Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 11 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αρχικα, ευχαριστω τα παιδια που μου την προτειναν!
Θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες. Η τυπισα ειναι εξαιρετικα καλη σε αυτο που κανει, και ιδρωνει μεχρι τελους την φανελα (δεν μ'αρεσει η εκφραση αλλα ειναι αντιπροσωπευτικη).

Να αναφερω οτι το γραφειο εχει εξαιρετικη συμπεριφορα, ο,τι και να γραψω μου απαντανε. Αφου δεν με εχουν διαολοστειλει ακομα, ολα καλα Ντροπή

Ημερομηνια ενδεικτικη. Κανονιζω rendez-vous και σκαει ακριβως στην ωρα της. Πολυ εντυπωσιακη, με ενα δερματινο, ενα τιραντακι απο μεσα, ενα κολλητο τζιν και κοκκινες τακουναρες.
Αρχιζουμε την φαση, με σταματαει να ζητησει τα λεφτα. Δεν με πειραζει, καθως εχω αρκετο καιρο να παρω απο το γραφειο και δεν οφειλουν να με θυμουνται. Την πληρωνω για 2 ωρες.
Γδυνεται: Ειναι γυρω στο 1.70 με πολυ ωραιο σωμα, γυμνασμενο κωλι, μικρα βυζακια και πολλα τατουαζ που ομως δεν ειναι καθολου αντιαισθητικα, Προσωπο με τρελες γωνιες, μπλε η πρασινα ματια (δεν θυμαμαι ακριβως (...), και το πιο χαρακτηριστικο ειναι η μαλλουρα η οποια φτανει μεχρι τον κωλο. Δεν εχω δει μακρυτερο μαλλι. Ωραια σκεφτομαι, θα το τραβαω ολη την ωρα.

Ενα προβλημα, ειναι η γλωσσα. Οχι παικτες, δεν μπορει να επικοινωνησει. Θα εβαζα κατω απο 5 αλλα δεν θελω να της χαλασω το συνολο. Θα μου πειτε, για να γαμησεις πηγες η για να αναλυσεις τα απαντα του Ντεριντα; Τεσπα, ενω στην αρχη ελεγα για rendez-vous τριων ωρων αποφασισα δυο τελικα, και στενοχωρηθηκε, νομιζοντας οτι φταιει η επικοινωνια της. Απλα ημουν κουρασμενος, οπως της εξηγησα.
Ενα αλλο προβλημα ειναι οτι δεν εμπαινε συχνα για ντους. Τυπου, γαμηθηκαμε και δεν πηγε καν να ξεβγαλθει. Το προσπερασα κι αυτο.

Απο υπηρεσιες ειναι φοβερη. Καλη πιπα, φοβερα στησιματα, ιδανικο το στησιμο στα 4, στο πλαι, cow, αναποδο κτλ. Καποια στιγμη σε ενα απλο ιεραποστολικο, που οντως το πηγαινα πολυ ηρεμα επειδη ειχα ξεθεωθει, παγωνει, σταματαει την κινηση και αρχιζει να τρεμει. Παει λεω, θα πρεπει να φωναξω ασθενοφορο, θα με δειρουν και οι μπραβοι, το κλαψαμε.
Μετα απο καποια δευτερολεπτα μου ειπε οτι τελειωσε. Μου κανει πολυ εντυπωση, επειδη απο την εμπειρια που εχει και τα καβλια που εχει φαει, μου φαινεται αδυνατο να την εκανα να τελειωσει τοσο απλα, αφηστε που ειμαι και παλτο απο φυσικη κατασταση και δεν εχω και κανενα καταρτι..

Anyway, η φαση της ειναι πιο animal απο αυτο που ζηταω εγω, και τετοιο κοινο θα την λατρεψει.

Βαζω Ισως στο αν θα την ξανασυναντησω, επειδη το γραφειο φερνει διαμαντια και θελω να δω κι αλλα.

Χαιρετω!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 10, 2016
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
220€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σεβαστός
Εγγραφή:
17 Οκτ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
1.926
Πόντοι:
1.416
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, Elganador, TOMCRUISE και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού