Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 85 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Καθυστερημένη κριτική για την Άννα. Συνάντηση προ μηνός στο Bill, μετά από κάποιες ανεπιτυχείς απόπειρες να την πετύχω στο τηλ. το προηγούμενο διάστημα. Η συνεννοήση όμως μαζί της ήταν εύκολη, από την στιγμή που την βρήκα διαθέσιμη.
Το πρόσωπό της είναι από φυσικού του πολύ μέτριο για τα γούστα μου, εξ ου και ο βαθμός βάσης που της βάζω. Πιθανολογώ ότι αυτός είναι και ο ένας από τους δύο λόγους που δεν το αφήνει να φανεί στις φωτό της, έστω και μερικά. Ο άλλος φυσικά είναι για να προστατέψει την ιδιωτική της ζωή. Το σώμα της αντίθετα είναι σχετικά λεπτό και καμπυλωτό, αρμονικό (για Ελληνίδα μιλφ) και αρκετά καλοδιατηρημένο για την ηλικία της (την έκανα γύρω στα 40), και κατά συνέπεια για τα γούστα μου καβλωτικό. Όχι τόσο γυμνασμένο όμως όσο πίστευα κρίνοντας από τις φωτό της. Το αρκετά πλούσιο στήθος της για να πω την αμαρτία μου δεν θυμάμαι πλέον [ου γαρ έρχεται μόνον(το γήρας) Μεγάλο χαμόγελο] με σιγουριά αν είναι πειραγμένο ή όχι, έχω όμως την εντύπωση ότι είναι.
Η συμπεριφορά της είναι ευγενική, φιλική και ήρεμη κατά την διάρκεια του σόσιαλ και δείχνει καλοδιάθετη και πρόθυμη να σε ευχαριστήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς βέβαια υπερβολές αλλά και χωρίς ιδιοτροπίες ή αντιρρήσεις σε οτιδήποτε "νορμάλ". Γενικά δείχνει να της αρέσει το σεξ, ειδικά άμα την περιποιηθείς στοματικά και την ανάψεις, κάτι που συνέβη και στην δική μας συνάντηση, κι έτσι όταν αναλάβει δράση έχει και την τεχνική αλλά και την διάθεση να στο ανταποδώσει. Μοναδικό "ψεγάδι" της κατ' εμέ, ότι παραείναι εσωστρεφής και συγκρατημένη στις αντιδράσεις της την ώρα του σεξ. Με αυτό δεν εννοώ ότι είναι ανέκφραστη ή μη συμμετοχική-κομοδίνο, αλλά την συμμετοχή της την καταλαβαίνεις περισσότερο από την ανάσα της και τις συσπάσεις του προσώπου-κορμιού της. Όποιος περιμένει κάτι παραπάνω, μάλλον θα απογοητευτεί. Αν μη τι άλλο όμως δεν προσποιείται.
Με βάση τα παραπάνω το 80άρι θα ήταν κατ' αρχήν κατ' εμέ την σήμερον ημέραν μάλλον τσιμπημένο ως ανταμοιβή για το πακέτο που περιέγραψα ως τώρα, καθότι υπάρχουν άλλες κοπέλες του χώρου που στα ίδια χρήματα υπερτερούν σε εμφάνιση, φρεσκάδα ή εκδηλωτικότητα σε σχέση με την Άννα. Όμως επειδή, πέραν των πιο πάνω υπέρ και κατά, διαπίστωσα με ευχαρίστηση κατά την διάρκεια της συνεύρεσής μας ότι συμπεριλαμβάνεται και το πρωκτικό σ' αυτό το πακέτο χωρίς κάποια πρόσθετη χρέωση, και μάλιστα ότι μου προσφέρθηκε με τρόπο αγόγγυστο και αρκετά συμμετοχικό, με τον δικό της βέβαια συγκρατημένο τρόπο που περιέγραψα πιο πριν, θεωρώ ότι η χρέωσή της είναι πλέον δίκαιη και σωστή και για τις δύο πλευρές, δηλ. και την δική της αλλά και του πελάτη, δεδομένου ότι δεν είναι και με το ρολόι στο χέρι όπως άλλες κοπέλες με την ίδια βασική χρέωση. Κατά συνέπεια, η Άννα χωρίς να αποτελεί για τα δικά μου γούστα μια επιλογή που θα επεδίωκα ντε και καλά να την ξανασυναντήσω, εντούτοις δεν ένιωσα φεύγοντας ότι "έκλαψα" τα λεφτά μου, ενώ σε μια δύσκολη μέρα (που θα ήθελα δηλ. οπωσδήποτε να γαμήσω) θα την επέλεγα, σε περίπτωση που ξέμενα από κάποια από τις πρώτες μου επιλογές κι αντίθετα έβρισκα την συγκεκριμένη κοπέλα πάλι διαθέσιμη. Με άλλα λόγια, για μια φορά για την εμπειρία είναι οκ, για πέραν της πρώτης είναι και πάλι οκ, αλλά υπό προϋποθέσεις.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 28, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
3.765
Πόντοι:
1.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koumanidas, petergsp, chris1955 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαΐου, 2016
Aπολυτα αντικειμενικος !! συμφωνω σε ολα !!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1