Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 42 10
Call-Girls 112943
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
http://www.sexgr.net/call-girls/ad293953-kafti-kai-sexy

Με την Αλεξανδρα δεν είναι τα πραγματα πολύ ευκολα με το ξεδιπλωμα εντυπωσεων…Γιατι είναι αναμικτες. Ο λογος είναι ότι ενώ μολις την δεις εχεις την εντυπωση ότι θα περασεις πολύ ομορφα, στο τελος όταν φυγει, μπορει να κατσεις και λιγο στο δωματιο να δεις και κανενα καρτουν στην ΤV.

Επικοινωνια πολύ ευκολη. Η γυναικα στην ωρα της και χωρις καθυστερήσεις.

Η Αλεξανδρα ΔΕΝ είναι σαν τις φωτο. Προσωπο + σωμα πολύ καλυτερα στο live. Αυτό είναι που μου εκανε εντυπωση όταν ανοιξα την μπουκαπορτα. Αρα η πρωτη εντυπωση μια χαρα. Επικοινωνια καλη. Λεω καλη γιατι το χαμογελο θα σκασει μονο όταν εχεις κανενα καλο αστειο να της πεις. Αν όχι θα δεις ότι το γελακι είναι λιγο fake. Όπως και πολλα από αυτά που κανει. Για μενα τετοια περιπτωση την αρπαζεις αμεσως στο αγελαδωτο. Να βλεπεις από τον ακαλυπτο. Εχω μιλησει πολλες φορες για το αγελαδωτο της γκομενας αυτης. Αυτό πρεπει να το ζησεις μαζι της γιατι είναι πραγματικα μια εμπειρια δυνατη. Και πιστεψτε με. Δυο πραγματα θα θυμαστε πολύ εντονα από τη φιλη μας. Αυτό και το πολύ προσεγμενο ντυσιμο.

Κοντουλα και προς το χαριτωμενο. Αρα καλα σκεφτεται καποιος «μινιον γυναικα-ολοκληρη μουνι». Μαλλι ακριβως όπως τις φωτο και τσακπινια το ιδιο. Καθαρη και περιποιημενη.

Φορεματακι τιγρε πολυ στενο - εξωμουνο. Πιο κοντο δλδ δεν υπαρχει. Μποτα μαυρη ψηλοτακουνη μεχρι τη γαμπιτσα. Πανω από όλα αυτά, ένα μαυρο παλτο-μακρυ.
Όλα αυτά εδεναν πολύ ομορφα με το σωμα της το σφικτο και πολύ ομορφο και καλλιγραμμο για την ηλικια της.

Τα φιλια της αν και ωραια, μενουν όμως στον πρωτο. Πανω δεν ανεβαινουν. Εκει θα εισαι. Διαβαζω για πιπα θεϊκή. Για μενα, όχι. Μπορει να το κατεχει, αλλα με εμενα δεν δουλεψε όπως φανταζομουν. Σε καμια περιπτωση ομως δεν λεω ότι δεν είναι καλη πιπατζού. Δεν διαμαρτυρεται για τιποτα στο 5χ5. Θα σε αφησει να τη δουλεψεις όπως θες εσυ. Δεν εχει μα και μου…(ο κωλος δεν…)

Με λιγα λογια η φιλη μας είναι φιλοτιμη. Τα δουλευει. Με το 60αρι είναι V.F. (little) M.
Σε γενικες γραμμες μου αφησε καλη αναμνηση σε μερικα πραγματα που ανεφερα. Σε αλλα παλι όχι. Η σουμα είναι μια περιπτωση που σιγουρα πρεπει να δοκιμαστει. Σαν εμπειρια και μονο.

Να προσθεσω ότι τα πρωτα δεκα χιλιομετρα δεν εβγαλαν ζημιες. Όμως να πω, πως και τα επομενα 10 ηταν τα ιδια. Χωρις ζημιες. Ραντεβου χωρις ζημιες δεν είναι και από τα αγαπημενα μου…

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
zadren
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Ιουλ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
2.493
Πόντοι:
2.756
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, doc_lin, dracoumel και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού