Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 170 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η συνάντηση έλαβε χώρα στο γνωστό ξενοδοχείο στην Συγγρού, (το οποίο αν μπορούσαν να σε χρεώσουν και τον αέρα που αναπνέεις θα το έκαναν).Η συνεννόηση εύκολη με 2 SMS και 1 τηλέφωνο για να μου πούν πως ίσως αργήσουν λίγο λόγο κίνησης.
Τελικά ήρθαν και 5 λεπτά νωρίτερα.
Ανοίγω πόρτα και βλέπω 2 δροσερά πιπίνια, η Κατερίνα είναι όπως την βλέπετε στις φωτό η Άλεξ είναι μελαμψή με βυζάκι λίγο πιο μικρο από τις Κατερίνας και έχει λιγάκι πιό μπαμπάτσικο σωματάκι.Το social καλό αν και λίγο αμήχανο στην αρχή, αλλά μετά από 5 λεπτά που έσπασε ο πάγος ακόμα καλύτερο.
Ντουζάκι τα δύο τους με παιχνιδάκια όλη την ώρα.
Αρχίζει το μάτς λοιπόν με πίπα το Κατερινάκι με χέρι και χωρίς και αυξομειώσεις στην ένταση ενώ η Άλεξ γλωσσόφιλα σούπερ και με το χέρι της να πιάνει το κεφάλι της Κατερίνας για deepthroat,μετά από λίγο αλλαγή στους ρόλους Κατερίνα για γλωσσόφιλα και Άλεξ για πίπα ώσπου ήρθε η ώρα να δώσουν σόου πάνω στο καυλί μου με γλωσσόφιλα τα δυό τους και στην μέση η πούτσα φοβερές καταστάσεις.Ναι! Ναι! Ναι!
Αφού λοιπόν άρχιζε σιγά σιγά το πράγμα να ξεφεύγει τις σταματάω πέρασμα σκούφου και έχω Κατερίνα cowgirl με Άλεξ μια να έρχεται για γλωσσόφιλα και μια με Κατερίνα, αλλαγή στάσης στα 4 το Κατερινάκι με πολύ ωραία θέα να γλύφει το μουνάκι τις Άλεξ και να βγάζουν γούστα.Άλλη μία αλλαγή με Κατερίνα ξάπλα και πόδια στους ώμους μου και Άλεξ να κάθεται στο πρόσωπο της για περιποίηση, οπότε μετά από όλα αυτά όπως καταλαβαίνεται ήρθε το τέλος που από την πολλή καύλα με αυτά που έβλεπα δεν πρόλαβα ούτε την καπότα να βγάλω.
Τέλος πρώτου γύρου μπανάκι, χαβαλές και τσιγάρο (αφού είχαν ρωτήσει βέβαια από την αρχή που μπήκαν στο δωμάτιο αν θα μπορούσαν να καπνίσουν).
Ο δεύτερος γύρος ήταν πάνω κάτω ο ίδιος με τον πρώτο, αλλά με την μόνη διαφορά ότι για φινάλε έβαλα το Κατερινάκι να μου γλύφει τις μπάλες και την Άλεξ στην πίπα ώσπου ήρθε το τέλος στο στοματάκι της και στο στέρνο τις Κατερίνας.Ξανά μπανάκι λίγος χαβαλές και η συνεδρία έλαβε τέλος ξεπερνώντας για κανένα 10 λεπτό την 1 ώρα.
Με λίγα λόγια λοιπόν πέρασα ένα πολύ ωραίο απόγευμα και με τις δύο που σίγουρα θα ξανακάνω στο μέλλον.
Ελπίζω να βοήθησα με την κριτική μου αυτή. Καπέλο


Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 09, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
EVERGREY78
Μέλος
Εγγραφή:
1 Οκτ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
93
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, malkotto_94, vanderM και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Απριλίου, 2016
Ωραια περιγραφη αδερφε!!! Μια ερωτηση... 150 εδωσες και για τις δυο η για τη καθε μια??
06 Ιουνίου, 2016
Και για τις 2 αδερφέ αλλά το Lacoba με χρέωσε 33 το δωμάτιο γιατί είμασταν 3!!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2