Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 100 10
Call-Girls 114103
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρώτη βουτιά στη θάλασσα του πληρωμένου έρωτα και μετά από μία διεξοδική έρευνα σε φωτογραφίες και κριτικές αποφάσισα ο κλήρος να πέσει στην Adelina.
Η συνεννόηση έγινε πολύ εύκολα με 3-4 sms (και αφού αρχικά της είχα στείλει λάθος τη διεύθυνσή μου Μαλακία) και η Adelina ήρθε στην ώρα της. Της είχα ζητήσει να ντυθεί casual, γιατί η συνάντηση έγινε στις 16:00, κάτι το οποίο δεν τηρήθηκε ακριβώς, αλλά κλάιν.
Ανοίγω την πόρτα και βλέπω μία πανέμορφη κοντούλα να μου σκάει ένα χαριτωμένο χαμόγελο. "Hello", "Hello" και πήγε στο μπάνιο.
Μόλις βγήκε άρχισε να γδύνεται και πρέπει να ομολογήσω ότι ούτε οι φωτογραφίες της, ούτε οι κριτικές των συνδαιτημόνων με είχαν προετοιμάσει για τον πιο ωραίο κώλο που έχω δει! Η Adelina διαθέτει ένα εντυπωσιακά γυμνασμένο σώμα (με σωστά δομημένα για ένα υγιές γυναικείο σώμα μπράτσα, πλάτες και λοιπά), κάτι το οποίο εμένα μου αρέσει πάρα πολύ Γλώσσα.
Λίγα φιλιά και η Adelina κατευθύνεται νότια για μία διεξοδική ξεσκούφωτη περιποίηση. Πολύ ωραία πίπα, πολλές διαφορετικές τεχνικές και οι προηγούμενοι κριτικοί δικαιώνονται. Στήνεται στα τέσσερα και ξεκινάει ο αγώνας. Απίστευτη θέα στο κωλαράκι της, ειδικά στο reverse cowgirl είχα μείνει.
Ίσως να έπρεπε να είχα πει στην κοπέλα ότι δεν τελειώνω γρήγορα και θέλω τον χρόνο μου, ειδικά σε συνδυασμό με την ταχύτητα την οποία είχα πάρει και το πάχος του φίλου από τα νότια, γιατί μετά από λίγη ώρα μου ζήτησε διάλειμμα γιατί "i feel like you are four clients", οπότε και μετανάστευσε εκ νέου στα νότια.
Βλέποντας ότι αν τελείωνα δεν θα είχαμε χρόνο για δεύτερο, την σταματάω πριν το τέλος και σε λίγο ξεκινάμε και πάλι στα τέσσερα. Σταματάει, κάθεται από πάνω και βγάζει τον φίλο της από την τσάντα. Τελειώνει, τελειώνω, κάνει ένα μπανάκι και στο λίγο social time που είχαμε δεν συγκράτησα τι είδους γυμναστική κάνει (παρ' όλο που το θέμα με ενδιέφερε-όποιος έχει πληροφορίες να στείλει παρακαλώ) γιατί δεν μπορούσα να σταματήσω να χαζεύω τον κώλο της.
Ντύνεται, της δίνω 2 power bars αφού πεινούσε, αποχαιρετάμε με χαμόγελο και φεύγει.
"Wait, you forgot your money"
Γυρνάει, πληρώνεται και αποχωρεί.
Γενικά, η Adelina προσπαθεί να περάσεις καλά, το τιμάει το επάγγελμά της και αν δεν νιώθει άνετα με κάτι, με πολύ τακτ και ευγένεια σε κατευθύνει αλλού, χωρίς να σε ξενερώσει ή να σε κάνει να νιώσεις μαλάκας με "Όχι" και "Μη", κάτι το οποίο μετράει πολύ για να περάσετε και οι δύο καλά (ειδικά στην πρώτη συνεύρεση). Στη γενικότερη συμπεριφορά της, μπορώ μόνο να Καπέλο.
Θα προσπαθήσω να την ξαναδώ πριν φύγει.
Αν μου το επέτρεπε το σάιτ θα έβαζα μεγαλύτερη βαθμολογία.
Thank you Adelina Προσκύνημα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Φεβ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
108
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 WORLD TRAVELER, ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19, george4587 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού