Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 12 10
Call-Girls 20560
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καλησπέρα φίλτατοι!
Η Άννα είναι μια κοπέλα για την οποία έχουν γραφτεί πολλά και στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι απόλυτα ακριβή.
Θα καταθέσω την προσωπική μου εμπειρεία που νομίζω οτι είναι αρκετά διαφορετική από των υπολοίπων.

Κλείνοντας το μεσημέρι της ίδιας μέρας το ραντεβού είχα τεράστιες ορέξεις, έχοντας διαβάσει για το κορίτσι και την "ανηφόρα" που μπορεί να τραβήξει αν δώσεις γκάζι. Γενικά είχα σκοπό να το πάω σε τελείως PSE φάση.
Υπό αυτό το πρίσμα το ραντεβού απέτυχε παταγωδώς! Για την ακρίβεια και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, εγώ απέτυχα παταγωδώς μιας και η Αννούλα μου έβγαλε τελείως διαφορετικά συναισθήματα εκείνη την ώρα.
Σίγουρα θέλει συγχαριτήρια γιατί κατάλαβε τι ανάγκες είχα σαν πελάτης και μου τις προσέφερε.

Έλεγα οτι θα το παίξω πορνοστάρ και εν τέλει η κοπέλα μου έκανε 2 ώρες ψυχανάλυσης με διπλό happy ending, ενώ προσπάθησε πολύ για την δεύτερη φορά (2 φορές σε 2 ώρες! (παλτό ο δικός σας όπως φαντάζεστε).
Οι κοντινές μας ηλικίες, τα κοινά ενδιαφέροντα και το γεγονός οτι είμαι μεγκάλο χιουμορίστα, σίγουρα βοήθησε και την ίδια να συνομιλεί με ενδιαφέρον, ενώ οι λίγοι γύροι σε σχέση με την χρονική διάρκεια του ραντεβού είναι δική μου ευθύνη, καθώς δεν ήθελα κάτι άλλο και σίγουρα η κοπέλα δεν μου "έκλεψε" χρόνο με την κουβέντα

Στα τεχνικά ζητήματα για τα οποία οι περισσότεροι ενδιαφέρονται θα αναφερθώ επιγραμματικά.
Ήρθε με 5 λεπτά αμελητέας καθυστέρησης. Έκανε μπανάκι μόλις ήρθε, μετά από κάθε γύρο και πριν φύγει.
Η πίπα της είναι πράγματι απίστευτη, ακούραστη και ακόρεστη! Δεν ξέρω αν τα καταπίνει πάντα, ή αν απλά με συμπάθισε αλλά για μένα ήταν κάτι απολαυστικό.
Ο πρώτος γύρος για μένα είναι πάντα μόνο στοματικό καθώς είναι κάτι που απολαμβάνω, ενώ ο δεύτερος ξεκίνησε μετά από δικά της χαδάκια και παρελκόμενα, συνεχίστηκε με λίγες εναλλαγές στάσεων, αλλά η συγκεντρωμένη κούραση μιας πολύ μεγάλης μέρας με έκανε να μην μπορώ να αποδώσω και αφέθηκα εκ νέου σε μια απολαυστική πίπα.
Highlight της βραδιάς η Αννούλα ξαπλωμένη στο κρεβάτι να χαιδεύει το νινάκι της και το κεφάλι να προεξέχει από το στρώμα, εγώ όρθιος από πάνω της να μπαίνω στο στόμα πότε αργά και πότε γρήγορα αλλά πάντα με deep throat και η κοπέλα να το δέχεται με ευχαρίστηση. Πολύ καβλωτική φάση, να την δοκιμάσετε.

Συνοψίζοντας, η Άννα μου θύμισε την πρώτη γκόμενα που είχα στο σχολείο, ήταν σαν να την πέτυχα, να θυμηθήκαμε τα παλιά γούστα, της είπα και τα ψυχολογικά μου! Μια χάρά!
Δεν είναι το καλύτερο γκομενάκι που έχω πάρει, αλλά είναι τούμπανο. Θα την προτιμούσα να είχε έρθει με το τζινάκι της, παρά με το μίνι και το ψιλοτάκουνο.

Σίγουρα θα την ξαναέβλεπα, γιατί η οικειότητα είναι κάτι που με βοηθάει να αποδώσω και επίσης θέλω να φάω και αυτό το θεσπέσιο κωλαράκι

Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο Joxx από κάτω που ενημέρωσε οτι η κοπέλα δεν θα βρίσκεται για πολύ ακόμα στον χώρο. Τουλάχιστον όχι full time. Εμένα με έσπρωξε στον να πάρω τηλέφωνο και δεν το μετάνιωσα.
Αν κάποιος δεν θέλει να χάσει, ή θέλει μια τελευταία γεύση ας το κάνει εντός του Απριλίου...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 06, 2016
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
240€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
fistikimaimouda
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
272
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, panpiper, sgk5150 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Απριλίου, 2016
χαιρομαι που περασες καλα. Καπέλο
15 Απριλίου, 2016
Τα σέβη μου Καπέλο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2