Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 16 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Κατ'αρχην να σημειωσω οτι η κριτικη αφορα 2 συναντησεις.

Τι εννοω με τον τιτλο: ο αριθμος σεξοτουριστριων που θελουν κι ενα χαρτζιλικι απο το καλοκαιρι του 2016 εχει εκτοξευθει, και η στατιστικη μας λεει πως ενω αυτο θα μας φερει και τα ακραια φαινομενα, η μετριοτητα θα κυριαρχησει. Εγω επειδη προσωπικα περα του φαινεσθαι επιζητω απο τις σεξοτουριστριες να μου τιναξουν τα μυαλα στον αερα, θα καταταξω την Alina στη 2η κατηγορια.

Τι θα δειτε: ακριβως οτι δειχνουν οι φωτογραφιες. Ελαχιστη επεξεργασια που δεν αλλοιωνει τιποτα. Ψηλη, τεινει να φοραει τακουνι που κανει το καλλιγραμμο της κωλαρακι να τονιζεται, ξερει να ντυνεται καταλληλα. Της αρεσει να χορευει, οποτε βαλτε τη μουσικουλα που σας αρεσει και μπορει κατι παραπανω να παιχτει. Στηθος αυστηρα ανεπαρκες.

Τι θα πειτε: ευγενικη αλλα ταυτοχρονα τυπικη. Μη περιμενετε την αισθηση οικειοτητας που εχουν αλλα cg με το που μπαινουν στο δωματιο. Θα χρειαστει προσπαθεια να σπασει ο παγος και να ανεβασει στροφες, αλλα (οτ)αν γινει αυτο και βρωμολογα θα ανταλλαξετε, χωρις υπερβολες. Βογγητα και αναστεναγμοι, λιγο βαριεστημενοι, θα προσπαθησει στην αρχη αλλα ευκολα χανεται η διαθεση.

Τι θα μυρισετε: τιποτα υποπτο ευτυχως. Φοραει πολυ αρωμα αλλα δεν ειναι κατι εντονο, οποτε αντεχεται.

Τι θα πιασετε: το δυνατο της σημειο η πιπα (δοκιμαστηκε με + χωρις προφυλακτικο). Δεν αμελει τις μπαλες και ξερει να επιμεινει στην επαναληψη μιας κινησης ωστε να τελειωσετε νωριτερα - μη της το επιτρεψετε. Ξεκιναει με απαλα χαδακια παντα, οχι ιδιαιτερα παιχνιδιαρα θα ελεγα, και στον αγωνα αντεχει και δυνατους ρυθμους, αν γυρισετε σε cowgirl θα συμμετεχει ενεργα και μπορει και να ξεχασετε τι σχεση εχει με αυτη που ειδατε οταν ανοιξατε τη πορτα. To μασαζ της ειναι ενα τυπικο τριψιμο και προφανως καμια σχεση με επαγγελματια, αλλα τουλαχιστον δε θα σας τραυματισει.

Προσωπικα: μου εβγαλε ενα ψιλοαπωθημενο μια και μοιαζει εκπληκτικα με μια πρωην, και η πρωτη συναντηση ηταν λιγο μουφα, η δευτερη αρκετα καλυτερη. Φαινεται πως κανει τη δουλεια καιρο και ξερει τα κολπα, αλλα στον αγωνα υστερει παρα το γεγονος οτι η overall εμπειρια που αφηνει ειναι αναμφισβητητα καλη. Value for money? Σχετικα χαμηλο για μενα, επειδη θεωρω πως ειναι μη ρεαλιστικο να (αυτο-)τιμωνται οι σεξοτουριστριες ανω των €150 οταν σε χαμηλοτερες τιμες εχουμε καλυτερες επιλογες. Συνολικα λοιπον μια μετρια συναντηση, την οποια θα'χω ξεχασει μεσα σε μερικες εβδομαδες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 10, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
210€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Μαϊ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
246
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, doc_lin, satyrus και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού