Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 3 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Κοπέλα από την Κίεβο που ασκεί το επάγγελμα σε διάφορες χώρες, εκτός Ουκρανίας.
Όσον αφορά την εμφάνιση έχουμε να κάνουμε με την εξαίρεση του κανόνα, η κοπέλα είναι καλύτερη στην πραγματικότητα από ότι στις photos. Το πρόσωπό της είναι πολύ πιο γλυκό από αυτό που βλέπουμε στο site. Έχει πολύ ωραία γαλάζια μάτια (που στις photos δεν φαίνονται) και πυρόξανθο μακρύ μαλλί. Το σώμα είναι αυτό που βλέπετε και για το γούστο μου είναι super. Flat κοιλιά, ανοιχτές πλάτες, πολύ ωραία πόδια και κώλος. Φτιαγμένο στήθος, καλό στην αφή με μεγάλες ρώγες που ανταποκρίνονται άμεσα. Λευκό λείο δέρμα, με ένα tattoo (αυτό που φαίνεται στις photos) και piercing στην γλώσσα. Ύψος 1,68 - 1,70 καθαρό. Ηλικία όχι 26 αλλά 30-32.
Ήρθε ντυμμένη με ένα κολλητό σκισμένο jean, ραντέ μπλουζάκι και ψιλοτάκουνα πέδιλα. Συμπεριφορά, απλά άψογη. Πολύ άνετη και φιλική, σε ωραίο mood καθ' όλη την διάρκεια της συνάντησης. Μαζί με Melody Mae και Cinzia (Pink Ladies), ότι καλύτερο έχω συναντήσει σε διάθεση την τελευταία τριετία. Αγγλικά πάρα πολύ καλά και ευχάριστο, χαλαρό social. Highlight το ότι κουβαλάει έναν χυμό στην τσάντα γιατί της αρέσει να πινει χυμό όταν καπνίζει (Μεγάλο χαμόγελο). Να σημειώσω εδώ ότι η κοπέλα είναι καπνίστρια, άσχετα με το ότι στο site αναφέρερεται ως non smoker.Εγώ δεν έχω θέμα καθότι "φουγάρο" ο ίδιος. Πριν καπνίσει με ρώτησε. Καθαριότητα σε όλα ΟΚ (2 φορές μπάνιο) και με ωραίο άρωμα.
Στον αγώνα : Full throttle! Γλωσσόφιλα και γλειψίματα με τρέλα. Πίπα από τις καλύτερες, dt και mouthfucking μέχρι δακρύων, και πολύ καλό γλύψιμο των "πέριξ".
Στο sex, full PSE, με πολύ διάθεση και συμμετοχή. Όλα στο κόκκινο, ότι στάση θες, με πολύ ωραία αίσθηση. Η κοπέλα ακολουθεί παντού, συμμετέχει ενεργά και από ένα σημείο και μετά (με σωστό χειρισμό...) απογειώνεται. Δάχτυλά παντού (πίσω με λίγο ζόρι λόγο στενότητας), δυστυχώς όχι anal (για άλλη μια φορά Κεφάλι σε τοίχο!).
Συμπερασματικά : Εξαιρετική περίπτωση, για τα γούστα μου. VFM στα 120 euro, πάντα και σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 27, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
old boy
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
6 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
88
Likes:
13.202
Πόντοι:
25.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 delipas, doc_lin, sithlord και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαΐου, 2016
Ωραίο γκομενάκι....μοιάζει και με την Εβελίνα Παπούλια!!!εύγε συνάδελφε!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1