Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μολδαβή που έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα για δουλειά με προυπηρεσία σαν cg στην Τουρκία.
Εμφανισιακά η κοπέλα έχει καλό σώμα, ίσως και ένα κλικ καλύτερο από τις photos, με την έννοια ότι η κοπέλα είναι πιο αδύνατη απ'ότι φαίνεται (όχι skinny). Είναι αλογάκι, 1.75-1.77, με ωραία πόδια και κώλο. Μοναδικό θεματάκι το στήθος που είναι πεσμένο. Στο πρόσωπο η κοπέλα είναι όμορφη με πολύ ωραία μάτια. Ηλικία 28-30.
Ήρθε ντυμμένη με ένα μαύρο-κόκκκινο μίνι φόρεμα, μαύρες καλτσες σιλικόνης και ψιλοτάκουνα μποτίνια. Από την αρχή της συνάντησης η διάθεσή της ήταν πολύ καλή. Συμπεριφορά γενικά πολυ cool, με χαμόγελο. Μιλάει σχετικά καλά Αγγλικά και στο social ήταν πολύ ευχάριστη. Καθαριότητα ΟΚ (2 φορές μπάνιο).
Στον αγώνα : Βαθύ γλωσσόφιλο και πολύ ζεστή στα προκαταρκτικά. Πίπα και γλύψιμο της γύρω περιοχής απο τις πολύ καλές. Συνεχόμμενα dt μέχρι τέλους, με πολύ θέληση. Στο sex έδειξε μεγάλη όρεξη. Ακολουθούσε ακούραστα, σε ψηλές στροφές και σε οποιαδήποτε στάση της ζητήθηκε. Στο μόνο που είχε θέμα ήταν ότι είχε να κάνει με τον κώλο (δυστυχώς...). Δάχτυλα μπροστά χωρίς κανένα θέμα.
Συμπερασματικά : Η κοπέλλα με εξέπληξε ευχάριστα, τόσο εμφανισιακά αλλά πολύ περισσότερο με την συμπεριφορά της και την συμμετοχή της. Άλογο με όμόρφο πρόσωπο και καλό σώμα (όχι μοντέλου αλλά εύκολα πολύ άνω του μετρίου).
Τέλος για να είμαι δίκαιος (to set the record straight) να γράψω ότι σημάδια κλπ που αναφέρει ένας συναγωνιστής σε κριτική του δεν υπάρχουν, μόνο μια μεγάλη ελιά στην αριστερή ωμοπλάτη. Δεν ξέρω που τα είδε αυτός, εγώ δεν είδα τέτοια πράγματα. Αυτό το γράφω χωρίς καμία διάθεση αντιπαρέθεσης...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 16, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
old boy
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
6 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
88
Likes:
13.155
Πόντοι:
25.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, jimy.m., sithlord και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού