Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.8 2 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Σύντομη κριτική για το κορίτσι μιας και λίγες μέρες θα μείνει ακόμα στη χώρα μας. Επέλεξα πρόγραμμα μισής ώρας incall το οποίο δεν ξέρω αν επηρρεάζει τη διάθεση/συμπεριφορά της κοπέλας, ίσως να επηρρέασε εμένα περισσότερο που φαντάστηκα ότι κάτω από το χρονικό περιορισμό δε θα κατάφερνα να πάρω αυτό που ήθελα.
Η συνεννόηση με το γραφείο άψογη, χτυπάω τη πόρτα της την προκαθορισμένη ώρα. Η πόρτα ανοίγει διάπλατα χωρίς να φαίνεται ποιός στέκεται πίσω από αυτή. Μπαίνω και γυρίζοντας με βρήκε ένα μικρό σοκ αντικρίζοντας το μικροσκοπικό σωματότυπο της κοπέλας που θυμίζει κοριτσάκι που ασχολείται με την ενόργανη(καθώς φορούσε κι ένα ξεθωριασμένο πολύχρωμο κορμάκι) στα πρώτα χρόνια της εφηβείας! Πραγματικά ενώ οι φωτογραφίες της(selfies) είναι ακριβέστατες, αντικρίζοντας από κοντά αυτό το εύθραυστο πλάσμα με τη στενή φλατ παιδική σιλουέτα μπορεί κάποιους να τους ξενερώσει αν και κάποιοι μπορεί να βρουν ακριβώς αυτό που ψάχνουν. Το προσωπάκι της επίσης μακρόστενο με καταπληκτικά καστανά ματάκια και αφράτα χειλάκια, με λεία επιδερμίδα ελαφρά μακιγιαρισμένη και ταυτόχρονα ελαφρά χλωμιασμένη, συννεφιασμένη ίσως κι από την κλεισούρα στο ξενοδοχείο.
Από την ώρα που με κατεύθυνε στο καναπέ του δωματίου χωρίς να συστηθούμε καλά καλά, κάθισε στο κρεβάτι με τη πλάτη της γυρισμένη προς εμένα κι έστελνε μηνύματα μάλλον στο γραφείο. Στο μπάνιο υπήρχε μια στίβα από διπλωμένες,καθαρές φαινομενικά πετσέτες. Για τις υπηρεσίες της κοπέλας δε θα επεκταθώ, αν και το πάλεψε, θα έλεγα ότι αυτό που πήρα κινήθηκε σε χαμηλά στάνταρ. Ίσως να έφταιγα κι εγώ περισσότερο, δε ξέρω δε μπορώ να χρεώσω κάτι σ'αυτό το κοριτσάκι έχοντας παραπάνω απαιτήσεις όπως από κάποια που διαφημίζεται ως πορνοστάρ,. παρόλο βέβαια που πληρώνονται κι οι δύο ακριβώς το ίδιο. Ας με χαρακτηρίσουν κάποιοι όπως θέλουν αλλά η άποψη μου είναι ότι κάθε μια κοπέλα προσφέρει κάτι διαφορετικό κι ας μη ξεχνάμε ότι ανάλογα με τις περιστάσεις μπορεί να μην είναι κάτι τυποποιημένο, λόγω και της ιδιαιτερότητας των υπηρεσιών που προσφέρουν. Πάντως να πω ότι γενικά πήρα αυτό που ήθελα, όπως να φιλήσω αυτά τα υπέροχα χειλάκια χωρίς πολλά παραπάνω αν και στο τέλος ασέλγησα πάνω τους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Δεκ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
254
Πόντοι:
296
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 zeljko, STAVROS6969, satyrus και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού