Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 36 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μόλις την πρώτο παρουσίασε το γραφείο στο οποίο εργάζεται η κοπέλα, η αλήθεια είναι ότι οι φωτογραφίες της εντυπωσιάζουν, είπα ότι πρέπει να δοκιμαστεί. Αλλά επειδή δεν υπήρχαν αναφορές από αξιόπιστους παίχτες, είπα ας δοκιμάσω και ας φάω φόλα, τουλάχιστον θα πιάσω στα χέρια μου αυτό το ωραίο κορμί ελπίζοντας να ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

Αν και με τις μασκαρεμενες φάτσες έχω ένα αγχος μη ξέροντας τι κρύβεται πίσω από αυτήν, με το που ήρθε η κοπέλα το μυστήριο λύθηκε. Εχει με επιείκεια μέτρια χαρακτηριστικά προσώπου, με έντονη γαμψη μύτη, αλλά όμορφα γοητευτικά μάτια, εκφραστικά χείλη, και αν ήταν λίγο μελαμψή θα έλεγα ότι είναι από την Αίγυπτο, πρόσωπο για εμένα αδιάφορο. Υψος κοντά στο 1,70, ηλικία γύρο στα 25 με πολύ ωραία μακριά μαύρα μαλλιά. Τα μάτια μου από την αρχή που ήρθε καρφωθηκαν στον πισινό της, τον οποίο δεν έχασα ευκαιρία και χουφτωσα. Στην συνέχεια social για πολλά θέματα, η αλήθεια είναι ότι το έχει. Με το που γδυθηκε φανερώθηκαν τα 2αρακια στήθη της με τις μεγάλες θηλές που έχουν, τα οποία στην αφή είναι χαλαρά, και ένα καλό σχετικά σώμα σφιχτό με μικρή κοιλίτσα και ψωμάκια στα επίμαχα σημεία οχι κάτι πολύ άσχημο αλλά γύρο στα πέντε με οχτώ κιλά λίπους έπρεπε να φύγουν στο γυμναστήριο. Στου αγώνα τα πράματα ήταν amature φάση να την καθοδηγω εγώ με ψευτο Φωνούλες και γενικά μια αντίκαβλέ κατάσταση. Στην συνέχεια αφού η μηχανή πήρε εμπρός πήρε πρωτοβουλίες και άλλα κόλπα, αλλά γενικά δεν ήταν κάτι που με εξίταρε. Δοκιμάσαμε πολλές στάσεις του sex με κορυφαία το ανάποδο cowgirl με την πιτσιρίκα να βλέπει στον καθρέπτη του ξενοδοχείου να ανεβοκατεβαίνει και να φωνάζει με μανία.
Γενικά η πιτσιρίκα δεν με εντυπωσίασε όχι τόσο πολύ για το παρουσιαστικό της όσο για την συμμετοχή στο sex, ενώ φάνηκε περισσότερο άνετη στον χρόνο που έκατσε μαζί μου. Έμπειροι επιβήτορες θα αναζητήσουν πιο ζωντανά πιπινια ή θα κάτσουν στα στανταρακια τους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 29, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
company of heroes tho
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
28 Μαϊ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
184
Likes:
18.581
Πόντοι:
30.558
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 LanciaRallye037, mad_max, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού