Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 17 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Kαλησπέρα φίλοι συναγωνιστές...

Ημερομηνία ενδειτκική για ευνόητους λόγους. Την συγκεκριμένη την είχα σταμπαρει πολλή καιρό αλλά δεν κατάφερνα να την συναντήσω! Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που έβλεπα στις φωτογραφίες της και οι κριτικές ηταν αρκετά θετικές! Ετσι λοιπόν ραντεβου στο ξενοδοχείο της, στην Συγγρού κατω κατω. Απο λάθος συννενοηση αργησα πολύ να παρω αριθμό δωματίου και ετσι δεν ειχα χρονο για ραντεβου μιας ωρας! Το αποτελεσμα ηταν να μην χαλαρωσω και να ειναι όλα λίγο πιεστικά.

Η Ταμαρα λοιπόν, Βουλγάρα κάτοικος άλλης ευρωπαϊκής πόλης όμως, είναι μια πολύ γλυκεια κοπέλα, όμορφη, πολύ καλή στο σόσιαλ, ευγενική (μου ζητησε 100 φορες συγνωμη για την ασυνεννοησία) και καθαρη! Με υποδέχτηκε με μαυρα εσωρουχα και μαυρες διχτυωτες καλτσες. Είναι λίγο διαφορετική απο τις φωτο, χωρίς αυτες να ειναι παραπλανητικες! Απλα περιμενα να δω την μουναρα των φωτογραφιων....που τελικά δεν ειδα. Κάτι είναι που δεν μπορω να το εντοπίσω και μου φάνηκε διαφορετική! Μικροκαμομένη, πιο κοντούλα απο ότι επικαλείται, πλαστικό στήθος καλό (με τις τομές απο κάτω να είναι ορατές και έντονες όμως), ωραίες ρώγες, πολύ ωραίος κώλος! Ξαναλέω όμως ότι οι φωτογραφίες δεν είναι παραπλανητικές, μάλλον ο φωτογράφος είναι πολύ μάγκας και την ανεβάζει 1-2 σκαλιά!

Στο σέρβις και μετα απο λίγο κουβέντα, ξεκίνησε μια ωραία πιπα που αν δεν την σταματούσα θα με τελειωνε. Λίγη περιποίηση απο μένα όπου προς εκπληξη μου, δεχόταν δαχτυλα στο ομολογουμένως στενό μουνάκι της αλλά όχι στο κωλαράκι Χμμμ; . Τα φιλιά της φειδωλά, χωρίς γλώσσα (είτε δεν φιλά με γλωσσα είτε επειδη ειμαι καπνιστης δεν γουσταρε, κατι όμως που με ξεκαύλωσε!!). Μετα απο λίγο διείσδυση όπου υπο την πιεση του χρόνου, δεν υπηρχε δυνατότητα για πολλά. Παρόλα αυτά πρεπει να πω ότι με δική της παρότρυνση πήρα λίγες πρωτοβουλίες και φάνηκε ότι κάτι πάει να γίνει, αλλάξαμε 2-3 στασεις οπου με τελείωσε στα 4 με τη θέα την κωλάρα της! Αυτό το τελευταίο με κάνει να πιστευω οτι εχει προοπτικές και ίσως οφείλω μια ακόμα επίσκεψη για να διαπιστώσω αν μπορούμε καλύτερα ή όχι.

Οι βαθμολογίες είναι οι ανωτερες που μου επιτρέπει το σύστημα, παρόλα αυτα δεν θα άλλαζα κάτι παρα μόνο την γενική συμπεριφορα κ την επικοινωνία όπου θα έβαζα παραπανω!

Αυτα...να γ@μ@τε καλά και με προσοχή! Χαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
james034
Ανώτερος
Εγγραφή:
24 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
9.548
Πόντοι:
7.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 olddog, Constantinos27, delipas και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού