Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 11 10
Call-Girls 16189
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ειπα να γραψω παλι ολες τις κριτικες που χρωσταω Ντροπή

Ημερομηνια ενδεικτικη.

Κανονισαμε πανευκολα σε ενα ξενοδοχειο στα ΒΠ και εφτασε στην ωρα της.
Δεν την ειχα ξαναδει απο κοντα. Ειναι παρα πολυ κοντα στις photos που εχει στο προφιλ της, γι' απολυτη ταυτιση πηγαινετε στην σελιδα 90 του thread της Adelina και δειτε τις 3 που εχει ποσταρει ο Nick Trive.

Πολυ ομορφα ντυμενη, με τα πιο ψηλα τακουνια που εχω δει. Λογικο αφου οταν τα βγαλει ειναι 1.50κατι. Απο σωμα πολυ καλο, ωραια στητα βυζακια, ομορφη κοιλια, γαματο κωλαρακι, αλλα ρε παιδια, παρα-ειναι μινιον. Προσωπο ομορφο (δειτε το στις φωτογραφιες) με μονο μειον οτι παραεχει βγαλει τα φρυδια της.

Απο υπηρεσιες οπως τα εχουν πει και οι υπολοιποι παικτες. Εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Φιλαει καλα, βαθια με γλωσσα, εχει και σκουλαρικι που με καβλωνει, πολυ καλη πιπα, και λογω του μικρου της σωματος, την κανεις ο,τι θες.

Δεχεται γλυφομουνι, απλα δεν δεχεται δαχτυλα (το αντιθετο με την Adelina, που δεν της αρεσει ιδιαιτερα το γλυφομουνι). Γενικα καυλωνει, αναψοκοκκινιζει και απο ο,τι φαινεται, δεν το κανει υποκριτικα.

Ακουραστη, πεντακαθαρη και προσπαθει να σε ικανοποποιησει. Επισης πολυ ευχαριστη και γλυκια στα διαλειμματα, καθοτι 24 ετων.


Καποια τελευταια σχολια:
Η Adelina ειναι πιο μηχανικη και σου οριζει αυτη καπως το προγραμμα. Η Ania ειναι πιο ελευθερη, αφηνεται πιο ευκολα και εχοντας δοκιμασει και τις 2 προτιμω το στυλ της δευτερης (χωρις να με χαλαει η Adelina). Οσο για το ντου, δεν με ενδιαφερει, και δεν παιζει να δοκιμασω. Αλλα απο συζητηση που καναμε, μαλλον και οι 2 τους ειναι straight οποτε νομιζω οτι καποιος θα δει κανενα φοβερο lesbian show. Στηριζουν το ντουο στις καλες τους υπηρεσιες. Οποτε οποιος ψηνεται για 2 αρκετα ομορφα γκομενακια που τα δινουν ολα, να της παρει. Οποιος θελει να της δει να γλυφονται και να τον παιζει, συμβουλευω να το σκεφτει.

Αν επρεπε να διαλεξω μια απο τις δυο για να γαμαω, μαλλον θα διαλεγα την Ania, με μικρη διαφορα ομως. Ελπιζω να ξαναερθει κι αυτη το καλοκαιρι, και μαζι τους να φερουν και κατι αλλο δυνατο.

Στην ερωτηση αν θα την ξανασυναντουσα, βαζω ευκολο ναι.

Καλη συνεχεια παικτες Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 15, 2016
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
220€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Σεβαστός
Εγγραφή:
17 Οκτ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
1.926
Πόντοι:
1.416
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, THV και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού