Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 1 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ο τίτλος της κριτικής έχει να κάνει με το ότι είμαι 100% σίγουρος από τις φωτογραφίες και μόνο, ότι πρόκειται για τη συγκεκριμένη http://www.bourdela.com/call-girls/girls/vicky-yourangels/. Η περίοδος των μεταγραφών φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει για τα γραφεία. Αν κι έχει περάσει λίγος καιρός από τη συνάντηση μας όταν δούλευε με το προαναφερθέν γραφείο, παραθέτω εδώ την κριτική για να τη βρίσκουν πιο εύκολα οι συναγωνιστές.
Η κοπέλα εμφανισιακά είναι όπως στις φωτογραφίες, με μόνη έκπληξη να παραμένει η χαρακτηριστική μύτη της, που χωρίς να είναι άσχημη παραμένει εντούτοις καλά κρυμμένη κάτω από τη μάσκα. Το πρόσωπο της κατά τα άλλα φαίνεται να χει περάσει ακμή λόγω και του νεαρού της ηλικίας, αλλά το πιο χαρακτηρίστικό πάνω της είναι τα έντονα χείλη που πραγματικά δε καταλαβα αν ήταν αποτελεσμά καποιάς επέμβασης, πάντως είχαν πολύ φυσική, σφριγηλή αίσθηση. Γενικά ήταν πολύ περιποιημένη, με τακούνια και ωραία καστανοκόκκινη απόχρωση στα ίσια,πυκνά μαλλιά της.
Ο σωματότυπος της είναι ενός μετρίου αναστήματος κοριτσιού της διπλανής πόρτας, που όμως λόγω του νεαρού της ηλικίας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, με λευκή σφριγηλή επιδερμίδα, καλοσχηματισμένο γεμάτο κωλαράκι και μικρά(δυαράκια) πολύ στητά, τραγανά θα τα χαρακτήριζα,βυζάκια.
Στον αγώνα που ξεκίνησε σχεδόν αμέσως, μετά από σύντομη πλακίτσα, έδειξε προθυμία(η κοπέλα σίγουρα έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα επειδή για τις ρίζες της καθεμιάς δε μπορώ να είμαι σίγουρος). Το μόνο αρνητικό ήταν ότι ήρθε φασκιωμένη λόγω πρόσφατου τατουάζ στη μέση της που ανέβαινε στα πλευρά της, ενώ είχε αντίστοιχο τατού και στην απέναντι πλευρά. Έτσι περιορίστικα κάπως στην ένταση και στις στάσεις χωρίς όμως να δυσαρεστηθώ στη πραγματικότητα. Τα τατού δε φαίνονται στις φωτό αλλά παρόλο που καταλαμβάνουν αρκετή έκταση στο κορμάκι της, δε με χάλασαν. Το καλύτερο πίστευω με τη περίπτωση της, είναι η προσπάθεια που καταβάλει στο στοματικό να το καταπιεί ολόκληρο. Ακόμα κι αν συνοφρυώνεται και πνίγεται(αυτό ειδικά το βρήκα πολύ ερεθιστικό) η εικόνα ενός κοριτσιού κάτω των 25 να προσπαθεί να φτάσει στη βάση του οργάνου με τις χειλάρες της να το αγκαλιάζουν σφιχτά, είναι κάτι το ιδιαίτερο. Και τις 2 φορές που περιλάμβανε η συνεδρία τελείωσα στο στόμα της, γι' αυτό ανέβηκε και το κόστος της συνάντησης.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Δεκ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
254
Πόντοι:
296
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 NikitasI, THV, old boy και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Μαρτίου, 2016
+1 για την κριτική.
Η τιμή, που έχεις βάλει, είναι αυτή που είχε στο προηγούμενο γραφείο?
21 Μαρτίου, 2016
Η τιμή στο προηγούμενο ήταν 120 + έξτρα +20 τελειωτικό +20 δεύτερη εκτόνωση. Νομίζω τα ίδια και με το τωρινό αν και πρέπει να γίνει διευκρίνηση για τα έξτρα
21 Μαρτίου, 2016
Η τιμή στο προηγούμενο ήταν 120 + έξτρα +20 τελειωτικό +20 δεύτερη εκτόνωση. Νομίζω τα ίδια και με το τωρινό αν και πρέπει να γίνει διευκρίνηση για τα έξτρα
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3