα να εισαι σωστη εποαγγελματιας και μετα πουλα μουρη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
erikos_E
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
6.927
Πόντοι:
2.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Zebu, Invisible Man, satyrus και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιουνίου, 2016
Τι να το κανεις το κορμί Χμμμ;. Μπουτάρες και κωλαρες πανε στα αζήτητα οταν υπαρχει τέτοια συμπεριφορά.
Ιςως ( λέω ιςως ) να υπαρχει σύγχυση και κρυφτούλι με νταβάδες . Αλλα τι φταίνε ομως οι συναγωνιστες που χάνουν χρονο και λεφτα Χμμμ;Κεφάλι σε τοίχο!Μαλακία
Εύχομαι να εχει την ευθιξία να σε αποζημιώσει και για το χοτέλι αν εχει μείνει κάποιο ίχνος σοβαρότητας.
13 Ιουνίου, 2016
Τύπε σε έκλασε και εσύ έβαλες βαθμολογία 7,3 Χμμμ;;
14 Ιουνίου, 2016
Πρωτον δεν εκλεισες ποτε ραντεβου για σημερα δευτερα!,δευτερον κανεις δεν σ απαντησε βεβαιως! ,τωρα τσεκαρα κ τα μηνυματα μ κ ουτε προσωπικο μηνυμα εδω μ εχεις στειλει! σημερα το πρωι κανεις δεν σου εστειλε μηνυμα οτι ολα οκ! τσεκαρα τ κινητο κ ολα τα μηνυματα ,δεν μπορω ν καταλαβω γτ τ κανεις αυτο ,κ γτ εχετε πεσει 2-3-4 πανω μου κ θελετε ν με βγαλετε αντιεπαγγελματια,η μαλλον ξερω γτ ετσι σας βολευει ,οσοι με περνουν 3ερουν ποσο οκ ειμαι ,δεν θασχοληθω αλλο , καντε ενα παρεακι ολοι σας ν λετε κ γαμω τα ψεματα το εχετε,δεν μπορω ν κτλαβω τι ψυχολογικα βαρας αληθεια,
14 Ιουνίου, 2016
ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία
αφου δεν την ειδες τι βαθμολογια ειναι αυτη ?
14 Ιουνίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Χμμμ; όντως περίεργα πράγματα..
14 Ιουνίου, 2016
Προφανώς περι ασυνεννοησίας πρόκειται μετά τα οςα σχολιάστηκαν. Ο συναγωνιστης έστειλε μυνημα στο νήμα αντί να το στείλει με pm που ειναι πιο ενδεδειγμένη μέθοδος και διασφαλίζει εχεμύθεια. Η μη απάντηση απο τη κοπελα δεν τον πονήρεψε αλλα το εξέλαβε ως θετική απάντηση στο αν ισχύει το ίδιο νούμερο. Το άτομο που απάντησε προφανως έκανε πλακα.
Βρείτε τα ρε παιδια και make love not war . Ευτυχώς που δεν τη μηδενίσες στη βαθμολογια να της χάλασες το ΜΟ.
14 Ιουνίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Fake είναι η κριτική, καμια ασυνεννοηση δεν υπάρχει φιλε , η κοπέλα λέει ότι δεν απάντησε "βεβαίως" σε κανένα μήνυμα όπως λέει ο τύπος , όπως και το οτι έλαβε ένα ( οτι ολα καλα οπως τα ειπαμε) μήνυμα από την κοπέλα ενώ δεν ισχύει. Δες και τις παλιές κριτικές , κάτι έχει παιχτεί και θέλουν να την "ρίξουν" , Αλλα από μια γενική εικόνα φαίνεται ότι έχει δίκιο η κοπέλα . Την έχω πάρει και εγώ 1 φορα (πριν κάποιες μέρες) ( την έψαχνα καιρό) Θέλω να γράψω κριτική αλλα δεν θα μου την εγκρίνουν νομίζω . (Είχα γράψει και μια για την ανά590 και δεν έχει εγκριθεί.)
15 Ιουνίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν νομίζω ότι δεν εγκρίνουν απλα εχει πέσει πολλή δουλεια και λογω κρίσης το site δεν προσλαμβάνει άλλους moderators.
Που να προλάβουν οι άνθρωποι Μεγάλο χαμόγελο
17 Ιουνίου, 2016
συμμετοχη 9??? δηλαδη αν ερχοταν ποσο θα της εβαζες?? ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα
18 Ιουνίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Επειδη τα ελληνικα μου ειναι θαυμασια διαβασε πρωτα νεε μου. Βαζω νουμερα κριτικης απο το παλιο πληρως επιτυχημενο ραντεβου. Τωρα αναφερω οτι με τις μαλακιες που εκανε με τους τηλεφωνητες-νταβαδες , στο συνηθες τηλεφωνο επιβαιωσης προφανως ο παλιος μου παντησε με SMS ολα καλα , γιατι ηθελε να φανει οτι η κοπελα με πουλησε.
Τωρα ολα τα αλλα περι fake κριτικης, να επεμβει ο μοντ, γιατι βαζω 7 αφου δεν την ειδα , τα θεωρω αναξια απαντησης. Αρκετα ασχοληθηκα με την κορασιδα
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10