Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 85 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είχε έρθει λοιπόν ο καιρός να βρεθώ επιτέλους και εγώ με τη Βαλέρια για την οποία τόσος ντόρος γίνεται..
Έπειτα απο πολύ εύκολη συνεννόηση μέσω sms,δωσαμε ραντεβού βραδάκι σε γνωστό ξενοδοχείο στο παγκράτι.Άργησε 10 λεπτάκια αλλα ενημέρωσε νωριτερα για αυτο.Μολις ανοιξα την πορτα ειδα μια καλοντυμενη κουκλα με ενα ζευγαρι ματια που σε ζαλιζουν για πλακα! Επελεξα να το παω χαλαρα,την υποδεχτηκα και σαν κυριος που ειμαι της προτεινα να παραγγειλω 2 ποτακια να πιουμε να χαλαρωσουμε να τα πουμε λιγο να γνωριστουμε καλυτερα.χαμογελαστη,ομιλιτικη,ευδιαθετη,πιναμε το ποτακι μας μετα απο λιγο και χαιδευομασταν.μετα απο λιγο μου ζητησε το δωρακι της ευγενικα.της το εδωσα χαμογελαστος και αρχισε να βγαζει ρουχα σιγα σιγα..
εδω πρεπει να πω οτι για το γουστο το δικο μου το στηθος της Βαλ. ειναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο.αυτα ειναι βυζια μαγκες μου.τελειο μεγεθος τελειο σχημα τελεια ρόγα.τελεια !βλεπω μετα και την κωλαρα και μενω παγωτο.λεω εδω ειμαστε ! τι μαλακας ημουν τοσο καιρο που το ανεβαλα συνεχεια.ανεβαινει πανω μου και αρχιζει να με φιλαει και να μου τριβεται..κατεβαινει χαμηλα και αρχιζει την πιπα με προσπαθειες να τον βαλει ολο στο στομα κλπ αλλα παρ ολα αυτα δεν εχασα κ το φως μου θα μπορουσε και καλυτερα !
στο σεξ τι να πω..συμμετεχει ενεργα και φιλοτιμα,δειχνει να το γουσταρει ,δεν παραπονιεται ουτε για τις ξυλιες ουτε για το δυνατο γαμησι.κραυγες καυλωτικεςψκαι οχι υπερβολικές.την εχυσα στην κωλαρα της επανω και τη χαζευα κανα 2 λεπτα μεχρι που μπηκε για μπανιο..καθως αργησα να τελειωσω ειχαν μεινει 20 λεπτα αλλα προτιμησα να αραξω να τελειωσω το ποτο μου κ να κανω κ 2 τσιγαρα παρεα με μια γυμνη κουκλα διπλα μου να με χαιδευει..τα ειπαμε,γελασαμε,ντυθηκε,με φιλισε κ εφυγε.της υποσχεθηκα οτι την επομενη φορα θα την σκισω και σιγουρα θα την κρατησω πανω απο 1 ωρα.
Συνοψίζιντας, η Βαλέρια ειναι ωραίο μουνάκι και vfm στο 100αρικο.αν ηταν λιγο πιο ανωμαλη θα ηταν ονειρο.ισως λυθει τις επομενες φορες..οπως κ να χει ειναι πολύ καλή οσοι δεν εχετε παει ακομα,να πατε.στην τελικη ειναι ενα κοριτσι που ολοι θα καυλαντιζαν στο δρομο κλπ.δεν περνα απαρατηρητη.
βαθμολογια θα εβαζα μεγαλυτερη αλλα δε μου επιτρεπεται !

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
mike tri
Μέλος
Εγγραφή:
18 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
90
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Dirty69, Makis99, NOTIS47 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Μαρτίου, 2016
αυτες ειναι σωστες δουλιες, μετα την αρνητικη κριτικη 2 θετικες οχι μια οπως σχολιασε ο φιλος στη προηγουμενη κριτικη
01 Μαρτίου, 2016
Τύφλα να είχε ο Μακάρθουρ...
02 Μαρτίου, 2016
Μαλακία Μαλακία
συγγνωμη που περασα καλα και είπα να γραψω μια κριτικη ε;
αλλη φορα θα σας ρωταω
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3