Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 54 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σπανια παίρνω κοπέλα για δύο ώρες , ποτέ δεν έχω πάρει κοπελα για πρωτη φορά και να κλεισω δίωρο
ο λογος είναι ότι συνηθως έχω τελειωσει 2 φορές μεσα στην ώρα και μετα ψιλοβαριεμαι
ειναι ελαχιστες εκεινες οι κοπέλες που θα με εχουν καβλωσει τοσο που θα θέλω και τριτη φορα , αλλα και να συνεχισω γενικοτερα αλλη μια ώρα.

Την Νάγια την έκλεισα δίωρο αναγκαστικα, αφου πλεον μονο δίωρα κλεινει
Υπολογιζα να γινει το εξης
Μετα την μια ώρα που θα έχουν παιχτει 2 γυροι, θα αρχισουμε τα μπανια, τις ετοιμασιες, θα πουμε και δυο μαλακιες και θα το ληξουμε νωριτερα αφου προσωπικα θα εχω βαρεθει μετα .

Αλλα ΔΕΝ εγινε έτσι.

Παμε στα βασικα
Εμφανιση : προσωπο συμπαθητικο, μελαροινη που βγαζει καβλα και ενταση στο βλεμμα
Σωμα : από τα πολυ καλα, με ενα κωλο πραγματικο ποιημα, πολυ σφιχτο, μικρο αλλα και ολοστρογγυλο, μερικα διακριτικα τατουαζακια, piercing στην γλωσσα και στο μουνακι.Τα βυζακια ειναι σιλικονατα, σφιχτα πολυ σε νορμαλ μεγεθος. Κωλος ποιημα λεμε, να τον ζουλας, να τον δαγκωνεις, να τον σφαλιαριζεις.

Σερβις : απο τα πολυ δυνατα, παιζει ανετα σε PSE kai GFE , στοματικο βαθυ, με φτυσιματα, αντεχει σε ζορια, της αρεσει να την γλυφουν και αν της το κανεις καλα, στο ζηταει και 2η φορα. Φιλαει με γλωσσα τελεια, δαγνωει χειλη, ρουφαει.Στο σεξ τα σπαει σε ολες τις στασεις , πολυ παθος, πολυ ενταση, αλλα εκει που εγω προσωπικα τρελλαθηκα ειναι στο anal. Χωρις να ειμαι κανενας τρελος φαν του anal, η κοπελα εχει τον τελειο κωλο εμφανισιακα , αλλα και στηνεται ετσι που πραγματικα στο anal λιωνεις.Στηνεται ετσι ωστε να της τον καρφωνεις βαθια και τρωει χαστουκακια στον υπεροχο κωλο της.

ο πρωτος γυρος ηταν μονο στοματικο, οι αλλοι δυο ειχαν τα παντα ολα με τρελο ανελεητο anal

Το συνηθες ειναι η καθε κοπελα να εχει ενα συγκεκριμενο σερβις που επαναλαμβανει σε καθε γυρο και σε καθε συναντηση, σαν μοτιβο

Το ατου της Ναγιας ειναι οτι δεν εχει ενα συγκεκριμενο μοτιβο συμπεριφορας/σερβις, ωστε να βαρεθεις
οι 3 γυροι εξελιχθηκαν διαφορετικα ο καθενας,
οπως τα εφερε η καβλα
η κοπελα ειναι καβλιαρα, στο δειχνει και στο βγαζει και σενα
θες απλα να μην σταματησεις καθολου

Παμε στα αρνητικα τωρα
-Κινειται στα βορεια και στο κεντρο (για μενα που ειμαι νοτιος ειναι θεμα)
-Δεν κανει ολη μερα ραντεβου (αυτο ειναι συν βεβαια) , αλλα αν οπως κι εγω καποιος εχει δυσκολο προγραμμα η συναντηση ειναι δυσκολη

η επικοινωνια ειναι ευκολη και νορμαλ, οταν θα ανταλλαξεις τηλ.

-Κανει μονο διωρο ραντεβου , αλλα δικο της θεμα, ισχυει η προσφορα κ η ζητηση, προφανως δεν την ενδιαφερει η μαζικη προσελευση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 03, 2016
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
280€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Ανώτατος
Εγγραφή:
28 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
85
Likes:
2.470
Πόντοι:
12.930
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, Παπας Τακης, vanderM και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Μαρτίου, 2016
Τελεια περιγραφή. Τωρα νομιζω μπορεις να πας στο παραδεισο αφου εζησες την απολυτη κολαση. Ασε τα μυρμήγκια να λενε τα κλαψομουνικα τους
07 Μαρτίου, 2016
Αγαπητε συναδελφε incubus.
Η κριτικη σου λεπτομερης και αρκετα αναλυτικη, εμενα απλα μου επιβεβαιωσε πληρως την γνωμη που εχω σχηματισει για την εν λογω κοπελα.
Σε σχεση με τα χρηματα, τα πραγματα εχουν οπως ειπες, η κοπελα ΔΕΝ ενδιαφερεται για μαζικη προσελευση, και το ποσο που ζητα ειναι απαγορευτικο για τους περισσοτερους στις μερες μας. Εμενα αυτο δεν μου δημιουργει προβλημα, εδω στις χρυσες εποχες των CT (2005-09) και εδινα 400-5οο την ωρα, αρκετες φορες περασα καλα εως και σουπερ, καποιες οχι καλα μεχρι και φολα που λενε... και τωρα μπορω να τα δωσω ανετα, αλλα για λογους που εχω εξηγησει στο νημα της δεν προκειται να ασχοληθω!
Επισης επειδη η κοπελα κατα δηλωση της κανει μαξιμουμ 10 ραντεβου το μηνα και ποτε 2 σε μια μερα (συν το οτι γουσταρει πολυ το σεξ, ειδικα αναλ), το λιγοτερο που θα επρεπε να περιμενες θα ηταν η αποδοση αυτη που ειχε στο ραντεβου σας! Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση, θα ηταν σαν να σε δουλευε κανονικοτατα, οπως και οποιον αλλον συναδελφο δεν περναγε καλα, παντως με βαση τις κριτικες δειχνει πως οντως τιμα τα λεφτα που παιρνει και με το παραπανω!
Τελος, εριξα και μια ματια στις προηγουμενες κριτικες που εχεις γραψει εδω στο bou.com, απο οτι ειδα εχεις παει και με Ελενα/Nayomi το 2011, περιπου την ιδια περιοδο την ειχα παρει και εγω, συνολικα 3 φορες, ΝΑΙ τοσο γαματα ειχα περασει!!!
Απο τι ειδα σε Ελενα εβαλες μεγαλυτερο βαθμο και σε προσωπο και σωμα, πιστευω και εδω ησουν αντικειμενικος, καλο αυτο και για οσους θα θελουν να εχουν ενα μετρο συγκρισης!
Να περνας καλα, και παντα καλα γαμησια ευχομαι!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2