Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 13 10
Call-Girls 34065
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Ρε παιδια? Ώρες Ώρες απορΏ με εσας.Τοσο πολυ εχετε ριξει τον πηχη στη Θεσσαλονικη?
Σιγά την γυναίκα που την έχετε θεοποιησει τοσο.
Οταν γραφετε κριτικες να ξερετε οτι επιρεαζετε κοσμο και εντυώωσεις.Κοσμο που δινει τα λεφτα του.
Συναντηση με την κοπελα στο ANDROMEDA.Δωματιο 106 με στρώμα νερου.Ωραιο και καθαρο δωματιο.
Ερχεται η ελλι.Ηλικια 30-35 σιγουρα.Μην περιμενετε κανενα πιπινι.Κορμι αδυνατο καθημερινο.Στηθος ικανοποιητικο.Οι φωτο σιγουρα ειναι παλιες.
Στην πιπα ηταν καλη αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο που θα με κανει να την θυμαμαι.2 στασεις μετρημένες γιατί ξενέρωσα απο τα πρώτα λεπτά γιατί άλλο περίμενα σύμφωνα με τα λεγόμενα σας και αλλο βίωνα..Βαριεστημενη και φυσικά μην περιμένετε δεύτερο γύρο.Δεν ξερω αν ηταν κουρασμενη καθως η συναντηση εγινε αργα το απογευμα αλλα με εκανε να θελω να φυγω.Συναντηση μιας ώρας περίπου αλλα μετά την πρώτη κατάθεση ντουζάκι ντυθήκαμε και μιλήσαμε λιγο και μετά φυγαμε.Διαθεση μηδεν.Ειδικά για δεύτερο γύρο.Γι'αυτο και γράφω στον τίτλο υπηρεσίες Φυλης.Καλυτερα να έδινα 30ε, να πήγαινα στον Βαρδάρη να έχυνα και να έφευγα και να μου έμεναν και τα 100ευρω.καθως 100 για την Ελλι + 30 το χοτελ =130.
Καθαρη κοπελα.Αλλα δεν θα με έκανε με τίποτα να την συναντήσω.
Οι κοπέλες που βγαίνουν σε αυτό το επάγγελμα θα πρέπει να υπολογίζουν οτι έχουμε και το ξενοδοχείο να πληρώσουμε.Κάποιες κοπέλες το έχουν καταλάβει και εχουν κατεβασμένες τιμές.
Εμείς κυρια Ελλι και κάποιες άλλες σαν εσένα για να βγάλουμε αυτά τα 100ευρω που ζητάς πρεπει να δουλέψουμε 3 μερες,κοινως 3(τρια) 8ωρα (οκτάωρα) για να βγάλουμε αυτα τα 100ευρω.Να μας σεβεσαι λοιπον και οταν αναγράφεις 1 ώρα να δουλεύεις για 1 ώρα και να εξυπηρετείς τον πελάτη αναλόγως χωρις να βαριέσαι.
Δεν την προτινω σε κανεναν.Προσπαθω να ξεχασω την συνευρεση μαζι της αλλα ακομα θυμαμαι τα 100ευρω.
Παιδια ξεεκολληστε.Υπαρχουν μουναρες εκει εξω.
Σκοπος της κριτικης μου ειναι να γλιτωσω εστω και εναν εκει εξω απο τα λεφτα του.Αλλα ακομα και ενας αν παει για να δει αν λεω αληθεια θα ηταν επιβεβαιωση για εμενα αν εμπαινε και εγραφε οτι τελικα ειχα δικιο.

yours sincerely.......

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Μέλος
Εγγραφή:
29 Αυγ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
453
Πόντοι:
36
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Mastor, The_Greek, tarzanbig και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Φεβρουαρίου, 2016
Μπράβο ρε τύπε πες τα!!Καπέλο
C
Cr9
23 Φεβρουαρίου, 2016
Να αγιάσει το στόμα σου παίχτη, μετά από τόσο λιβάνι εγώ δεν είχα την διάθεση να τα γράψω. Προσκύνημα
N
nickos99
23 Φεβρουαρίου, 2016
εχω την ιδια αποψη με σένα φίλε μου..και εγω αλλιως τα περιμενα και αλλιως τα ειδα.... ακριβως αυτο που λες...μια κοπελα που βαριεται αυτο που κανει..
23 Φεβρουαρίου, 2016
Τα κυκλώματα κανονίζουν τις τιμές οχι η Elli Γαμήσου
23 Φεβρουαρίου, 2016
Φιλε μου καταλαβαινω απολυτα την αξια του χρηματος και το ποσο δυσκολα ειναι πλεον οι εργασιακες συνθηκες στην Ελλαδα μας , αλλα αυτες ειναι οι τιμες και το ξερουμε ολοι καλα. Οσο αναφορα τις παρατηρησεις σου πιθανον την πετυχες σε δυσκολη ημερα ή δεν υπηρχε χημεια ή οι μεγαλες προσδοκιες σου ανεβασαν κατα πολυ τις απαιτησεις σου. Η κοπελα σιγουρα μικροδειχνει, εχει προσωπηκοτητα , εχει ευγενεια αλλα ειναι σχετικα νεα στον χωρο, χωρις "σπονσορα" και θα αποχωρησει γρηγορα απο το επαγγελμα. Προσωπικα την εχω σε περιοπτη θεση , σε σχεση με τα δικα μου "θελω" . Αυτα τα "θελω" του καθενος ειναι και το σημειο διαφορας που εχεουμε ολοι μεταξυ μας γιατι κατι που θα αρεσε σε εμενα μπορει να μην αρεσει σε καποιον αλλο ή και το αντιστροφο. Αρα τις περισσοτερες φορες καποιες αξιολογησεις ειναι υποκειμενικες και μπορει να εστιαζουν σε σημεια που δεν ενδιαφερουν καποιον αλλον. Ωστοσο λυπαμαι φιλε μου αν σε παρεσυρα με την κριτικη μου, ευχομαι να χαιρεσαι και να ικανοποιησαι παντα περισσοτερο απο οτι πληρωνεις.
24 Φεβρουαρίου, 2016
Παιδες καλησπερα! Δεν αμφισβητω αυτα που γραφεται, αλλα δεν θα ηταν καλυτερα και οσοι απο σας πηγατε και ΔΕΝ μεινατε ευχαριστημενοι να γραφατε και καμμια κριτικη?
Οχι τιποτε αλλο, αλλα με εξαιρεση 2 κριτικες που ηταν ετσι και ετσι, ολες οι αλλες για την Ελλη ηταν διθυραμβικες...Αυτα και καλη συνεχεια σε ολους!
24 Φεβρουαρίου, 2016
Πορτατιφ ειναι...Κεφάλι σε τοίχο!
24 Φεβρουαρίου, 2016
Καλημέρα, η μοναδική φορά που είχα πάει το συγκεκριμένο δωμάτιο (Andromeda 106) με νερό στρώμα ήταν με τον Μανώλη, της 04/02/16 γελάσαμε πολύ επειδή δεν γινόταν να κάνουμε καμια στάση στο στρώμα λογο ότι γλίστρησε. Έβγαλα και μια φωτογραφία τα οποία κοινοποίησα στο twitter μου.
Πρώτον δεν έχω πάει μαζί σου!
Δεύτερον αναφέρεις μια πληροφορία από μια εικόνα. https://twitter.com/ElliJancovic/status/695672851651825664
Τρίτον δεν έχω καμια όρεξη να σχολιάσω κάποιον που έχει γράψει όλο και όλο 3 κριτικές σε κοπέλες και οι 3 είναι αρνητικές, καλά λογια πουθενά!!
Επόμενος μήπως εσύ έχεις "πρόβλημα" και όχι οι κοπέλες;
Αυτά τα λίγα από έμενα..
Έρωτας
24 Φεβρουαρίου, 2016
Το ότι σταματάει σε λίγο καιρό το επάγγελμα δεν σας εξηγεί και την πτώση στις υπηρεσίες τηςΧμμμ;
30 Μαρτίου, 2016
Γράψε ρε μόρτη yours sincerely....... το ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΝΕΙ
N
nakayama
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10