Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 85 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου με την Ρωσσιδάρα μας, μετά από τόσες κριτικές για τα κάλλη της ήθελα να την δω από κοντά. Αυτή την συνάντηση την περίμενα καιρό τώρα μιας και την τελευταία φορά που ήμουν Αθήνα έλειπε.

Συνεννοούμαστε λοιπόν δύο ώρες πριν σε κεντρικό ξενοδοχείο που μου πρότεινε η ίδια. Μπανιάρομαι φοράω το μπουρνούζι και σε κάνα τέταρτο τσουπ να την.Η εμφάνιση της έχει η κλασσική σλαβική ομορφία αδύνατη με λεπτά πόδια, βυζί χυμώδες , όμορφο πρόσωπο με γαλάζια μάτια ίσια μύτη και ξανθά μαλλιά καρέ. Θα μπορούσε να ήταν μπαλαρίνα αν ήταν λίγο πιο γυμνασμένη.

Μπήκε μέσα λίγο σφιγμένη, ξάπλωσε κι άναψε τσιγάρο κατευθείαν, κατάλαβα ότι η υπόθεση σηκώνει αλκοόλ και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσει μια Ρωσίδα από τη Βότκα. Τηλέφωνο στη ρεσεψιόν και παραγγέλνω δύο βότκες πορτοκάλι. Μιλήσαμε λίγο στα Ελληνικά και στα Αγγλικά για διάφορα θέματα δεν ήθελα να το πάω στα γρήγορα, ήπιαμε και λίγο βότκα και κουβέντα στη κουβέντα πέσανε τα πρώτα φιλιά. Κουλ Ένοιωθα σαν φοιτητής που αποπλανούσε πρωτοετούσσα.
Αρχίσαμε τα γλειψίματα πρώτα αυτή μετά εγώ. Η πίπα της δεν έχει τπτ το σπουδαίο αλλά με έφτιαξε. Ακολούθησε αχαλίνωτο σεξ με πολλές εναλλαγές στάσεων, φιλιά, γλειψίματα και πολύ πάθος. Κάναμε αρκετά αλλά η καλύτερη στάση ήταν στα τέσσερα με θέα το απίστευτο κολαράκι της που ήταν όλα τα λεφτά !!! Αφού πλησιάζαμε προς το τέλος της ώρας άρχισα να μένω από καύσιμα. Άντε να χύσω λοιπόν κάθομαι στην πολυθρόνα και τον παίζω ενώ αυτή είναι απέναντη μου και κάνει κι αυτή το ίδιο κοιτάζοντας με στα μάτια. Τις τρίβω το μουνί γλείφω της πατούσες και το τέλος δεν άργισε, σηκώνομαι και αδειάζω στο υπέροχο στοματάκι της και τις βυζάρες της. Θέαμα ακατάλληλο για καρδιακούς...Γλώσσα
Κάναμε το μπανάκι μας καθήσαμε στο κρβάτι και όρμησε... στα κρακεράκια που είχανε φέρει με το ποτό. Με ρώτησε εσύ δεν πεινάς; Εγώ είμαι ΟΚ της λέω (καλά είχα φάει μια βάφλα στο κορυδαλλό πριν έρθω κόλαση)
Μιλήσαμε λίγο αγκαλιαστήκαμε την πλήρωσα κι έφυγε.

Πέρασα αρκετά καλά και πιστεύω ότι θα την ξαναδώ γιατί Ρωσίδες συνήθως σε αυτή την τιμή δεν βρήσκεις εύκολα αν και έχω δει και ομορφότερες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
BigJumper
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
838
Πόντοι:
2.972
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Makis99, Alexander81, Gingos και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Φεβρουαρίου, 2016
από ποιο μαγαζί πήρες την κρεπα;
27 Φεβρουαρίου, 2016
Αυτό το πράγμα δηλαδή ενώ γράφεται μια αρνητική κριτική στο καπάκι η θετική Χμμμ; τυχαία μπορεί χωρίς να θέλω να θίξω τον συγκεκριμένο συναγωνιστή
27 Φεβρουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα έχω λιώσει στο γέλιο με τη ερωτηση!!!
27 Φεβρουαρίου, 2016
Στη κεντρική πλατεία ένα μικρό μαγαζί όνομα δε θέλω να πω για λόγω αθέμιτου ανταγωνισμού περισσότερες πληροφορίες σε pm
28 Φεβρουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
Θεουλης απλα!!Ναι!Προσκύνημα
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5