Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 9 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Χαιρετω τους συναγωνιστες
Πρωτη κριτικη εδω στο μπου, αν και εχω ξαναπαρει cg αλλα δεν εμπαινα στην διαδικασια να γραψω, ναι ξερω μαλακια μου...
Σε διαστημα 4 ημερων βρεθηκαμε δυο φορες με την Veronica, την πρωτη στο δικο μου χωρο και την δευτερη στο ξενοδοχειο της.Εδω να πω ενα μπραβο στο γραφειο για τον επαγγελματισμο τους, την αψογη συνενοηση αλλα περισσοτερο για το γεγονος οτι ακουσαν τα αρνητικα σχολια του κοσμου, οσον αφορα το προηγουμενο ξενοδοχειο, και εκαναν το αυτονοητο δηλαδη αλλαξαν ξενοδοχειο, οποτε μαγκες επισκεφθειτε αφοβα!

Τωρα τι να πω για αυτο το κοριτσι; Οπως ανεφεραν και οι υπολοιποι συναγωνιστες η Veronica ειναι ο ορισμος του busty girl. Απιστευτα φυσικα βυζια, στενο μουνακι και μονιμος υγρο, τρελη διαθεση, αχορταγη στο σεξ και ενα χαμογελο που σε κανει να λιωνεις. Δεν βιαζεται, δεν δυσανασχετει, ειναι πολυ ενεργη σε ολη την διαρκεια, σε αντιθεση με καποιες αλλες που νομιζεις οτι γαμας ενα πτωμα, και στην διαρκεια του διαλειμματος ειναι πολυ social χωρις ομως να σε ζαλιζει τον "ερωτα", μολις μυριστει οτι εισαι ετοιμος για τον επομενο γυρο θα σε αρπαξει με την μια! Το βασικοτερο για μενα ηταν πως η Veronica εβγαζε μια γενικοτερη διαθεση που σε εκανε να νιωθεις πως ειναι καποια παλια γκομενα που την πετυχες κατα τυχη και ειπατε να θυμηθειτε τα παλια. Τωρα στην βαθμολογια το κοριτσι παιρνει ανετα 10αρια, σχεδον σε ολα, αλλα για καποιο λογο δεν μπορω να βαλω παραπανω, ισως επειδη ειναι η πρωτη μου κριτικη;!

Για να κλεισω, το κοριτσι ειναι μια πολυ καλη επιλογη, τιμαει τα λεφτα που παιρνει και με το παραπανω και σε οποιον αρεσουν τα μεγαλα βυζγια αξιζει να την δοκιμασει. Απο οτι μου ειπε η ιδια η κοπελα ζητησε να παραμεινει μερικες μερες ακομα στην Θεσσαλονικη οποτε οσοι πιστοι προσελθετε.

Veronica we will meet again on July you crazy girl!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 11, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
4 Απρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
138
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, graf, jimy.m. και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού