Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 9 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μέρα παρά μέρα εμφανίζετε κάποια κριτική για μία busty τύπισσα με το όνομα veronica και όλες λένε ότι είναι εξαιρετική, και αυτό με οδήγησε σε αναζήτηση πληροφοριών. Τόσα χρόνια σε αυτό το άθλημα έχω πάει μόνο δυο φορές με city tour αλλά και της δύο ήταν τρελή αποτυχία. Το αντίτιμο σε κανονικό επίπεδο, με κριτήριο ότι σε ένα στουδιο θα κάνω τρία γαμισια του εικοσάλεπτου ενώ στη veronica θα είμαι μία ώρα γεμάτη μαζί της. Οι φωτογραφίες και αυτές ωραίες να επιδεικνύουν ένα μπαμπατσικο λευκό κορίτσι με ένα όμορφο χαμόγελο και θελκτικό σώμα.
Μετα από αρκετή σκέψη πάρθηκε η απόφαση, και να με να ανταλλάσσω μηνύματα με το γραφείο. Μετά από 10 ανταλλαγές sms, δηλαδή σύνολο μηνυμάτων να ανέρχονται στα είκοσι, καταφέραμε να κλείσουμε μία συνέδρια μιας ώρας με την πολυπόθητη veronica.
Καθώς πλησιάζει η ώρα με πιάνει ένα τρομερό άγχος, και φόβος ότι θα πετάξω στον καιάδα ένα μεγάλο ποσό για μια πουτανα που το μόνο που θέλει είναι να αρμέξει τα λεφτά μου. Στέλνω μήνυμα και μαθαίνω το νούμερο του δωματίου, ανεβαίνω πάνω, βρίσκω το δωμάτιο και χτυπάω. Και στουπ να το, το κοριτσι, με πολύ κλασατα ρούχα εμφανίζετε από το πίσω δωμάτιο όπου ήταν με την φίλη της. Φιλάκι πεταχτο στα χείλη και είσοδος στο δωμάτιο. Τα χρήματα τα ζήτησε πριν την συνεύρεση και μπήκε για ένα ντους, και μετά εγώ με την σειρά μου, να και είχα κάνει μόλις πριν λίγο στο σπιτι. Βγαίνοντας είδα ένα νεαρό κορίτσι με μερικά παραπανήσια κιλά τα οποία μεν ηταν κατανεμημένα άριστα στο σώμα της με αποτέλεσμα, ευτυχώς για εμένα δεν είχαμε πατσοκιλιες και παρόμοιες αντισεξουαλικες κατάστασης. Γενικα ήταν ένα γαμευσημο νεανικό κοριτσι με ωραία πιασίματα και είχε και ένα όμορφο χαμόγελο το οποίο δεν το έχασε καθόλη την διάρκεια του αγώνα.
Ρωσίδα κατά δήλωσή της και ένα όμορφο όνομα που της ταίριαζε (και δεν εννοώ το βερονικα). Στο κρεβάτι αρχίσαμε χαλαρά έχοντας πάρει εγώ τα ηνία όπου γρήγορα άρχισε και αυτή να συμμετέχει στο παιχνίδι, τα προκαταρκτικά κράτησαν αρκετή ωρα και έδειχνε να το απολαμβάνει. Τα φιλιά της υγρά και ζουμερα, τα έδινε με πάθος και ένοιωθες οικία χωρίς να είναι όμως υπερβολική. Κάτι που μου άρεσε, γιατί φαινόταν ότι δεν είναι ψεύτικα και τα κάνει γιατί απλά πρέπει να τα κανει.
Κάπου εδώ η κριτικη μου θα αποπλεύσει μακριά από της άλλες. Ή ίδια λέει ότι είναι δύσκολη στο γλυφομουνι κάτι το οποίο δεν αληθεύει, τώρα λόγο το ότι δεν έχει μεγάλη εμπειρία ή το ότι ένα μεγάλο μέρος τον πελατών της δεν ξέρει να το κανει. Και το τσιμπούκι της είναι άτεχνο, με ποιο απλά λόγια κάνει αεροπιπα. Προσπαθεί να επικεντρώνεται στο κεφαλάκι και ένα κάνει γρήγορες παλμοδικες κινισης κάτι το οποίο μπορώ να κάνω και μόνος μου με το δεξί μου χερι. Προσπάθησε να μου κάνει anal riming με δική της προτροπή αλλά μάλλον φοβόταν να διείσδυση αν και της έδωσα το ελεύθερο και τέλος στο τομέα του στοματικού είναι ότι περιποιείται την γύρο περιοχή του πέους πολύ επιφανειακά και δεν ένιωθα τίποτα.
Στο γλυφομουνι υγράνθηκε αρκετά εύκολα και έψαχνε το χέρι μου, το οποίο της το έδωσα με χαρά για να το πιέζει. Μόλις τέλειωσε μου ζήτησε να πάμε λίγο χαλαρά κάτι το οποίο το σεβάστηκα, και το γυρίσαμε σε πίπα και παιχνίδι στην γύρο περιοχή. Καποτα και σεξ σε ιεραποστολική στάση σε διάφορα tempo, ή ίδια ηταν πολύ ενεργή καθόλη την διάρκεια με βαθιά φιλιά και ερωτικά χάδια σε όλο μου το σώμα. Πράγματικα ήταν μια gfe κατάσταση και όχι απλά με την έννοια της φράσης αλλά και με πράξεις. Ένιωθα πολύ όμορφα και ήταν εμφανές ότι το απολάμβανε και η ίδια εξίσου με εμένα.
Τέλος προτού γύρου και γρήγορα μπάνια και από τους δύο για να φρεσκαριστούμε, λίγο σοσιαλ μετά όπου τα αγγλικά της ήταν σε αρκετά καλό επίπεδο αλλά όχι για να κάνεις κουβέντα πέρα του αναμενόμενου, όχι πως εγώ είμαι σε καλύτερη μοίρα. Αστείο ήταν οταν με ρώτησε αν είμαι κάποιος κριτής από κάποια ιστοσελίδα/agency(δεν θυμαμε πως το είπε) και όταν απάντησα όχι δεν με πίστευε. Με έβγαλε και παρατσούκλι μέσα σε μισή ώρα γνωριμίας, crazy crazy boy με φώναζε όλοι την ωρα. Λίγα για την ίδια, πως την λένε από που είναι και τετοια και βουρ για δευτερο γύρο.
Αρχίσαμε με ξαπλοτο πισοκολιτο που όπως φάνηκε της αρεση πολύ και είχε τουρλώσει το κολαρακι της για να τον παίρνει βαθιά, και το γυρίσαμε σε cowgirl όπου δεν μπορουσα να βρω ρυθμό μάζη της οπότε την άφησα να χτυπιέται μόνη της κάτι στο οποίο είναι ατσούμπαλη και χάνει πολύ, με άλλα λόγια δεν ξέρει πως να τον παίρνει όταν βρίσκετε από πανω. Την σταμάτησα και πείρα εγώ την σκυτάλη για ένα γρήγορο τελικό γύρο.

Εν κατακλείδι η βερονικα είναι ένα γεματούτσικο νεανικό και ερωτευσημω μωρό το οποίο όμως είναι νέα στο χώρο άρα και άπειρη σε κάποια σημεία κλειδια, όμως είναι πολύ ερωτική και γλυκιά και όχι σε υπερβολικό βαθμο. Με άλλα λόγια είναι πολύ gfe, και σε κάποιον που του αρέσει αυτό θα περάσει πολυ καλα και τα λεφτά του θα πιάσουν τοπο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 09, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
markarian2
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
1 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
268
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, Besito, yorkie και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού