Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 1 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Συνάντηση με την κοπέλα την προηγούμενη εβδομάδα σε ξενοδοχείο νοτίων προαστίων. Έχοντας μεταμεσονύχτιες κάβλες λέω να καλέσω το εν λόγω γραφείο.

Η προτίμηση μου ήταν για την Τζούλια αλλά μου είπαν πως δεν δούλευε. Μου πρότειναν την Πάολα ή την Κασσάνδρα. Επέλεξα Κασσάνδρα επειδή μου είπαν για φουλ πρόγραμμα και φιλιά στο στόμα.

Η κοπέλα έφτασε εντός ημιώρου στο δωμάτιο. Η πρώτη επαφή ήταν μάλλον ψυχρή. Στο καλωσόρισμα πάω για φιλί και το γυρίζει στο μάγουλο. Μου ζήτησε την πληρωμή και μετά ενημέρωσε το γραφείο.

Εγώ είμαι ήδη ξαναμμένος και δε δίνω σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες, βλέπω όμως ότι δεν πολυγουστάρει φιλιά στο στόμα και δε βάζει γλώσσα. Έτσι συνεχίζω σε άλλα μέρη όπου ήταν πιο δεκτική. Βυζιά 3άρια σιλικονάτα με πεταχτές ρόγες. Κωλαράκι ωραιότατο λατονοαμερικάνικο, πρέπει να έχει λάβει βελτιωτική επέμβαση.

Στο δικό της πεδίο, πίπα μέτρια προς ικανοποιητική.

Στην αρχή πήγε να ξεκινήσει με προφυλακτικό. Εγώ της είπα να ξεκινήσει χωρίς προφυλακτικό και τότε με ρωτάει "γιατί?". Χωρίς περαιτέρω διάλογο ξεκίνησε ακάποτο. Κάνει χρήση της γλώσσας, το παίρνει μέχρι τη μέση και γενικώς κάνει τη δουλεία χωρίς όμως να σε ενθουσιάζει.

Στα τέσσερα είναι το δυνατό της σημείο, με το ωραίο κωλαράκι όπως προανέφερα. Το κωλαράκι δεν το τίμησα δεν ήθελα και να ρωτήσω με βάση την πρότερη συμπεριφορά όπου μου έδειξε ότι δεν θέλει πολλά-πολλά. Κατάθεση έκανα δύο φορές και τις δύο στα τέσσερα.

Συνολική εικόνα που έχω είναι ότι δε με "χάλασε" η συνεύρεση με την κοπέλα, αλλά αυτό οφείλεται μάλλον στη δική μου διάθεση. Αν είχα εικόνα της συνεύρεσης αυτής μάλλον θα επέλεγα κάτι άλλο.

Σε ότι αφορά τη συνδρομή του γραφείου θέλω να κάνω ένα σχόλιο. Έχεις έναν πελάτη που δεν έχει εικόνα των κοριτσιών σου και ανεβαίνει με σχετική ευκολία στην τιμή προκειμένου να λάβει τις υπηρεσίες που θέλει (Τζούλια 100 - Κασσάνδρα 120). Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να προτείνεις κάποιο δυνατό σου χαρτί προκειμένου να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του πελάτη για το μέλλον. Αν η πρόταση σου είναι μέτρια είτε το επίπεδο των υπηρεσιών των κοριτσιών είναι μέτριο συνολικά, είτε δεν σε ενδιαφέρει η γνώμη του υποψήφιου πελάτη, αλλά η αρπαχτή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
6 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Tritwn, satyrus

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού